Mavic Crossmax UST
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Mavic Crossmax UST
Mis vahe on SL ja XL jooksudel (SL= maraton,XL= XC ) peale selle, et SL on kergem (50/65 gr) ja kallim( 110?) kui XL Mida üldse neist jooksudest arvata, kas n.ö. hinna/kvaliteedi suhe on paigas
Re: Mavic Crossmax UST
niipalju kui mina tean,siis XL on lihtsalt vanem mudel SL on uuem(2003 a.),aga kuulujärgi pehmem,üle 75 kg ei soovitaks sinna peale ronida!Peeter kirjutas:Mis vahe on SL ja XL jooksudel (SL= maraton,XL= XC ) peale selle, et SL on kergem (50/65 gr) ja kallim( 110?) kui XL Mida üldse neist jooksudest arvata, kas n.ö. hinna/kvaliteedi suhe on paigas
Päris nii ei ole. Kuni 2002 tehti Crossmax jooksusid ilma mingi sl, xl jms lisandita. 2002 Crossmax oli "lapikute" kodaratega. 2003 aga hakati tegema kahte tüüpi Crossmaxe. SL ja XL. SL on kergem ja kallim ning lapikute kodaratega. XL on 115g paari peale raskem kui SL ja odavam. Kodaraid on sama palju kui 2002 mudelil ja 2003 SL mudelil. Ehk siis ees 18 ja taga 20. XL kodarad on jämedad ümmargused. Põhimõtteliselt on 2003 XL sama mis 2002 Crossmax. Vahe on ainult kodarates. 2002 versioon oli XL'st vist hästi tsipa kergem ka. Et asja veel segasemaks teha siis 2004 aastal on juba olemas kolm varianti Crossmaxe. SL ja XL jäävad samaks ja lisandub Crossmax Enduro. See on kõige odavam Crossmax. Erineb teistest kaalu poolest ja omab tavalisi kodaraid. Kodarate arv on sama. Põhimõtteliselt asendab tootmisest maha võetud CrossRoc ratast.Ruve kirjutas:niipalju kui mina tean,siis XL on lihtsalt vanem mudel SL on uuem(2003 a.),aga kuulujärgi pehmem,üle 75 kg ei soovitaks sinna peale ronida!
Eks nad kallid on. Aga muidu ikka väga head. Vastupidavad ja jäigad. Keraamiline pidurduspind, korralkud laagrid rummudes jne. Väga kerged samuti. Lisaks kõigele näevad väga haed välja. Endale ostsin XL variandi kuna peaks olema veidi vastupidavam kui SL.Peeter kirjutas:Mida üldse neist jooksudest arvata, kas n.ö. hinna/kvaliteedi suhe on paigas
Mul ka XL'id ja olen väga rahul. See mille arvelt SL'id kergemad on, on jälle XL'id vastupidavamad ja ümmargused kodarad pole ainult vastupidavamad vaid ka jäigemad Ja see natukene üle saja grammine vahe pole nii suur ja ei mängi nii suurt rolli, võrreldes kui palju muu "nodi" su rattal kaalub, paljudel olen märganud, et ripub seal küll igasugu imeasju. Ja kui ratas pole just sulgkaalus, pole mõtet ka jooksudelt viimast nõuda, sest usu mind, sa ei tunne vahetUrmasL kirjutas:Eks nad kallid on. Aga muidu ikka väga head. Vastupidavad ja jäigad. Keraamiline pidurduspind, korralkud laagrid rummudes jne. Väga kerged samuti. Lisaks kõigele näevad väga haed välja. Endale ostsin XL variandi kuna peaks olema veidi vastupidavam kui SL.Peeter kirjutas:Mida üldse neist jooksudest arvata, kas n.ö. hinna/kvaliteedi suhe on paigas
I was made for this...