Kus on parim valik rattariideid Tallinnas?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kus on parim valik rattariideid Tallinnas?
Tervitus. Kindlasti enamus foorumlasi ostab rattariideid. Äkki oskate soovitada kus on kõige suurem valik ning parim hinna kvaliteedi suhe - siis ei peaks ise tervet linna läbi käima.
Re: Kus on parim valik rattariideid Tallinnas?
Kuna vastuseid ei tulnud, siis sõitsin ise Tallinna enamus poode läbi.Seis rattariietega on poodides ikka väga mannetu. Valik väike ja ilusaid värvilisi riideid pole. Ostsin midagi ära, aga tegelikkuses kui tahad ilusat vormi, siis kas tuleb ise kujundada ja tellida nagu siin mingis teemas ka pakuti välja või siis interneti kaudu tellida. Poed võiks midagi ikka ette võtta rattariiete valikuga.
- pärnu rattur
- Rattur
Inimestel on väga erinev maitse ja seetõttu pole poodidel majanduslikult mõttekas suurt värvivalikut kokku osta, seda enam, et rattariiete turg on Eestis niigi väike.
Ärge näkku lööge! [/OT]
Sul võib õigus olla kuigi tundub, et kui Eestis on regulaarselt võistlemas 1000+ ratturit lisaks veel hulk harrastajaid, siis see turg väga väike ei tohiks olla......pärnu rattur kirjutas:Inimestel on väga erinev maitse ja seetõttu pole poodidel majanduslikult mõttekas suurt värvivalikut kokku osta, seda enam, et rattariiete turg on Eestis niigi väike.
No EJL'l on 49 liikmesklubi + lisaks mitteregistreeritud klubid ja ühendused. Ütleme, et igas sellises siis vähemalt 10 hooajal võistlevat liiget. Need kõik tellivad oma riided vastavalt kujundusele, st poest ei osta. Palju jääb järgi seda potentsiaalset massi? Ja kui siia veel lisada eri mõõdud nii meestele kui naistele, siis on ikka siga väike turg küll, et mingit hooajakestvat super valikut letil hoida. Ja lisaks ega kõik iga aasta nii kui nii omale uusi värke ei osta.Pirita kirjutas:Sul võib õigus olla kuigi tundub, et kui Eestis on regulaarselt võistlemas 1000+ ratturit lisaks veel hulk harrastajaid, siis see turg väga väike ei tohiks olla......pärnu rattur kirjutas:Inimestel on väga erinev maitse ja seetõttu pole poodidel majanduslikult mõttekas suurt värvivalikut kokku osta, seda enam, et rattariiete turg on Eestis niigi väike.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Milleks seada piirid "Tallinna poed"?
Maailmas on valik suur ja lai.
Internet toimib.
Eestis käibiv raha on vabalt konverteeritav.
Maailmas on valik suur ja lai.
Internet toimib.
Eestis käibiv raha on vabalt konverteeritav.
ei peagi olema mingi superhüper valik, lihtsalt pisut värvilisemat ja huvitavamat kui tavaline mustpunanevalge.
ma usun, et Tallinn sp, et saaks asja kohe kätte, mitte ei pea ülekannete ja ootamise peale aega raiskama..
ma usun, et Tallinn sp, et saaks asja kohe kätte, mitte ei pea ülekannete ja ootamise peale aega raiskama..
- peeterplaaster
- Rattur
vot, täiesti maitse asi. Mina näiteks olen suure osa poode just sellepärast läbi käinud, et soov on olnud leida üleni ühevärvilist, soovitavalt musta- või hallikarvast velohilpu. Musta-puna-valged ei huvita ja värvilised samuti mitte. Ja ka mina olen pidanud pettuma, sest täiesti konservatiivset kraami pole ka paljudel. Ikka on mingid ilustised ja helkurribad vale koha peal. Ja netist tellida ei julge - ei tea kuidas istub.kevin kirjutas:ei peagi olema mingi superhüper valik, lihtsalt pisut värvilisemat ja huvitavamat kui tavaline mustpunanevalge.
no mine näiteks NW müütavasse rattapoodi nimega "Rattapood" ja saad omale konservatiivse kikilipsuga musta rattaürbi pealegi saab seda ka pingviinide paraadil kasutada.peeterplaaster kirjutas:vot, täiesti maitse asi. Mina näiteks olen suure osa poode just sellepärast läbi käinud, et soov on olnud leida üleni ühevärvilist, soovitavalt musta- või hallikarvast velohilpu. Musta-puna-valged ei huvita ja värvilised samuti mitte. Ja ka mina olen pidanud pettuma, sest täiesti konservatiivset kraami pole ka paljudel. Ikka on mingid ilustised ja helkurribad vale koha peal. Ja netist tellida ei julge - ei tea kuidas istub.kevin kirjutas:ei peagi olema mingi superhüper valik, lihtsalt pisut värvilisemat ja huvitavamat kui tavaline mustpunanevalge.
Endale meeldivad rõivad XB3 poest. Ilusad värvid, korralik kvaliteet.