Kus on parim valik rattariideid Tallinnas?

Mida pähe-selga-jalga panna.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Vasta
Kasutaja avatar
Pirita
Rattur

Kus on parim valik rattariideid Tallinnas?

Postitus Postitas Pirita » 27. 05. 2011. 16:06

Tervitus. Kindlasti enamus foorumlasi ostab rattariideid. Äkki oskate soovitada kus on kõige suurem valik ning parim hinna kvaliteedi suhe - siis ei peaks ise tervet linna läbi käima.

Kasutaja avatar
Pirita
Rattur

Re: Kus on parim valik rattariideid Tallinnas?

Postitus Postitas Pirita » 29. 05. 2011. 13:55

Kuna vastuseid ei tulnud, siis sõitsin ise Tallinna enamus poode läbi.Seis rattariietega on poodides ikka väga mannetu. Valik väike ja ilusaid värvilisi riideid pole. Ostsin midagi ära, aga tegelikkuses kui tahad ilusat vormi, siis kas tuleb ise kujundada ja tellida nagu siin mingis teemas ka pakuti välja või siis interneti kaudu tellida. Poed võiks midagi ikka ette võtta rattariiete valikuga. :(

Kasutaja avatar
pärnu rattur
Rattur

Postitus Postitas pärnu rattur » 29. 05. 2011. 20:51

Inimestel on väga erinev maitse ja seetõttu pole poodidel majanduslikult mõttekas suurt värvivalikut kokku osta, seda enam, et rattariiete turg on Eestis niigi väike.
Ärge näkku lööge! [/OT]

Kasutaja avatar
Pirita
Rattur

Postitus Postitas Pirita » 29. 05. 2011. 21:36

pärnu rattur kirjutas:Inimestel on väga erinev maitse ja seetõttu pole poodidel majanduslikult mõttekas suurt värvivalikut kokku osta, seda enam, et rattariiete turg on Eestis niigi väike.
Sul võib õigus olla kuigi tundub, et kui Eestis on regulaarselt võistlemas 1000+ ratturit lisaks veel hulk harrastajaid, siis see turg väga väike ei tohiks olla......

Kasutaja avatar
Mati
Rattur

Postitus Postitas Mati » 29. 05. 2011. 21:45

Pirita kirjutas:
pärnu rattur kirjutas:Inimestel on väga erinev maitse ja seetõttu pole poodidel majanduslikult mõttekas suurt värvivalikut kokku osta, seda enam, et rattariiete turg on Eestis niigi väike.
Sul võib õigus olla kuigi tundub, et kui Eestis on regulaarselt võistlemas 1000+ ratturit lisaks veel hulk harrastajaid, siis see turg väga väike ei tohiks olla......
No EJL'l on 49 liikmesklubi + lisaks mitteregistreeritud klubid ja ühendused. Ütleme, et igas sellises siis vähemalt 10 hooajal võistlevat liiget. Need kõik tellivad oma riided vastavalt kujundusele, st poest ei osta. Palju jääb järgi seda potentsiaalset massi? Ja kui siia veel lisada eri mõõdud nii meestele kui naistele, siis on ikka siga väike turg küll, et mingit hooajakestvat super valikut letil hoida. Ja lisaks ega kõik iga aasta nii kui nii omale uusi värke ei osta.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 29. 05. 2011. 21:50

Milleks seada piirid "Tallinna poed"?
Maailmas on valik suur ja lai.
Internet toimib.
Eestis käibiv raha on vabalt konverteeritav.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
kevin
Rattur

Postitus Postitas kevin » 29. 05. 2011. 21:51

ei peagi olema mingi superhüper valik, lihtsalt pisut värvilisemat ja huvitavamat kui tavaline mustpunanevalge.

ma usun, et Tallinn sp, et saaks asja kohe kätte, mitte ei pea ülekannete ja ootamise peale aega raiskama..

Kasutaja avatar
peeterplaaster
Rattur

Postitus Postitas peeterplaaster » 30. 05. 2011. 10:37

kevin kirjutas:ei peagi olema mingi superhüper valik, lihtsalt pisut värvilisemat ja huvitavamat kui tavaline mustpunanevalge.

ma usun, et Tallinn sp, et saaks asja kohe kätte, mitte ei pea ülekannete ja ootamise peale aega raiskama..
vot, täiesti maitse asi. Mina näiteks olen suure osa poode just sellepärast läbi käinud, et soov on olnud leida üleni ühevärvilist, soovitavalt musta- või hallikarvast velohilpu. Musta-puna-valged ei huvita ja värvilised samuti mitte. Ja ka mina olen pidanud pettuma, sest täiesti konservatiivset kraami pole ka paljudel. Ikka on mingid ilustised ja helkurribad vale koha peal. Ja netist tellida ei julge - ei tea kuidas istub.

MarttiM
Rattur

Postitus Postitas MarttiM » 30. 05. 2011. 10:51

peeterplaaster kirjutas:
kevin kirjutas:ei peagi olema mingi superhüper valik, lihtsalt pisut värvilisemat ja huvitavamat kui tavaline mustpunanevalge.

vot, täiesti maitse asi. Mina näiteks olen suure osa poode just sellepärast läbi käinud, et soov on olnud leida üleni ühevärvilist, soovitavalt musta- või hallikarvast velohilpu. Musta-puna-valged ei huvita ja värvilised samuti mitte. Ja ka mina olen pidanud pettuma, sest täiesti konservatiivset kraami pole ka paljudel. Ikka on mingid ilustised ja helkurribad vale koha peal. Ja netist tellida ei julge - ei tea kuidas istub.
no mine näiteks NW müütavasse rattapoodi nimega "Rattapood" ja saad omale konservatiivse kikilipsuga musta rattaürbi :mrgreen: pealegi saab seda ka pingviinide paraadil kasutada.

Patarei
Rattur

Postitus Postitas Patarei » 01. 06. 2011. 21:42

Endale meeldivad rõivad XB3 poest. Ilusad värvid, korralik kvaliteet.

Vasta

Mine “Riietus ja jalanõud”