Täna, kell 11 hommikul, aadressilt Toompuiestee 24, varastatud Scott Scale 60 (2009). Lukustatud hoone, sisse saab vaid kaardiga, uskumatu
Olen tänulik iga info eest, minu telefon: 56995063.
Raamikood: H8EB59517
Raam 18",
valged porilauad metallplastikust,
punane rattakompuuter,
kummid Mountain King
kott Abus
Pildid
Varastatud Scott Scale 60 (2009)
Varastatud Scott Scale 60 (2009)
Viimati muutis mfireball, 16. 06. 2011. 13:39, kokku muudetud 3 korda .
-
- Rattur
Re: Varastatud Scott Scale 60 (2009)
Nii kurb kui see ka ei ole, siis lukustatud välisuksed ja uksekaardi puudumine ei takista pätte. Mul korteris sees käidi, siis trepikoja välisuksest (uuem klaaspakettuks vms., fonolukk, avab tavaline võti/tablett) tuldi lukksepa hinnangul sisse kruvikeerajaga. Lihtsalt lükati kruvikeeraja õigest kohast ukse ja piida vahele ja korras. Enam ei julge ratast ka 10ks minutiks trepikotta lahtiselt jätta, kunagi ei tea, kes parajasti peale passib (mul korterilaks oli selgelt ette valmistatud ja jälgitud, eks ratastega käib samamoodi).
Re: Varastatud Scott Scale 60 (2009)
Meil töö juures ikka tundus turvaline olema: esiteks, on valvur olemar, kes põhimõtteliselt näeb mõlemat ust, teiseks, kõikidel töötajatel on nimelised kaardid, st on näha kes ja mis kellajal ja mis uksest läks sisse ja välja. Üks kord püüti jalgrattast varastada maja eest, ja valvur reageeris otsekohe. Siin aga otse nina eest ära varastatud. Ei tea, loodan et homme saab üle vaadata kõiki turvakaamerate videosid ning küsitleda kõiki, kas on võõraid inimesi sisse lasknud.