miski jamab
miski jamab
Täna mitmel korral on jäänud mulje nagu velo.clubers.ee server oleks maas. Kas teisetel sama juhtunud või on tegemist arvuti veaga?
Probleem on tuttav. Ei ole ka nii asjatundja, et teaks milles asi. Aga probleem on olnud kogu aeg - nii tööl kui kodus. Ühel hetkel on ühendus juskui maas, leht väga aeglane; ütleb mõnikord ka, et lehte ei leitud. Siis paned korraks IE kinni ja avad uuesti, siis kappab nagu noor täkk. Just V.C.ee lehega on nii, teistega pole midagi - ühenduse kiirusele vastav. Olen ka juba ammu tahtnud küsida, et millest see sõltub
Kui ta laeb esilehte kaua (mida ta ka tavaliselt teeb), siis mul piisab stop nupu vajutamisest ja ta lõpetab otsekohe laadimise ja korralik esileht on ees.
Kuid vahel ajab foorumis liigeldes suht närvi back nupp, mida vajutades mõnikord ei juhtu midagi ja teist korda vajutades läheb ta juba liiga kaugele tagasi.
Kuid vahel ajab foorumis liigeldes suht närvi back nupp, mida vajutades mõnikord ei juhtu midagi ja teist korda vajutades läheb ta juba liiga kaugele tagasi.
Vot mul ei ole korralik esileht ees. Kui stop vajutada, siis on ees ainult osa esilehte, nii mõnigi osa on laadimata jäänud. Nt ilmateade, online kasutajad jne.Tõnis M kirjutas:Kui ta laeb esilehte kaua (mida ta ka tavaliselt teeb), siis mul piisab stop nupu vajutamisest ja ta lõpetab otsekohe laadimise ja korralik esileht on ees.
Kogu aeg sarnased jamad. Lisaks venib scrollimine ka nagu härja ila. Seda esineb veel mõnede lehtede puhul. Ühendus muidu 1 megane - ei tohiks selle viga olla.Lüliti kirjutas:Sama jama siin, aga olene tähele pannud, et just hommikuti. Tavaliselt on nii, et velo.clubbers.ee lehte avab hästi kaua ja jääbki avama, aga kui panna velo.clubbers.ee/foorum, siis teeb kohe kiiresti lahti ja ei mingit probleemi. Midagi esilehel teeb äkki aeglaseks?
Ega sellest ilmast eriti tolku pole jah. Kes tahab see vaatab http://www.ilm.eeKirsa kirjutas:See ilmamoodul on süüdlane. Ilmaandmete kohalejalutamine üle neti võtab aega ja selle taga ootab kogu esileht. Stopp nupuga saab tõesti probleemi ignoreerida aga kena see ei ole.
Ma panen ette hääletada selle vajalikkuse üle ja loodetavasti sellest loobuda.
endal pole mul enamasti asjale midagi ette heita. töö juures IE6, internet käib üle lease line soome kaudu, kui on aeglane siis kõik foorumi leheküljed.
kodus ADSL, Mozilla 1.4, käib nagu välk.
vahest on tõesti esilehega mingi pidurdamine kuid ega ma ise seda lehte ei kasutagi
lülitan kohe ilmamooduli välja, vaatame mis siis saab.
millalgi Jens ka siin seletas, et ega see internet meie arvutite ja serveri vahel ka vigadeta pole. mingis segmendis on ülekoormus või viletsalt konfitud ja sellest piisab.
kodus ADSL, Mozilla 1.4, käib nagu välk.
vahest on tõesti esilehega mingi pidurdamine kuid ega ma ise seda lehte ei kasutagi
lülitan kohe ilmamooduli välja, vaatame mis siis saab.
millalgi Jens ka siin seletas, et ega see internet meie arvutite ja serveri vahel ka vigadeta pole. mingis segmendis on ülekoormus või viletsalt konfitud ja sellest piisab.