käepidemed või lenksupael MTB-l
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
käepidemed või lenksupael MTB-l
Käepidemed või lenkuspael käepidemete asemel MTB-l? +&-?
Re: käepidemed või lenksupael MTB-l
Käepidemed käepidemete asemel?
NII keeruline lauseehitus see nüüd ka ei olnudMK777 kirjutas:Käepidemed käepidemete asemel?
Arvestades MTB sihotstarvet, siis mina valiks käsnad paela asemel. aga see on mu isiklik arvamus ning absoluutsele tõele ei pretendeeri.
Millist tulemust muidu ootatakse?
Mul lahendus, kus suht pikad ja jämedad sarved on koos lenksuotstega paela sisse mähitud. Mulle meeldib, saan üsna erinevaid käteasendeid kasutada.
muretut meelt kogu sõidu jooksul, aga samas nii, et mugavus ei kannata. saan aru, et paela osas võib kindel olla, et ta sul sõidu ajal liikuma ei hakka. samas kumm tundub jälle mugavam............MK777 kirjutas:Millist tulemust muidu ootatakse?
Pane käepidemed.
Lenksupael on MNT reema.
Lenksupael on MNT reema.
Lenksupaelast saab väga spetsiifilise tulemuse kerida, kui täpselt tead mida vaja on.
Mis liikumisse puutub, siis on lukkukeeratavad käepidemed lahendus. Aga sellest on juba pikemalt jahvatatud.
Mis liikumisse puutub, siis on lukkukeeratavad käepidemed lahendus. Aga sellest on juba pikemalt jahvatatud.
ma arvasin ka nii, kuid oli võimalus ühe meie pro ratast näppida ............ tundus kuidagi harjumatu.erikr kirjutas:Pane käepidemed.
Lenksupael on MNT reema.