Vabandan ette ära et juba kolmanda teema alustasin sellest nn "kõrvast" aga mul sellega jube probleem kuna enda oma katki ja Eestis POLE ÜHTEGI sellist kusagil müügil.Seda öeldi mulle Rohu tn Authori poest kui ka Tartu mnt Authori poest(ning nemad ei saa uue tellimisega ka hakkama).Päris uut raammi ka ei raatsi osta sellise väikse jublaka pärast. Kas keegi oskab öelda mida ma nüüd ette peaks võtma, kas sellist uut ei saaks lasta teha kusagil, mul see kõrv hoopis teistsugune kui siiani olen kohanud st kahe kinnitus poldiga ja hoopis teise kujuga.Kui keegi on aitamisest huvitatud siis andku palun teada.
pilt: album_pic.php?pic_id=611
Aidake palun
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
njaa, siit pane kõigepealt litter maaletoojale, et tema edsimüüjad ei suuda tagada varuosi. authorit on müüdud ju hullu moodi. siis orgunnigu maaletooja sulle ise see kõrv. http://www.author.ee/kontakt.htm
hea metallimees teeb uue kõrva küll valmis.
iseenesest oleks võinud kogu aeg üht teemat pidada, ega sellest midagi paremaks muutu kui juba kolmandat selle sama kõrva pärast teed.
hea metallimees teeb uue kõrva küll valmis.
iseenesest oleks võinud kogu aeg üht teemat pidada, ega sellest midagi paremaks muutu kui juba kolmandat selle sama kõrva pärast teed.