![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tubli samm HE poolt!
Idee ja eelkõige algatus tuli siiski kelleltki teiselt. Aga HE'le igal juhul viis pihku. Ka see on kampaania või püsiv pakkumine?Rivo kirjutas:Müts maha HE ees - tõesti, väga hea idee ja teostus![]()
Kui vaatad siimu pandud lingil olevat plakatit, saad ka vastuseMati kirjutas:Idee ja eelkõige algatus tuli siiski kelleltki teiselt. Aga HE'le igal juhul viis pihku. Ka see on kampaania või püsiv pakkumine?
Kas komissaaril on slaavlastega mingi kana kitkuda või ongi slaavi veri selline, et ajab läbustama?Henno kirjutas:Andriy Grivko /.../ Alexandr Kolobnev /.../ Vladimir Gusev
Reinul on ka ühteist öelda Katusha meeste kohtaKaupoR kirjutas:Kas komissaaril on slaavlastega mingi kana kitkuda või ongi slaavi veri selline, et ajab läbustama?Henno kirjutas:Andriy Grivko /.../ Alexandr Kolobnev /.../ Vladimir Gusev
seal on ilmselt reeglid kus ja kuidas tohib visata, enamus viskab kõrge kaarega üle pealtvaatajate eemale, muidu see viskamine on massiline lõpu eel, ilmselt igast lisagrammist vaja vabaneda finishiheitlusekserikr kirjutas:Neid pudeleid lendab igal etapil kümneid ja kümneid, ülekandestki ju alati näha.
Ainult 2 said trahvi. Just got caught?
Vähemalt on tegu biolaguneva kraamiga. Viisakam on muidugi see kuskil kioski juures või pussipeatuses konsumeerida ja kestad seal prükkarisse jätta.MK777 kirjutas:Kurats võtaks, miks peab rattur oma ära söödud banaani koore tee äärde viskama?![]()
Milleks laskuda ahvi tasemele? PS. Jutt käib Paldiski maanteest, neid näeb seal pidevalt.
Aga muidu banaanikoorte päritolu ratturite einestamisest on tuvastatud?MK777 kirjutas:Kurats võtaks, miks peab rattur oma ära söödud banaani koore tee äärde viskama?![]()
Milleks laskuda ahvi tasemele?
PS. Jutt käib Paldiski maanteest, neid näeb seal pidevalt.
Autoga sõites olen seda lausa oma silmaga näinud.erikr kirjutas: Aga muidu banaanikoorte päritolu ratturite einestamisest on tuvastatud?
Kuldar kirjutas:Krt ärge lolliks minge,
banaanikoor riivab silma täpselt niikaua kuni ta mustaks tõmbub ja see käib kähku. Küll selgrootute ja lülijalgsete jne. populatsioon selle läbi töötab koos keemilise surramurraga, mother nature is a bitch.
ketti ärge ka õlitage, kusege peale.
Sama siin, sõitsime vist samas pundis. Tegemist oli Mati RääbisegaLapeteus kirjutas:Tervitaks siin kohal ka ühte Amserv teami liiget, kes kilomeeter peale prahiala lõppu geeli tuubi kraavi viskas.
selle postituse järgi võiks arvata, et pani mingi hullemat sorti kuriteo toime..kaitz kirjutas:
Sama siin, sõitsime vist samas pundis. Tegemist oli Mati RääbisegaTundus lugupeetud ja korralik inimene, aga nüüd arvamus muutus!!
Kui ta midagi häbiväärset ei teinud, siis ei ole temal ega ka tema sugulastel, sõpradel, kolleegidel vaja põdeda, et keegi tema nime mingi tegevusega seostas. Saabki kodus lähedastele näidata, et näe, minu tegevust tunnustatikevin kirjutas:selle postituse järgi võiks arvata, et pani mingi hullemat sorti kuriteo toime..kaitz kirjutas:
Sama siin, sõitsime vist samas pundis. Tegemist oli Mati RääbisegaTundus lugupeetud ja korralik inimene, aga nüüd arvamus muutus!!
Probleem eksisteerib endiselt ja sellega võideldakse endiselt ka pro-pelotonisHenno kirjutas:... prügiteema ka Touril aktuaalne![]()
![]()
Lätis on kaks maastikusarja - suur SEB ja väike Vivus (eelmisel aastal Trek-Philips). SEB-il prügistatakse mis kole, väikses sarjas ikka minimaalselt. Ühekorra oli säärane juhus, et keegi viskas väikse sarja etapil geelipaki maha ja kaassõitja pahandamise peale vabandas, et tal läks segamini, ehk siis ta arvas, et sõidab SEB-i etappi.....ailen kirjutas:Laupäevasel Kalevipojal ma pahandasin kahe ratturiga, kes prügistasid. Ühel oli veel kiivri peal Haanja100 kleeps
Üle-eelmisel pühapäeval sõitsin Copenhagen'i Ironman'il 180km rattaga. Rada oli vaatamata heaoluühiskonnale paksult geelipakke täis (neid jagati ka TP-des). Ise tarbisin rajal ühe High5 energiabatooni ja kaks enda tehtud (fooliumisse pakitud) võileiba. Kõik need kolm pakendit lendasid enne TP-sid olevatesse prügikastidesse. SIMPEL!!! Kuigi sitapead roojavad, ei anna see õigustust sinule roojata....kui sa muidugi oled mõistlik inime....SL kirjutas:Lihtsalt jagan nähtut. Sveitsis Grand Ride võidusõidul jäi minu ees sõitnud rattur seisma, avas prügikasti, mis juhuslikult tee ääres oli ning pani prügi kasti ja sõitis edasi. Kogu lugu.
Tõlgime härra Neeme "bla-bla-bla" Facebook'i kaudu eesti keelde: Prügi mahaloopimine ei ole kindlasti tervitatav ja sellele tuleb kindlasti tähelepanu pöörata. Antud korral oli situatsioon selline, et ma pidasin ohutuse mõttes kiiresti teine käsi lenksule tagasi panna, selle asemel, et pooltühi geeli pakk taskuse pista. Kindlasti ei olnud minu reaksioon Hr. Londi kommentaarile negatiivne. Peagrupis sõites on tempo kiire ja adrenaliin selle tõttu kõrgel. Teine kord saavad osapooled see tõttu üksteisest valesti aru.Rain kirjutas:nr 74 Neeme Virgo, Tervisesport (geelipakk poetati teele, märkuse peale tegi bla-bla-bla, oli ilmselt häiritud et lugupeetud rattaspordi ja elustiili arendajat keegi tülitada julgeb nii tühise teemaga)
Olin ka sellel võistlusel nv-l ja ei jäänd kohe üldse silma väljaspool TPsi, et prügi oleks kuskil vedelenud... TPdes jätkus prügikaste ning neid oli tõesti palju ja korraldajad olid kohe koristamas ka prügi. Mõnes TPs koristati kohe, mõnes oli maas päris palju prahti... aga üldpilt oli ilus - tõusudel ja igast muudes X kohtades ei näinud prügi.SL kirjutas:Lihtsalt jagan nähtut. Sveitsis Grand Ride võidusõidul jäi minu ees sõitnud rattur seisma, avas prügikasti, mis juhuslikult tee ääres oli ning pani prügi kasti ja sõitis edasi. Kogu lugu.
Kiirust oli, aga adrenaliini polnud üldsedr Holden kirjutas:Tõlgime härra Neeme "bla-bla-bla" Facebook'i kaudu eesti keelde: Prügi mahaloopimine ei ole kindlasti tervitatav ja sellele tuleb kindlasti tähelepanu pöörata. Antud korral oli situatsioon selline, et ma pidasin ohutuse mõttes kiiresti teine käsi lenksule tagasi panna, selle asemel, et pooltühi geeli pakk taskuse pista. Kindlasti ei olnud minu reaksioon Hr. Londi kommentaarile negatiivne. Peagrupis sõites on tempo kiire ja adrenaliin selle tõttu kõrgel. Teine kord saavad osapooled see tõttu üksteisest valesti aru.
Vähemasti mulle tundub, et vabandus seekord ei päde, eriti kui sõidu ajal kõlas see bla-bla-bla! Ehk siis edendame tervisesporti jne.....
LOOK kirjutas:Mis puudutab kriitikat minu kohta siis võtan loomulikult seda tõsiselt ja minu jaoks oli see õppetund.
Sa oled väga tubli.Pirita kirjutas:Mul on sellele teemale laiem lähenemine - loodus peab peale minu viibimist looduses (rattaga või jala või autoga) olema sama puhas või puhtam kui siis kui mina sinna tulin. Lihtne. See tähendab, et alati korjan ära enda sodi ja vahel ka teiste sodi lisaks, et oleks puhtam loodus.
Loodusesse on juba niigi palju sitta loobitud, aga mõni mees ikka ei saa, peab oma irooniasoolt ka selles teemas tühjendama....AndreK kirjutas:Sa oled väga tubli.Pirita kirjutas:Mul on sellele teemale laiem lähenemine - loodus peab peale minu viibimist looduses (rattaga või jala või autoga) olema sama puhas või puhtam kui siis kui mina sinna tulin. Lihtne. See tähendab, et alati korjan ära enda sodi ja vahel ka teiste sodi lisaks, et oleks puhtam loodus.