Author 2004
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Author 2004
Väike vihje Author 2004 mudeliseeriale
Kõik tundub muidu sama, ainult Tractioni raamisulam on "AUTHOR Palladium"
Kõik tundub muidu sama, ainult Tractioni raamisulam on "AUTHOR Palladium"
kas asi võiks olla umbes nii. Igal suuremal poel eestis on kaks põhilist rattabrandi, milledest üks elitaarsem ja teine nagu rahva-ratas :
pood odavam kallim
HE classic scott
V+ merida spezialized
Rademar trek gary fisher
Author Author ?
pood odavam kallim
HE classic scott
V+ merida spezialized
Rademar trek gary fisher
Author Author ?
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
loe ikka korralikult minu postitust. Gary Fisherit nimetan seal ju ikka Rademaris müüdavatest brandidest elitaarsemaks, kui trekki.Ermo kirjutas:See onkindlasti tänase päeva suurim solvang !!!
Fisher ja low budget .
Lihtsalt (eesti)imago põhjal. Tegelikult ju neil kõigil rattaid 5-50 tuhhini
GF pole muidugi low budget ja ka ei kipuks Treki sinna liigitama, kuigi see mis poes müügil on ei ole veel adekvaatne "pilt" margist.Samas kui siin eespol oli keegi classicut liigitamas siis sarnaselt ju ka Meridale saab vedada paraleele.Nimi võib ju olla kategooriast champion, optima aga need Teami mudelid odavad küll nüüd ei kipu olema.Scotti puhul ei saa ka rääkida kui suht mõttetust rattast kuna usa-s on ta küll tuntum kui krossivarustuse tootja aga Euris on tegija nagu miski banner kuskil foorumis rippudes väidab .Ja uurides Jamise kodukat ei suuda ma Exreme puhul ka enam paika saada , kumb siis on see lower brand.Minu jaoks on juba ammu rattabrandide imago suht teisejärguline , kuigi mõne eraku omamisel oleks tunduvalt uhkem tunne.
Authoril on vist mingi Madison ka lisaks. Mõigus olid mõned sellenimelised ka rivis.Andrus K kirjutas:kas asi võiks olla umbes nii. Igal suuremal poel eestis on kaks põhilist rattabrandi, milledest üks elitaarsem ja teine nagu rahva-ratas :
pood odavam kallim
HE classic scott
V+ merida spezialized
Rademar trek gary fisher
Author Author ?
Muide, kas kellelgi on aimu, kuskohas neid Classicu rattaid tehakse?
Sattusin nende kodulehele www.classic-bicycles.comja see on ainult eesti ja läti keeles.
Kas on tegemist mingi HE eritellimusega?
Sattusin nende kodulehele www.classic-bicycles.comja see on ainult eesti ja läti keeles.
Kas on tegemist mingi HE eritellimusega?
Viimati muutis smile, 11. 10. 2003. 16:41, muudetud 1 kord.
Kui mina suvel uut ratast otsisin, siis oli üks variant ka Classic Storm, aga sellel ei olnud S suurus raami. Selle peale öledi HE's, et pole hullu, selle saab lasta teha, nii et HE eravärk jah. Disainerid pidid ka olema kohalikud eestlased Seda kahjuks ei tea, kus nad neid toodavad.smile kirjutas:Muide, kas kellelgi on aimu, kuskohas neid Classicu rattaid tehakse?
Kui see minu viimase postituse kohta käis, siis kui soga, siis soga. Räägin lihtsalt seda, mida mulle HE müüja ütles. Lähen laua alla häbenema, aga teadjamad rääkigu, kuidas asi tegelikult on.vaikija kirjutas:imelik,et tegelased,kellel puuduvad teadmised jalgrattaalalt või on need teadmised väga udused,julgevad ilma piinlikkust tundmata sirgeseljaliselt ajada siin soga.aga võibolla olen ise lihtsalt vales kohas.
kas mitte classiku nimelise raame seal ei sünnitata?
http://www.kinesis.com.tw/
a kus nende geomeetria sünnib, seda küll teadmata.
http://www.kinesis.com.tw/
a kus nende geomeetria sünnib, seda küll teadmata.
trek, gary fisher ja klein kõik kuuluvad ühte korporatsiooni, nagu ka Merida ja Spezialised. Classic on konkreetselt HE enda bränd ja toodetud kilide juures nagu ikka. Ja andke andeks kui scott ja merida ei ole low-budget. 50kilo võib ju sinu jaoks palju olla aga nad ju maksavad ooluliselt vähem kui teised sarnaste juppidega vidinad. No võrdle Xt/Lx jupiga Marini ja Scotti omavahel näiteks.
Ju siis naiste maailameister, kes sõidab Meridaga, peab veel kõvasti pingutama, et parem rattaga sõitma pääseks.Unustasin lisada,et teine ja kolmas sõidavad sama rattaga.XTRace kirjutas:trek, gary fisher ja klein kõik kuuluvad ühte korporatsiooni, nagu ka Merida ja Spezialised. Classic on konkreetselt HE enda bränd ja toodetud kilide juures nagu ikka. Ja andke andeks kui scott ja merida ei ole low-budget. 50kilo võib ju sinu jaoks palju olla aga nad ju maksavad ooluliselt vähem kui teised sarnaste juppidega vidinad. No võrdle Xt/Lx jupiga Marini ja Scotti omavahel näiteks.
ega siis hind veel ratast kehvemaks ei tee.Ju siis naiste maailameister, kes sõidab Meridaga, peab veel kõvasti pingutama, et parem rattaga sõitma pääseks.Unustasin lisada,et teine ja kolmas sõidavad sama rattaga
ja ega see maailmameister nüüd päris sama rattaga kah ei sõitnud, kui see mida sa poest osta saad (tean kuna olen seda ratast katsund).
Näiteks ka trek 9.8 - MM'il oli neid päris palju, aga ükski ei olnud kaugeltki tehaseseades. kõik olid tugevalt järele aidatud. ja eks teiste markidega on samuti.
Madal eelarve? Mina sain eelnevast aru sedasi, et Merida, Scott ja Author on siiski tegelikult spetsialiseerunud laiatarbe kaubale. Et oma kaupa paremini müüa, siis oleks hea kui sellega ka tippvõistlustel häid kohti saavutatakse. Selleks võetakse miski tubli rattur kellele pakutakse korraliku sponsorlusprogrammi. Kui nüüd tippvõistlusel hästi läheb siis on see väga võimas müügiargument. See omakorda toob firmale rohkem pappi sisse, millega jälle võimalik oma väheseid tippe moosida. Sellises süsteemis pole midagi uut.vaikija kirjutas:Mida tähendab low budget?
Otsetõlkes sain aru,aga kas siis siin väidetakse,et suurematel rattatehastel on väiksem eelarve kui väikestel perefirmadel.Ja kuidas siis Specialize-l õnnestus Ellsworth-ga ühte patta sattuda.Pealegi ei tea ma Ellsworth-il ühtegi ratast,mida ma endale Eestis võistlemiseks sobivaks peaksin.Lähen trenni.nägemist.
Jah,olin juhm.Ma lihtsalt ei oska nii nõmedalt rattaid omavahel võrrelda.Sõidan ise talvel 2001a Klein-iga,mis selle skaala järgi vist ei ole low budget(ilgelt nõme sõnaühend).Kevadeks tellisin tuntud firma (vist low budget)ratta,mis on aga Klein-st parem ja palju kallim.Kõigil vist ei ole selline valik võimalik e. jumal tänatud ,et on firmasid(võibolla mitte nii traditsioonikaid ja eksklusiivseid),kes suudavad häid rattaid odavamalt pakkuda.See,et üks paks ameeriklane ühe kuupalgaga omale kaks tagaamordiga(et rasvavõru ümber kõhu väga ei põru) Santa Cruz-i saab osta,mind ei eruta.
Leidsin ühe tsehhikeelse saidi, kus on selle a Authori mudelite "päris pildid" üleval.
No Pain No Gain
Corrosion kirjutas:Leidsin ühe tsehhikeelse saidi, kus on selle a Authori mudelite "päris pildid" üleval.
Huvitav kas INTROVERTI seeaasta ei olegi?
Ja paljud margid veel terasraamiga rattaid toodavad?
Aga moraal on see, et mis sinu elus ka ei juhtuks,
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
sõidab mees, mitte kleeps ratta raamil
---edit---
jah, ega minulgi raha ylearu ple, kõik mis mul ratastest olemas on, olen ma ise kokku ajand(tänu sellele, et onul firma on ja seal suvel tööl käin)
---edit---
ah jah seda, et ma alles see aasta lõpetan(loodetavasti ) põhikooli, et nagu tööl otseslt päevast päeva ei käi ja raha sisse ei tule suurel hulgal.
---edit---
jah, ega minulgi raha ylearu ple, kõik mis mul ratastest olemas on, olen ma ise kokku ajand(tänu sellele, et onul firma on ja seal suvel tööl käin)
---edit---
ah jah seda, et ma alles see aasta lõpetan(loodetavasti ) põhikooli, et nagu tööl otseslt päevast päeva ei käi ja raha sisse ei tule suurel hulgal.
Viimati muutis Rattur, 10. 01. 2004. 21:56, kokku muudetud 2 korda .
On ikka. Sellelt Authori Tsehhi kodukalt leab teistegi mudelite kohta inffi, ka inglise keels.Rom kirjutas:Huvitav kas INTROVERTI seeaasta ei olegi?...
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Ahjaa http://www.author.ee peal on nüüd 2004a mudelid ja hinnad väljas. Kaalud on enamvähem samad, tükid natuke paremad, aga hinnad on kõvasti odavamaks läinud?!
Kui nii edasi läheb, siis saab Authori juppide jaoks doonoriks osta - raami võib minema visata või kõveraks sõita ;O).
Kui nii edasi läheb, siis saab Authori juppide jaoks doonoriks osta - raami võib minema visata või kõveraks sõita ;O).
Nii palju kui mina asjaga kursis olen, siis on hetkel Authori rataste puhul üks odavuse põhjus see, et rattad on tellitud ja hinnad lepitud kuskil 2003 suve hakul, seega dolts odav ja lisaks ilma EL lisadeta. 2005 tõenäoliselt enam nii odavalt ei saa.Kirsa kirjutas:...aga hinnad on kõvasti odavamaks läinud?!
Kirsa, kas sa Egoisti või Introverdi raami ka ära viskaksid. Kui nii, siis osta palun üks neist doonoriks ja viska raam mulle auto pagassi
velo clubbers
Andrus K kirjutas:kas asi võiks olla umbes nii. Igal suuremal poel eestis on kaks põhilist rattabrandi, milledest üks elitaarsem ja teine nagu rahva-ratas :
pood odavam kallim
HE classic scott
V+ merida spezialized
Rademar trek gary fisher
Author Author ?
HE müüb ju Schwinni ka, kas see on nii low, et see ei tasu üldse mainimist
Isiklikult pean Schwinni siiski Scottist palju paremaks rataks
Viimati muutis mestari, 21. 01. 2004. 10:38, muudetud 1 kord.
mainida võib ikka. Pole küll ammu HE-s käinud, kuid mulle on mulje jäänud, et Schwinn on HE-s taandunud väga kolmandajärguliseks brandiks, sest mudelivalik mida pakutakse jääb justkui vaid 5000 kr. ringi. Vabandan ette kui eksin, sest tõesti pole ammu HE-s rattaid uurinud.mestari kirjutas:Andrus K kirjutas:kas asi võiks olla umbes nii. Igal suuremal poel eestis on kaks põhilist rattabrandi, milledest üks elitaarsem ja teine nagu rahva-ratas :
pood odavam kallim
HE classic scott
V+ merida spezialized
Rademar trek gary fisher
Author Author ?
HE müüb ju Schwinni ka, kas see on nii low, et see ei tasu üldse mainimist