Rakvere XII Rattamaraton (EMS 6.etapp)
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Rakvere XII Rattamaraton (EMS 6.etapp)
Registreerumine on avatud http://www.sportinfo.ee/sportreg/event_id/1050/
Ring saab olema sarnane eelmise aasta omale, pikal maal 2 ringi = 70km, lühikese maa ringist jätame välja Mõedaku mägede osa, et osaleda saaks ka väiksema treenitusega harrastajad.
Vahur
Ring saab olema sarnane eelmise aasta omale, pikal maal 2 ringi = 70km, lühikese maa ringist jätame välja Mõedaku mägede osa, et osaleda saaks ka väiksema treenitusega harrastajad.
Vahur
Re: Rakvere XII Rattamaraton (EMS 6.etapp)
krt see on küll kuritegu!
ega Te ometi ei mõtle seda lõpu sinkude osa?
Sõida pikka ja s aad 2x neid sinkusidMarttiM kirjutas:krt see on küll kuritegu!
mul on iseloom 2 ringise võistluse jaoks liialt nõrk, rutiini taluvus 0, jne, jne. ühesõnaga isiklik probleem.......... aga selle tarbeks pole mõtet foorumi ruumi ja tähemärke raisata. sinkusid saan õnneks seal muul ajal ka sõita:) btw seal asub tõeline sinkukuningriikgandalf kirjutas:Sõida pikka ja s aad 2x neid sinkusidMarttiM kirjutas:krt see on küll kuritegu!
niipalju kui varasematel aastatel on saunas ja supilauas muljetatud, olen aru saanud, et poolikul on osalenud suht rohkelt tegelasi, kes muidu osalevad muudes sarjades pikkadel distantsidel ja mitte halvasti! eks see on seegi kord niiviisi.
ise kindlasti poolikul platsis! rakvere oli mul 1 rattavõistlus ja seni kõige raskem, kuigi poolik:)
-
- Rattur
Olen käinud viimasel ajal Mustjärvel,nagu maasikas:)Loodan et ka see aasta järve ring sees?
Kui keskkonnaamet me püüdlusi vähegi toetab, siis ikka.hwxeraldimees kirjutas:Olen käinud viimasel ajal Mustjärvel,nagu maasikas:)Loodan et ka see aasta järve ring sees?
Kas see on see koht, kus ma 2009 ikaldusin, pea ees ojja kukkusin ja uppuma hakkasin???gandalf kirjutas:Kui keskkonnaamet me püüdlusi vähegi toetab, siis ikka.hwxeraldimees kirjutas:Olen käinud viimasel ajal Mustjärvel,nagu maasikas:)Loodan et ka see aasta järve ring sees?
Seesama jah kus sa joogipudelite nagu mängupartidega mängisid
-
- Rattur
See jah:)Järv kus ma plaanin veel enne 21.aug ujumas käija:D Ja selle aastased mustika varud on ka sealt pärit,murakaid peaks ka veel tulema sealt:)Hetkeseisuga on vaja paar puud sealt järvelt väljasõidul rajalt eemaldada aga peaks ka üle saama rattalt maha tulles.
Vahur, jätka samas vaimus ! Ainult et, nendelt suusaradadelt peaks ehk veel miskit leidma. Ja järgmine kord, kui paned laskumise ette suure punase hüüumärgi, siis tee selle järel ikka laskmine kah Kahest libedast juurikas ja kännust veel ei piisa Aga mudiu kõik vinks-vonks ja tipp-topp
see oli alles mtb rada
Esimesel ringil sel hetkel minu ees sõtnud härrasmehel piisas - tegi effektse kukerpalli ja maandus koos rattaga stardis väljareklaamitud põõsas. Esialgse kiire küsimise peale olevat mehe endaga kõik korras.Rivo kirjutas:... Kahest libedast juurikas ja kännust veel ei piisa ...
Kas on umbkaudset inffi, kui pikk see ümber-järve-singel on, tundus küll megapikk
GPSi teekonna järgi u 1,2 km, aga arvestades GPSi omadust lõigata kurvid sirgeks, siis võibolla isegi 1,5km.Prix kirjutas:Kas on umbkaudset inffi, kui pikk see ümber-järve-singel on, tundus küll megapikk
Kiirusega 10km/h teeb see 8-10 minutit ehk parasjagu.
Mind huvitaks, palju pulsokad kogutõusu näitasid. Mobiili GPSi 890 meetrit ei tahaks väga uskuda.
Polari andmetel 650m.andre170 kirjutas:Mind huvitaks, palju pulsokad kogutõusu näitasid. Mobiili GPSi 890 meetrit ei tahaks väga uskuda.
Kas sellest võistlusest pildimaterjali ka keegi kusagil avastanud on?
Raja ääres üks innukas suure "pushkaga" tüdruk kõmmutas pilte, aga kõikvõimalikud otsingud pole mulle tulemust andnud
Raja ääres üks innukas suure "pushkaga" tüdruk kõmmutas pilte, aga kõikvõimalikud otsingud pole mulle tulemust andnud
-
- Rattur
Kas on umbkaudset inffi, kui pikk see ümber-järve-singel on, tundus küll megapikk
Vastus sulle-ümber järve ring on täpselt nii pikk,et jala käib selle umbes 15min ära.Aga võistlejad järve ringi ei teinud...
Vastus sulle-ümber järve ring on täpselt nii pikk,et jala käib selle umbes 15min ära.Aga võistlejad järve ringi ei teinud...
No ma ei ole küll kohalik, aga ümber mingi järve mingi singel läks ja ma ei olnud päris kindlasti ainus võistleja sel peal kah, seega võibolla räägime siis erinevatest järvedest vms
Mõned pildid pooliku stardist ja autasustamisest ning pika maa esimestest leiab siit: link albumileKaljukas kirjutas:Kas sellest võistlusest pildimaterjali ka keegi kusagil avastanud on?
Mis sa sogad?hwxeraldimees kirjutas:Aga võistlejad järve ringi ei teinud...
-
- Rattur
Ei soga ! Ümber Mustjärve sõideti aga ringi ei tehtud ! Singel kaldus järve kaldalt paremale metsa ära...Tehti peaaegu ring.