Astangu uus rattatee lõik
Astangu uus rattatee lõik
Astangu ja Õismäe vahele siis pea-pea valmimas uus rattateelõik, mis kulgeb mööda vana raudteetammi. Algab seal Keila mnt Tallinna piirilt, kus asub hobukardi rada ning kulgeb kuni Akadeemia tee läbimurdeni. Sealt põhimõtteliselt saaks seda edasi ajada Ehitajate teeni ning sealt Veskimetsa tagant kuni Paldiski mnt-ni (Mustjõeni) välja.
Mida valjomine sa sõuad, seda kovam jalg om.
Re: Astangu uus rattatee lõik
See vana kitsarööpalise raudtee tamm , mille lõpp/algus on Harku killustikukarjääris, pöörab ühe haruga ka Harku metsa tähetorni parklasse ja sealt edasi Hiiule. Enne masu-t lubati ka sinnani ratta-kergliiklus tee ehitada.suuroja kirjutas:Astangu ja Õismäe vahele siis pea-pea valmimas uus rattateelõik, mis kulgeb mööda vana raudteetammi. Algab seal Keila mnt Tallinna piirilt, kus asub hobikardi rada ning kulgeb kuni Akadeemia tee läbimurdeni. Sealt põhimõtteliselt saaks seda edasi ajada Ehitajate teeni ning sealt Veskimetsa tagant kuni Paldiski mnt-ni (Mustjõeni) välja.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Kisub vist veidi OT-ks, aga see kitsarööpmelise tamm on endine Vääna (sõjaväe)raudtee. Seda mööda läheb Tabasalu tagant Väänasse täitsa korralik kruusatee.
Kõigi nende Tallinna endiste raudteetrasside peale ihuvad eelkõige hammast Autobahn-ide projekteerijad.
Kõigi nende Tallinna endiste raudteetrasside peale ihuvad eelkõige hammast Autobahn-ide projekteerijad.
Mis too veel on?suuroja kirjutas:... asub hobukardi rada ...
Võin kinnitada, et raudteetamm paneb Harku karjääridest sirgelt mööda ja kuni Väänani välja. Ma nimelt elan selle kõrval, Sõrve raudteejaama ja veetorni juures. Veetorni oli auruvedurite veevõtu jaoks, praegu täiesti sürr paekivist torn keset paksu metsa, vene ajal oli seal sovhoosi läbula ja praegu püütakse seal vahelduva eduga elada. Ja kitsarööpmelise raudtee harusid on see kant täis, nagu muid militaarobjektegi, üks vana blindaaž (vist?) on meil näiteks õue peal.
Aga see uus tee oleks tore. Ma just paar päeva tagasi analüüsisin, et mispidi oleks sedasama teelõiku (Sõrve -> Akadeemia tee) rattaga kõige mõistlikum läbida, http://kurinurm.blogspot.com/2011/08/ro ... skype.html, see uus jupp muudab kogu mu nuputamise kasutuks
Ma ei pidanud silmas 1912-13a valminud Nõmme-Sõrve lõiku (mille lõpus sina elad) ja kus raudtee harunes Suurupi tuletornini ning Väänani, kust harunes Humalasse ja Türisallu.tripp kirjutas: Võin kinnitada, et raudteetamm paneb Harku karjääridest sirgelt mööda ja kuni Väänani välja. Ma nimelt elan selle kõrval, Sõrve raudteejaama ja veetorni juures. Veetorni oli auruvedurite veevõtu jaoks, praegu täiesti sürr paekivist torn keset paksu metsa, vene ajal oli seal sovhoosi läbula ja praegu püütakse seal vahelduva eduga elada. Ja kitsarööpmelise raudtee harusid on see kant täis.
Pidasin silmas Astangu panga alust õismäepoolset raudteetammi, mis ühendas omavahel Rahumäe - Tondi kasarmud - Astangu laod - Sõrve liini.
http://et.wikipedia.org/wiki/Liiva_%E2% ... se_raudtee
Ja siin kogu PSMK (Peeter Suure merekindluste kaart)
http://maps.google.com/maps?q=http://si ... indlus.kml
Viimati muutis mart, 15. 08. 2011. 09:09, kokku muudetud 2 korda .
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
jah näpukas, läpaka klav-l on u ja i kõrvuti, õige on hobikardi rada:))))tripp kirjutas:Mis too veel on?suuroja kirjutas:... asub hobukardi rada ...
Mida valjomine sa sõuad, seda kovam jalg om.
- meetodimees
- Rattur
Lähemal ajal läheb ehituseks lõigul Astangu-Vääna.
Rentida carbon raamiga "L"" suurus võistlusrattad: MTB Scott Scale; Scott Spark ja MNT Scott Foil ning rentida MTB rattakohver "Scicon". Info tel. 56 41 3OO
Vääna asula on Tallinnast ca 17km kaugusel läänes. Arvatavasti pead silmas Vääna tänavat Tallinnas.meetodimees kirjutas:Lähemal ajal läheb ehituseks lõigul Astangu-Vääna.
- meetodimees
- Rattur
Jah,pean silmas Vääna tänavat Tallinnas - täpsemalt Vääna ja Pärnu mnt risti Hiiul.mart kirjutas:Vääna asula on Tallinnast ca 17km kaugusel läänes. Arvatavasti pead silmas Vääna tänavat Tallinnas.meetodimees kirjutas:Lähemal ajal läheb ehituseks lõigul Astangu-Vääna.
Rentida carbon raamiga "L"" suurus võistlusrattad: MTB Scott Scale; Scott Spark ja MNT Scott Foil ning rentida MTB rattakohver "Scicon". Info tel. 56 41 3OO
Aitäh, sain jälle targemaksmart kirjutas:Ma ei pidanud silmas 1912-13a valminud Nõmme-Sõrve lõiku (mille lõpus sina elad) ja kus raudtee harunes Suurupi tuletornini ning Väänani, kust harunes Humalasse ja Türisallu.
Pidasin silmas Astangu panga alust õismäepoolset raudteetammi, mis ühendas omavahel Rahumäe - Tondi kasarmud - Astangu laod - Sõrve liini.