Olen vahel mõtelnud selle katse üle, mida ma siin tsiteerin. Ratas oli Sarda-tüüpi raskest terasest kolakas. Kas ma sellega 60 km/h oleks välja väänanud? Ei oleks. Oli tunda, et töötasin viimase piiri peal - kadentsi ehk saanuks mõne pöörde võrra veel kergitada, kuid jõud sai otsa ja kui ma ka oleks need mõned pöörded juurde saanud, oleks lagi olnud ikkagi vaid ehk 45 km/h. 50 oleks juba paras saavutus olnud.hall kass kirjutas:Panin eila oma matkarattale (ikka see vanast Oscarist ümber ehitatud) mingi odava spido peale ja läksin proovima. Tasasel maal sain spido järgi 41,5 kätte ja oleks veidi juurdegi kruttinud, aga füüsiline konditsioon polnud seekord piisav (on ka paremaid päevi - eks proovin veel, kui tahtmine tuleb).
Kui nüüd taas vaba raha tekib, ehk ostan oma maanteerattale spido peale ja vaatan, palju ma sellega välja vändata suudan. Ma küll suuri tulemusi ei oota, hea seegi, kui varasemaid isiklikke rekordeid kordan Selle rattaga sõites on tunda, et käikude ülemine ots (mul on 10 käiku) jääb tasasel maal mu võimete piiridest väljapoole.
Huvitav, kui kehvaks te mu füüsist hindate, kui ma ütlen teile, et Tartu-Jõgeva maantee suurematel tõusudel (näiteks Kärkna ja Lähte vahel) kipun oma maanteeratta esimese käiguga natuke hätta jääma?
Või kas see üldse ütleb teile midagi? Kandideerin foorumi kõige vedelama venna tiitlile