Sageduse mõõtja???
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Sageduse mõõtja???
Kui nüüd Hawais käisin enda raami kõrva teha laskmas siis nägin pukis rippumast üht samasugust Author Egoisti nagu mul, läksin kohe lähemalt uurima ja nägin mingit väga kahtlast asja vända küljes, sinna oli kleebitud mingi lugeja ning raami küljes mingi lulla mis oli selle vända küljes oleva lugejaga kohakuti, kas tegmist võis olla mingit sorti sageduse mõõtjaga st. et näitab mitu ringi su jalad minutis teevad, ideaal oli vist 90p/min.Firmaks oli sellel Polar.Kui on selline asi üldse olemas siis kust seda saaks ning mis ta maksta võiks???
http://www.hot.ee/sporter/Lisavarustus.html - seal vastav pedaalimissageduse andur müügil. Sobib ettenähtud seadmetega.
Re: Sageduse mõõtja???
Kui nimetatud isend oli rohelise raamiga, ajavahemikus 8-9.10 ja Pirita HE, siis oli tegemist minu rattaga . Sageduse mõõtjaga (kasutan koos Polar S710-ga) on trennis lihtsalt mugavam soovitud kadensit hoida. BTW: Mul vist seisab endal ka raami kõrva vahetus ees, kuna seda on juba korra NRP-s sirgeks väänatud (koos soovitustega uus hankida) . Mis HE-s uue kõrva tegemine maksma läksBambu kirjutas:Kui nüüd Hawais käisin enda raami kõrva teha laskmas siis nägin pukis rippumast üht samasugust Author Egoisti nagu mul
Re: Sageduse mõõtja???
Peeter kirjutas:Kui nimetatud isend oli rohelise raamiga, ajavahemikus 8-9.10 ja Pirita HE, siis oli tegemist minu rattaga . Sageduse mõõtjaga (kasutan koos Polar S710-ga) on trennis lihtsalt mugavam soovitud kadensit hoida. BTW: Mul vist seisab endal ka raami kõrva vahetus ees, kuna seda on juba korra NRP-s sirgeks väänatud (koos soovitustega uus hankida) . Mis HE-s uue kõrva tegemine maksma läksBambu kirjutas:Kui nüüd Hawais käisin enda raami kõrva teha laskmas siis nägin pukis rippumast üht samasugust Author Egoisti nagu mul
Maksma läks 200 kr, 100 kr ja tegemine ka 100 kr, mul viiliti natuke raami ka:P aga vähesel määra.Kõrv oli pärit classicult. Selle orginaal kõrva ei saa kusagilt, Mõigu poest ega sellest rohu tn. Authori poest, öeldi et ma pean selle tellima või laskma teha.
- monkeybiker
- Rattur
Pisut küll teemaväline, aga kui hakkasin BC 1600 kohta netist uurima tekkis järgmine küsimus: kas kellelgi teist on odomeetril küljes mõlema ratta andurid? Nagu ma aru sain ei toeta ka BC1600 korraga kahte andurit, ainult pedaalide andur punnitatakse kuidagi lisaks ühele andurile külge. Kas siis tuleks kaks kompuutrit osta mõlemale rattale eraldi? Kindlasti on ka mingi megakallis kompuuter, millel on mõlema ratta tugi olemas.
Küsimused tekkisid sellest, et Sigmal oli eraldi ka tagumiseratta andurit (+alus) saada. Mõtlesin, et hea võrrelda, kui palju tagumine ratas tühja all käib (vahest ka lohiseb). Aga see kõik mõtte tasemel. Erilist isu pole poolt palka kompu alla laduda.
Btw, see Sigma vändapööretelugeja maksab Bike24's ?7.99, et kui 10tk korraga tellida tasub ära ka
Küsimused tekkisid sellest, et Sigmal oli eraldi ka tagumiseratta andurit (+alus) saada. Mõtlesin, et hea võrrelda, kui palju tagumine ratas tühja all käib (vahest ka lohiseb). Aga see kõik mõtte tasemel. Erilist isu pole poolt palka kompu alla laduda.
Btw, see Sigma vändapööretelugeja maksab Bike24's ?7.99, et kui 10tk korraga tellida tasub ära ka