Olen praegu M45 ja peale pikka spordipausi avastasin rattasõidu aastal 2009. Siis läksin uisapäisa Taru Rattaralli lühikesele distantsile ja tulemusena tõdesin, et 40kmh kiirendus pani hinge kinni ja trassi keskmine 28 kmh oli lagi. Samas oli see väga hea tulemus motivatsiooniks. Hakkasin seadma eesmärke ja asi hakkas muutuma.
Käesolevaks aastaks oli 2 eesmärki. Sõita vastupidavuse testiks läbi Rootsis Vätternrundan (300 km) ja mistahes Eesti maanteevõistlusel teha keskmiseks vähemalt 35 kmh. Tänaseks on mõlemad eesmärgid täidetud ja eesmärkide seadmine jätkub. Üritan keskmist kiirust Tabasalu etapil parandada.
Minu vanuses on tark treenimine tähtis. Olen tihti töö tõttu Eestist ära ja ega ma üle 1000 km kuus teha ei saa. Seda olulisem on TARK treenimine ja seltskond.
Siiani olen olnud üksi, aga sooviksin hea meelega liituda mõnusa seltskonnaga. Kui kellelgi on mõtteid, kuidas minusugust seeniorit aidata, siis oleksin tänulik. Loomulikult olen valmis ja isegi huvitatud klubilise tegevuse toetamisest - ei põlga ära vajalikku tööd ja toetan ka rahaga (enda ratta ehitamisele peab ka mingi osa jääma
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tänan