ja puuter ise see: http://www.sigmasport.com/en/produkte/b ... t=features
![Pilt](http://www.neostore.lv/th/VS-00002/VS-00002154-01.jpeg)
Pilt ei ole minu kellast, 28,5 ja 119....
kui äkke trehvas et keegi midagi nägi-leidis, oleksin väga tänulik muidugi.
stardis olin kindel, et kui sõit on selline nagu mullu, siis otpääle rattaga enam asja pole. aga võta näpust, päris hea rajavalik oli. tõusumeetreid oleks ehk sadakond veel võinud olla, oleks veelgi mõnusam olnud. et jõulumäel sai viimasest tp-st finishini sõidetud nii eest kui tagant kõige väiksema peal 9 km/h !!! kuna jalakrambid midagi rohkemat ei võimaldanud, siis täna sai hoitud madalamat profiili ning jalad pidasid lõpuni. viimased 5 km sai päris hea hooga lastud. sellega võib ehk rahulegi jääda. oleks vihmane ilm olnud, oleks kekkosel veelgi lõbusam olnud. perspektiiv on hea ja lõbus.mikulaine kirjutas: Ja siis muidugi need lugematud tõusumeetrid mis täna läbitud sai. Vahepeal imestasin, et kuidas Eestis üldse nii palju ronida saab ilma laskumisteta, ülimalt raske oli ikka, ainult üks tõus tuli jalutades. Peale viimast TPd kui oli esimene asfalti lõik, siis ma sain piltlikult öeldes surma vist korra, oli korralik tõus, äärmiselt raske oli ja spido näitas 4 kmh, külgedele liikusin rohkem kui edasi- tervisesport ruulib.
Teades supikeetjat võin öelda, et tema supp on alati mõnusalt paks ja suitsulihaga supi sees pole koonerdatud.andre170 kirjutas:Kõige olulisem ennem: supi jätsin jälle söömata, et see alati supita mees kah söönuks saaks, seega pole aimugi kui paks, mahlane ja hernerikas see oli...![]()
Ka supikeetjat tundmata-teadmata võib igaüks öelda, et supp oli mõnusalt paks ja mahlane!?!TairKibal kirjutas:Teades supikeetjat võin öelda, et tema supp on alati mõnusalt paks ja suitsulihaga supi sees pole koonerdatud.andre170 kirjutas:Kõige olulisem ennem: supi jätsin jälle söömata, et see alati supita mees kah söönuks saaks, seega pole aimugi kui paks, mahlane ja hernerikas see oli...![]()
mikulaine kirjutas:Ai kurwa kui raske saab mõni asi olla ikkaStardikoht oli hea ja grupi stardikiirus ka selletõttu teistsugune kui harjunud. 17 minutit sõidetud, peas keerlesid DNF mõtted ja kahetsus miks ma selle asjaga tegelen üldse, palavus ja tõusud pole üldse minu jaoks
aga siiski surusin ennast edasi ega pmst terve sõit oli tunne et pulss on ikka väga kõrgel, suu pärani lahti õhku ahmimas ja väga eesõitjast ette ei tathnud minna. Vastutuul jättis ka oma jälie kohtades kus oli plaan eesmisse gruppi sõita, juhtus vaid see, et jäin nö. no-mans-landi tilbendama. Ja siis muidugi need lugematud tõusumeetrid mis täna läbitud sai. Vahepeal imestasin, et kuidas Eestis üldse nii palju ronida saab ilma laskumisteta, ülimalt raske oli ikka, ainult üks tõus tuli jalutades. Peale viimast TPd kui oli esimene asfalti lõik, siis ma sain piltlikult öeldes surma vist korra, oli korralik tõus, äärmiselt raske oli ja spido näitas 4 kmh, külgedele liikusin rohkem kui edasi- tervisesport ruulib. Enne finišit oli ka veel hing paelaga kaelas ja lasin lahkelt inimesi mööda veel, lohutusauhinnana karistasin mõne lõpusirgel ära. Hea paks supp oli ja korraldus üldiselt väga viis. Kojusõites häiris pidev sõnnikuhais, mis kehva enesetunnet ei aidanud kuidagi.Praegu on iga võimalik jalas olev lihas surnud ja põlved ka suht kutud. Aga siiski, raske päev võis olla, aga rattasõit on siiski maailma parim asi
Päikest!
Ainult roosa vajub ansamblist väljaMarttiM kirjutas:milline värvide mäng: http://pilt.delfi.ee/picture/11987483/