![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![thumbs up (y)](./images/smilies/thumbs_up.gif)
See on hea küsimus. Vähemalt antud võistluse võtmes oli ta korraldaja ja rajameister. Tõsi, tõsi, ise pani rada maha. Üldisemalt võttes aga tavaline rattasõitja ja tugitoolisportlane, antud ürituski oli rohkem suunatud tugitoolisportlastele. Samas kui ikka mehe nime peale korralik auhinnalaud ning ninnunännupakid tekivad, siis on patt seda revideerimata ja ilusal päeval ennast piskuga rõõmustamata jätta. Väike videomeenutus sellest müdistamisest on siin.Mati kirjutas:Kõik on tore, aga kes kurat on rattaspordi võtmes Jüri Ratas?
Poliitikutel pole ka kerge. Midagi ei tee - saad sõimata, teed - saad ikkaMati kirjutas:Kõik on tore, aga kes kurat on rattaspordi võtmes Jüri Ratas?
A, kes on rattaspordi võtmes Indrek Kelk või Kolmapäevakute korraldajad, või Marimetsa kapi korraldajad ja EMS-ide korraldajad???Mati kirjutas:Kõik on tore, aga kes kurat on rattaspordi võtmes Jüri Ratas? See isikukultuse teema on see, mille pärast minu tagasihoidlik persoon sellele üritusele jalga ei tõsta, tuldagu või tasuta koju järgi.
Mati võta teadmiseks, et Pirita jalgratta ring, mis leiab alguse Selveri juurest, oli ehitatud Jüri Ratase eesvedamisel. Ehk siis sinna kaa sa oma jalga (ratast) ei tõsta .Mati kirjutas:Kõik on tore, aga kes kurat on rattaspordi võtmes Jüri Ratas? See isikukultuse teema on see, mille pärast minu tagasihoidlik persoon sellele üritusele jalga ei tõsta, tuldagu või tasuta koju järgi.
Kas need nimetatud isikud omavad nimelisi võistlusi või on neil võistlustel keski isiku nimi??? Ma leian, et nimelise ürituse on välja teeninud vaid teenetega isikud, nii nagu üldjuhul ka spordis kombeks on. Muul juhul pole see miskit muud kui isikukultus. Aga ega ma keela kellelgi seal osaleda, vaba maa, vaba valik.raamimurdja kirjutas:A, kes on rattaspordi võtmes Indrek Kelk või Kolmapäevakute korraldajad, või Marimetsa kapi korraldajad ja EMS-ide korraldajad???.Mati kirjutas:Kõik on tore, aga kes kurat on rattaspordi võtmes Jüri Ratas? See isikukultuse teema on see, mille pärast minu tagasihoidlik persoon sellele üritusele jalga ei tõsta, tuldagu või tasuta koju järgi.
Ma arvan, et muudel võistlustel ei ole peakorraldajal isiklikult vaja poliitilist profiiti igale osalejale medali kaela riputamisest. Ja selles osas olen Matiga nõus, et enda mõne vähem isikustatud nimega võistluse puhul kummardaks korraldaja poole, aga praegu in selge "valimind" mekk mann.tsainik kirjutas:Ja ma ei mäleta, et mõnel muul võistlusel peakorraldaja isiklikult medali osalejatele kaelariputaks.![]()
Lihtsalt juhin tähelepanu, et enamus poliitikuid kui üldse midagi teeb, siis enne valimisi... hetkel ei ole valimisi niipea tulemas... mind kuidagi üldse ei häirinud see võistluse nimi seda enam, et antud kodaniku nimi on ka Ratas, mis nagu läheb väga hästi kokku rattasõidugagandalf kirjutas:Ma arvan, et muudel võistlustel ei ole peakorraldajal isiklikult vaja poliitilist profiiti igale osalejale medali kaela riputamisest. Ja selles osas olen Matiga nõus, et enda mõne vähem isikustatud nimega võistluse puhul kummardaks korraldaja poole, aga praegu in selge "valimind" mekk mann.tsainik kirjutas:Ja ma ei mäleta, et mõnel muul võistlusel peakorraldaja isiklikult medali osalejatele kaelariputaks.![]()
Väga hea nimi oleksAlvaro kirjutas: Mis nime see rattavõistlus siis kandma peaks? Sponsoreid tuleb iga aasta juurde, nimelist ei ole võtta. Pirita Rattasõit?
kusjuures olekski hea nimi, kui poliitik korraldaks üritust puhtalt rattasõidu propageerimise nimel ja ei upitaks oma nime pildile. Selles suhtes on Matil õigus, ilmaasjata tambite teda.gandalf kirjutas:Väga hea nimi oleksAlvaro kirjutas: Mis nime see rattavõistlus siis kandma peaks? Sponsoreid tuleb iga aasta juurde, nimelist ei ole võtta. Pirita Rattasõit?
Unzipi rull:)Kuldar kirjutas:kusjuures olekski hea nimi, kui poliitik korraldaks üritust puhtalt rattasõidu propageerimise nimel ja ei upitaks oma nime pildile. Selles suhtes on Matil õigus, ilmaasjata tambite teda.gandalf kirjutas:Väga hea nimi oleksAlvaro kirjutas: Mis nime see rattavõistlus siis kandma peaks? Sponsoreid tuleb iga aasta juurde, nimelist ei ole võtta. Pirita Rattasõit?
mis edasi - Ligi triatlon või Vakra rabajooks?
Kas keegi keelab tal mõelda oma rattaüritusele välja hea nimi ja ennast lihtsalt peakorraldajana esitleda?MarttiM kirjutas: Ps. Ratase puhul oleks muidugi see hea asi, et tema ei saaksi oma nime eksponeerimata mingit (Ratta)võistlust korraldada. Ja kui teie siin eesnime kasutamise ära keelate, siis kolib võistluse Jüri linna:) Case jokk?
Mis sellel nimel viga on? Tema nimi soosib sellist pealkirja. Mina seal küll poliitilist kolli ei näe. Kas jagati rohelisi õhupalle? Kas värvati kuhugi erakonda? Koguti allkirju mõne eelnõu toetuseks? Niipalju, kui mina 'tagatubadest' infot kuulsin oli rajal igati vinge andmine käinud.Maarek kirjutas:Kas keegi keelab tal mõelda oma rattaüritusele välja hea nimi ja ennast lihtsalt peakorraldajana esitleda?
veiko kirjutas:...Võtame siis järgmiseks ette ka "Jaan Kirsipuu rattakool", "Jaak Mae suusakool" jne...
Mati kirjutas:...Ma leian, et nimelise ürituse on välja teeninud vaid teenetega isikud, nii nagu üldjuhul ka spordis kombeks on...
Mati kirjutas:...Aga ega ma keela kellelgi seal osaleda, vaba maa, vaba valik....
Mati, sa ei jää ka kunagi võlgu...Mati kirjutas:veiko kirjutas:Mati kirjutas:Mati kirjutas:
Nagu sa ei jäta kunagi seda märkimata ... Elus on teatud seaduspärasusedAndreK kirjutas:Mati, sa ei jää ka kunagi võlgu...
ja mis sa sellega nüüd saavutasid, et enda vaatepunkti siin kordasid? arvad, et Jüri Ratas loeb seda ja muudab ürituse nime ära, et sa ka sinna läheksid?Mati kirjutas:Nagu sa ei jäta kunagi seda märkimata ... Elus on teatud seaduspärasusedAndreK kirjutas:Mati, sa ei jää ka kunagi võlgu...
Aga vahest on vaja ka ennast korrata, et sõnum kohale jõuaks.
Oh seda püha lihtsameelsust ...kevin kirjutas: kuna üritust on juba mitmeid aastaid korraldatud(nagu eelnevalt mainitud) siis olen üsnagi kindel, et see ei ole eesmärgiga hääli võita v mis iganes(+ veel enam pole see ka tema piirkond).
ei ole lihtsameelsus, lihtsalt miks on vaja mingist võistluse nimest hull probleem teha. saan aru, kui ta oleks teinud ürituse, et ,,vähem rattureid teedele vms''gandalf kirjutas:Oh seda püha lihtsameelsust ...kevin kirjutas: kuna üritust on juba mitmeid aastaid korraldatud(nagu eelnevalt mainitud) siis olen üsnagi kindel, et see ei ole eesmärgiga hääli võita v mis iganes(+ veel enam pole see ka tema piirkond).
k666n kirjutas:
Tervisesportlane kirjutas:
Mõistlik jutt!j6ukur kirjutas: