Corratec
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Corratec
On plaan osta selline ratas http://www.tandem.ee/index2.php .
Mida arvate, kas on mõtet ja millised jupid vajaksid vahetamist, äkki saab kaupluses kohe kaubale.
Enda hinnangul peaks vahetama amordi, kuid millise amordi vastu?
Või pole sellisel rattal üldse poniti?
Mudel »
Superbow Race
Raam »
7005 Alu DB Bowdesign
Käikude arv »
27 käiku
Esivahetaja »
Shimano LX
Tagumine vahetaja »
Shimano XT
Käiguvahetuse lingid »
Shimano LX
Pidurid »
V-Pidurid
Jooksud »
DRC
Amort »
Manitou Six Elite 80 mm
Mida arvate, kas on mõtet ja millised jupid vajaksid vahetamist, äkki saab kaupluses kohe kaubale.
Enda hinnangul peaks vahetama amordi, kuid millise amordi vastu?
Või pole sellisel rattal üldse poniti?
Mudel »
Superbow Race
Raam »
7005 Alu DB Bowdesign
Käikude arv »
27 käiku
Esivahetaja »
Shimano LX
Tagumine vahetaja »
Shimano XT
Käiguvahetuse lingid »
Shimano LX
Pidurid »
V-Pidurid
Jooksud »
DRC
Amort »
Manitou Six Elite 80 mm
Viimati muutis Heiti, 15. 10. 2003. 15:27, muudetud 1 kord.
Minu valik oleks siis juba kas
Author Vision 17 500 -20%
või
Author Instinct 15 900 -20%
või
Merida Matts Special Edidition-D
või
Merida Magnesium Comp
Author Vision 17 500 -20%
või
Author Instinct 15 900 -20%
või
Merida Matts Special Edidition-D
või
Merida Magnesium Comp
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Kõik muu on alright, aga hind on minu arvates not alright.Rivo kirjutas:See ju igavesti kobe vokk juba. Kui algaja, siis ratast küll ja küll. Pointi on selle ratta juures piisavalt. Mina selle ratta juures kohe küll midagi vahetama ei hakkaks.
velo clubbers
Kõik muu on alright, aga hind on minu arvates not alright.[/quote]
Ärge seda hinda vaadake, pakutakse samasugust ratast 9000 kr ja sõitnud 2000 km-i.
Infoks niipalju, et sõidan kolmandat hooaega ja läbin aasats umbes 2000 km-i.
Ärge seda hinda vaadake, pakutakse samasugust ratast 9000 kr ja sõitnud 2000 km-i.
Infoks niipalju, et sõidan kolmandat hooaega ja läbin aasats umbes 2000 km-i.
Viimati muutis Heiti, 15. 10. 2003. 15:54, muudetud 1 kord.
ma ei saa aru mis toimub
nii kui keegi tegelane küsib mingi ratta kohta infi, nii hakkab ridamisi tulema mingeid authori ja merida mudeleid nagu varrukast kas siis ülejäänud polegi enam rattad või või on miski ajupesu toimunud
eestlasest käiakse ikka lainena üle: datsun 100, peugeot 206, mazda 6, author, merida saate aru küll mis ma mõtlen ärge pahandage, aga minu arust on labane mainstreamiga kaasa minna...
nii kui keegi tegelane küsib mingi ratta kohta infi, nii hakkab ridamisi tulema mingeid authori ja merida mudeleid nagu varrukast kas siis ülejäänud polegi enam rattad või või on miski ajupesu toimunud
eestlasest käiakse ikka lainena üle: datsun 100, peugeot 206, mazda 6, author, merida saate aru küll mis ma mõtlen ärge pahandage, aga minu arust on labane mainstreamiga kaasa minna...
Osta ära!
Võin oma kogemusest öelda, et kui ostad selle, siis halba valikut ei tee. 9000.- selle ratta eest on muidugi kahtlaselt vähe, peaksid igaksjuhuks kontrollima kõik üle. Kui ma saaks selle hinnaga toda mudelit, ostaks mitu tükki ja korraga.
Re: Osta ära!
Jah, vabandust. Seda postitust ma korraga ei näinud.
Selle raha eest hoopis teine asi.
Selle raha eest hoopis teine asi.
Viimati muutis Kirsa, 15. 10. 2003. 17:57, kokku muudetud 2 korda .
Loe kõik postitused veelkord läbiKirsa kirjutas: Kus on kirjas et 9000?!
Mina näen hinda:
24990.--
jah, kõiki rattaid siin maailmas ei osteta uuelt või letihinnaga. 9 tuhhi eest on ratast ja amorti küll.veiko kirjutas:Loe kõik postitused veelkord läbiKirsa kirjutas: Kus on kirjas et 9000?!
Mina näen hinda:
24990.--
seni lainetasid Eestis scott ja trekk, nüüd aina tugevamalt ka merida ja author. Sellises ristlainetuses on raske corratecini tüürida Oodata on kõvemat tormitarmo kirjutas:ma ei saa aru mis toimub
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Mind huvitab, kas sellel SuperBow raami geomeetrial on mingid eeliseid võrdluses näiteks Author Inctincti (ligilähedane raam Altec) omaga?Enda Windriverit ilmselt ei hakkaks üldse võrdlema.Fillari foorumist lugedes mõned nagu pole rahul või pean leppima teadmisega ,et mõned raamid on (minu)keha jaoks välistatud.
OK algselt oli mõte pakkuda alternatiivi hinna näol (eeldasin, et uuest rattast jutt) ja odavaimatena tean just mainituid. Samas oli mul samuti keele peal öelda, et kui tahad erineda, siis anna tuld. Muuseas, kui tuntud oli Author aastal 2000 , kui ise sai see valitud. Väidan, et erinesin siis massit küll. Seega peab vist erilisuse säilitamiseks nüüd uue ratta puhul margitruudus ohvriks tuua .
velo clubbers
Nii kombes, seni kuni mina siin valisin tegi teine huviline teo ära ja nii ma ilma jäingi . Tunduski juba liiga hea.
Seega palun uuesti teie abi, otsustasin, et ostan siiski poest ja uue ratta, aga nüüd on küsimus milline? 20 tuhat on minu lagi. Mida soovitate?
Siiani sõitsin mingi vana KHS-iga (6 aastat), seega erinevate rataste suhtes kogemusi pole.
Seega palun uuesti teie abi, otsustasin, et ostan siiski poest ja uue ratta, aga nüüd on küsimus milline? 20 tuhat on minu lagi. Mida soovitate?
Siiani sõitsin mingi vana KHS-iga (6 aastat), seega erinevate rataste suhtes kogemusi pole.
kahju. eks mõni üritab sulle kindlasti oma vana müüa. peale meridate ja autorite mine NRP-sse ja küsi pakkumist Bianchile.Optik kirjutas:Nii kombes, seni kuni mina siin valisin tegi teine huviline teo ära ja nii ma ilma jäingi . Tunduski juba liiga hea.
Näpista kuskilt veel paar tonni ja saad sellise : http://www.rademar.ee/index.php?lang=es ... id=8,12,92Seega palun uuesti teie abi, otsustasin, et ostan siiski poest ja uue ratta, aga nüüd on küsimus milline? 20 tuhat on minu lagi. Mida soovitate?
Iseasi muidugi see, et kas saad sobiva raami suurusega.
Häid sooduseid teevad muidugi kõik poed, nii et, käi ringi ja uuri.