AndreK kirjutas:Jah ja keegi võiks veel tehnilistes punktides jalaga kõhtu peksta ja punaseid sipelgaid püksi toppidaKirsa kirjutas:Jah, nad võiks uue raja teha. 3000m tõusu või 150km distants või...![]()
Vot siis oleks korralik laks!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
AndreK kirjutas:Jah ja keegi võiks veel tehnilistes punktides jalaga kõhtu peksta ja punaseid sipelgaid püksi toppidaKirsa kirjutas:Jah, nad võiks uue raja teha. 3000m tõusu või 150km distants või...![]()
Vot siis oleks korralik laks!
Nii kiiresti kui jõuadMART123 kirjutas:Mul plaanis minna 42 sõitma. Pole 15, et minna pikemat:)) Aga mis ajaga selle võiks läbida??
Stardigruppidesse jagamine on 1 asi. Teine on toitlustamise porr (joota-sööta tohib vaid toitlustusalas ja sinna pääseb vaid akrediteeringuga LITSENTSI omav inimene - ehk peaks olema jootjalitsents). Ja see kehtib ka Sen litsentsiga sõitjale, kes tuleb näiteks 8. stardigrupist.Genry kirjutas:Soovin edu seenioritele...
Nõustun täielikult Genry kirjutatuga ja jään ise samal põhjusel sellest võistlusest eemale - ei näe varianti rivi lõpust startides(kuna pole paar aastat osalenud) võistelda EMV arvestuses teistega võrdsetel alustel.Genry kirjutas:Soovin edu seenioritele, kes medalit lähevad jahtima EMV raames ja stardivad üldjuhendi alusel. Veelgi enam tervitan oma konkurente Sport klassis, kelledelt on võetud võimalus sõita võidu EMV arvestuses kuna neile arvestust ei peeta absoluutselt. Miks selline sigadus on korraldatud ei tea. Kõrgeim võimuorgan vastas sisult nii, et tegelikult on kogu haarastajate klass küsitava tähendusega ja veelgi enam, ei hakata solkima TM mingi labase EMV seadustega. Soovitati edaspidi sõita Eliit klassis. Üritan siis kodustele ja tööandjale nüüd selgitada, et oma edaspidise harrastuspordiga tegelemiseks pean loobuma tööl käimisest ja muudest kohustustest, sest 8-10h trenni asemel nädalas tuleb teha 25-35h . Aitäh hr.Kelk ja EJL! Pikka iga teie organisatsioonidele ja jätkuvat rahva populaarsust.
Kui vaatad turskade hour-by-hour graafikut, näed ka lahkemat pilti. Mingi +10 ehk ikka tuleb ära kl 10-ks.MarttiM kirjutas:Kuradi-kuradi külm on! Tursad pakuvad starti 6 kraadi, Merilain on nati lahkem. No mull jookseb juhe kokku. Mida te selga panete?
Esialgne mõte oli lühikesed + soojendajad + kile kaasa. Nüüd ongi dilemma, kas panna midagi toekamat või ajab mingi soenduskreem asja ära? Ja kuidas seda üldse määrida: kas ka riietega kaetud piirkondadesse?
On piisavalt põhjuseid, miks teatud hulk inimesi sellest üritusest enam osa ei võtagi. Valikut tänapäeval juba õnneks on.TAIX11 kirjutas:Kaido, numbri oleks saanud osta, pakutakse ka I stardigruppi. Kuigi nõustun, et siuke asi on täiesti ebardlik. "Tore" lisaks muule on veel "odav" (5.-eurikut) parkimine finišis.
justnimelt,Mati kirjutas:On piisavalt põhjuseid, miks teatud hulk inimesi sellest üritusest enam osa ei võtagi. Valikut tänapäeval juba õnneks on.TAIX11 kirjutas:Kaido, numbri oleks saanud osta, pakutakse ka I stardigruppi. Kuigi nõustun, et siuke asi on täiesti ebardlik. "Tore" lisaks muule on veel "odav" (5.-eurikut) parkimine finišis.
Õige, me tulime reedel ja samuti aklimatiseerusime ööklubides korralikultmetslane kirjutas:Iga õige ja pühendunud sportlane läheb juba laupäeval kohale.Aklimatiseeruma.Nii et ööklubis näeme
Loo sõit oli müstika tegelikult. Sellise tempoga sõita 25km püsti maastikul, tase. Mees ei andnud alla!prot kirjutas:Martin Loo - RESPEKT, kahju ei lõpus enam jõudu poodiumiks ei jätkunud
Loogiline. Proovige ise nt kaua võtab aega sadula vahetus, või koos postiga vahetus (eelda veel õiges mõõdus posti). Kui mees tundis, et jalg kannatab, siis nii oli. Jääb vaid oleksitada, mida selle jalaga oleks istudes teinud. Tehnikasport, mis teha.reimakas kirjutas:Kes finišhis kommentaatorit kuulas, siis teab, et Loo`le pakuti sadulat aga mees arvas, et aja kulu liiga suur ja sadulat vastu ei võtnud.
Hea tulemus.MART123 kirjutas:poolmaraton tehtud. 1:59:45 aeg. olen 14 aastane:)
Ma tahaks ka kiruda seda parkimiskorraldust. Hommikul kui tulin võeti loomulikult 5€ ja kästi parkida tees võimalikult kaugele(vana finishi koht). Peale sõitu käisin vennaga Otepääl tema auto järel ja tagasi tulles enam ei lastud samasse kohta kus hommikul vaid kästi parkida suure tee äärde. Nii, et ülejäänud pere pidi veel pikalt jalutama autoni. Minu arvates nii haige süsteem kui olla saab. Vägagi jääb mulje,et tahtsime paremini aga tuli välja nagu alati.tt23 kirjutas: Ma lisaks veel ühe naela korraldajate kirstu - nimelt parkimine Elvas 5 EUR eest sisaldab:
* parkimist suvalisel heinamaal
* sõna otseses mõttes olid autod üksteise otsa pargitud, sest ilma autot edasi sõitmata ei olnud võimalik autol avada tagaluuki (seejuures pool heinamaad oli tühi) et asju ära panna
* sõidurajad parkivate autode vahel oli nii väikesed, et autoga sealt väljakeeramine oli ka omaette kunsttükk
* nii kallist parkimist ei ole vist ka Tallinna linnas
Vaba nädalavahetus on hea aga Eesti Meistrivõistlusi tahaks ikkagi igal aastal sõita. Aga Tartu Maratoni raames kahjuks seda ei ole võimalik normaalselt teha.Kuldar kirjutas:justnimelt,Mati kirjutas:On piisavalt põhjuseid, miks teatud hulk inimesi sellest üritusest enam osa ei võtagi. Valikut tänapäeval juba õnneks on.TAIX11 kirjutas:Kaido, numbri oleks saanud osta, pakutakse ka I stardigruppi. Kuigi nõustun, et siuke asi on täiesti ebardlik. "Tore" lisaks muule on veel "odav" (5.-eurikut) parkimine finišis.
vastupidiselt Genryle olen mina hr. Kelgule hoopis tänulik, et kinkis mulle ja perele rattavaba nädalavahetuse.
TRM on nii võimas üritus et ka kõige parema tahtmise juures ei leia kusagilt Eestimaalt alternatiivset külarallit.
Võiks aga seda EJL ja peakohtunik ei võimalda, sest siis saaksid "suvalised" esimesest koridorist startida.erkki kirjutas:Järgmine aasta võiks siis kogu sport-klass eliiti üle kolida
must-valge diplom pidi odavam tulema...KaupoR kirjutas:Kas järgmisel aastal on supp ja diplom eraldi tasu eest? €5 kumbki?
Ma võtsin korra-paar sappa, aga noh kui ei jaksa, siis ei jaksa.Vihmamees kirjutas:Umbes 50-a kilomeetri kandis möödus 300+ kohtadel sõitvast seltskonnast varem tõenäoliselt tehnilste probleemide käes olnud Pütsep, kutsudes rahvast kaasa, et saaks nagu kiiremini/kergemini edasi. Paraku, isekad nagu me oleme, keegi lahket pakkumist vastu ei võtnud.Ja mees panigi täpiks!
Protokolli vaadates paistab et võttis nii 200 skalpi lõpuks ära, kuigi ilmselt mott oli kadunud.
Mul just vastu pidi. Selle aasta toredaim sõit. Läksin kohale, pinget polnud. Igas toidupunktis jäin seisma, panin ratta kõrvale, ajasin inimestega juttu, plaksutasin möödujaltele ja tantsisin muusika taktis. Kaks toredat sõpra ka veel kaasas. Ilm ilus ja tuju hea. Fantastiline päev oli. Lisaks, kes see laulupeol ikka võistlemas käib?Kirsa kirjutas:Ühesõnaga kõige emotsioonide vaesem võistlus, mis Eestis korraldatud on.
Juttu on palju aga ma ei saa aru kas sõitsid pikka või lühikest?serxx kirjutas:Mul nüüd ka esimene TRM seljataga.
Peab ütlema, et mõnevõrra ülehindasin ennast ja alahindasin rada.
Samuti oli kurjast ka väga sile kumm. Kõikides mudastes lõikudes olin püsti hädas. Kohutavalt libe ja kiirus kohe täiesti maas. Ka mõned tõusud jäid libeda kummi pärast võtmata ja tuli jalutada. Selge on see, et taolise kummiga ei lähe enam kunagi ühelegi võistlusele.
Tõusud olid probleem omaette. Pole kunagi nii palju rattaga roninud kui seal. Aga ikkagi lõuna eesti ju, oleks pidanud teadma. Üldiselt sain seal ka hakkama. Nii mõnegi tõusu sõitsin üles, kus teised jalutasid.
Eriti hästi sobisid mulle laskumised. Seal tundsin, et mul on selge eelis ja teistest kiirem. Tihti küll nullis ees olev tropp (=mitmest sõitjast koosnev takistus, mitte isiklik solvang) minu eelise, sest lihtsalt ei saanud ohutult mööda ja kiirus tuli maha võtta. Kui tee oli sile ja kõva, oli tempo väga hea ja kohti sai tagasi võetud. Mudas ja mägedes muidugi jälle kaotasin neid.
Igaljuhul tuli ajaks 4:51 ja emotsioon on hea
Ootasin küll paremat tulemust, aga olen rahul ka sellega. Vähemalt on finishi koht kõrgem kui startinumberEks järgmine kord üritan paremini.
Lühikesel rajal oleks see aeg ka jooksmise puhul üsna kehv olnud...meetodimees kirjutas:Juttu on palju aga ma ei saa aru kas sõitsid pikka või lühikest?serxx kirjutas: Igaljuhul tuli ajaks 4:51 ja emotsioon on hea![]()