Mida teha mõlkis alumiiniumraamiga?
Mida teha mõlkis alumiiniumraamiga?
ratas veeres kukkudes posti. Kodus märkasin, et tala korralikult mõlkis ning deformeerunud. See hooaeg veeren ehk veel lõpuni, kui ratta korda saan. Nagu aru saan, siis ootab seda raami prügimägi.
Re: Mida teha mõlkis alumiiniumraamiga?
Raamatut pole plaaninud kirjutada oma juhtumistest? Teistega ei juhtu elus seda mis sinu paari nädalaga
Uus raam ikka vist, ära prügimäele vii, vii metalli kokkuostu, säästad loodust.
Uus raam ikka vist, ära prügimäele vii, vii metalli kokkuostu, säästad loodust.
Rennes
õnneks oli 2009a. ja saadud mitte väga kallilt aga jah-täitsa ...
Tähelepanek: Gipiemme Rock uued topeltpöiaga jooksud läksid mõlemad peale külili vajumist kaheksasse. Tundub, et Itaallane magas, kui pidi kodaraid pingutama. 30 min sirgendamist ja 30 min. max. kodarapingutamist ei võta küll tükki küljest, kuid see ju uue toote puhul tootja mure. Paras käkk ikka küll.
Pildi materjali ei taha jagada ?
ei oska neid pilte teemasse lisada ja digikas on ka crapp. Päevavalguses teeb enam vähem pilte. Aga eks nädalavahetusel on aega, midagi ikka välja mõtleb. Juba teine xt kett läks . See jäi hammaka ja posti vahele ning deformeerus täielikult koos deore suure hammakaga. Mõnel ikka veab
user error?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
pole siin mingit errorit. Panen uuel hooajal uue pilli kokku ja hakkan ka võistlema. Sel aastal on küll error igas mõttes.
Mis kuradi error...see siin on otsene TERROR kogu ülejäänud foorumi kasutajate suhtes
Ühes teises foorumis, mille kasutaja ma olen, ilmus mingi aasta-kaks tagasi välja tegelane, kes suutis üliaktiivselt postitusi toota. Kuna tegelikult tal reaalse hobiga mingit kokkupuudet ei olnud (selle foorumi näitel ei pruugi ratastki omada), aga fantaasialend oli rohkem kui kõrge, siis postitustes sisalduvate lapsikuste ja vasturääkivuste tõttu ei läinud palju aega, et foorumlased selle läbi hammustasid. Admin pidi paar korda konto kustutama, siis sai tast lahti. Ju läks järgmisse foorumi oma tähelepanuvajadust rahuldama.
P.S. Minu poolt kirjeldatud tegelase võimalik sarnasus selle foorumi kasutajatega on rangelt juhuslik, nagu on ka sügavalt juhuslik minu OT postituse eksimine siia teemasse.
P.S. Minu poolt kirjeldatud tegelase võimalik sarnasus selle foorumi kasutajatega on rangelt juhuslik, nagu on ka sügavalt juhuslik minu OT postituse eksimine siia teemasse.
Vähemalt mõneks ajaks on rahu majas ja ei pea mõtlema ning nägema hirmuunenägusid 28-aastasest mehest, kes on 175-176cm pikk, 130kg kaaluv, rattaga äärekividest hüppav ja sõidab 35-45km/h, omas mullis kuskil Eestimaa teedel... Ja kelle rattaga pidevalt midagi juhtub.
-
- Rattur
Seniste postituste põhjal kõlab see lubadus teiste võistlustel osalejate suhtes pigem ähvardusena . Kui nüüd kiirelt rahulikult võtma ei õpi on reaalne oht, et rikud rapsides oma tervise korralikult ära.Inc1120 kirjutas: hakkan ka võistlema..
ps: ära omale veel karbooniumist raami küll osta, kerid selle kohapealt kiirendades ümber esihammakate
pigem lubadusena iseendale, mitte ähvardusena. Hetkel tundub targem mitte rattale istudagi. Ei karbonraami ma ei osta. Tõmban ennast vaikselt tagasi. Pildid üritan ka lisada. Mis puutub 130 kg., siis see raam oleks selle raskuse all lihtsalt läbi vajunud. Palju õnne neile kes niipalju kaaluvad. Mul ikka tõsine bad luck.http://album.ee/node/25825844/50282889 , http://album.ee/node/25825842/50282889 , http://album.ee/node/25825840/50282889
Peaksite õnnelikud olema, et teil nii kehvasti ei lähe
Peaksite õnnelikud olema, et teil nii kehvasti ei lähe
Usun, et kõik need asjad võivad juhtuda ...
Haruldane, kui kohe kõik korraga ...
Kui rattaraamil selline pisike lohk, siis selline raam sõidab veel kaua - juhul kui raam ise kõver ei ole.
Haruldane, kui kohe kõik korraga ...
Kui rattaraamil selline pisike lohk, siis selline raam sõidab veel kaua - juhul kui raam ise kõver ei ole.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Tala, milles mõlk on ülespoole paindes. Usun, et selline ratas võib lihtsalt kokkuvajuda ja see võib küll valus kukkumine olla
Mis sul seal siis on lõpuks? Mõlk või on toru kõver?Inc1120 kirjutas:Tala, milles mõlk on ülespoole paindes. Usun, et selline ratas võib lihtsalt kokkuvajuda ja see võib küll valus kukkumine olla
velo clubbers
Sokutasin ühe koma juurde ja tegin väite kirja jämedaks.Mati kirjutas:Mis sul seal siis on lõpuks? Mõlk või on toru kõver?Inc1120 kirjutas:Tala, milles mõlk, on ülespoole paindes. Usun, et selline ratas võib lihtsalt kokkuvajuda ja see võib küll valus kukkumine olla
Mul küll küsimusi pole selle väite osas.
Kodaniku eelnevate sõnavõttude valguses ei julge 100% kindel olla milleski, ka siis kui see on kirjutatud selgelt. Nagu ladina-ameerika seep, alati jäävad otsad lahtiseks, et saaks järgmised 100 osa valmis kirjutada.erikr kirjutas:...Mul küll küsimusi pole selle väite osas.
velo clubbers
Täidan iga kuu lõpus töötabelit. Sinna kirjutan ma kõik tööd sama süsteemitult, nagu esimesed postitused siia foorumisse. Üritan ennast parandada. Sry, kui see kellelegi närvidele käib.
Uueks hooajaks uus velo koos. Seekord siis scott scale.