Talve puhkus.
Foorumi reeglid
ÜKE ühitsreeningute jaoks on oma foorum viewforum.php?f=192
ÜKE ühitsreeningute jaoks on oma foorum viewforum.php?f=192
Talve puhkus.
Tere!
Olen paaraastat juba aktiivselt Mtb'd sõitnud, võistlustel jne, klassikalised talved on lihtsalt puhkamine, ka suusatamine.
Tahaks ennast kätte võtta ja järgmine aasta etappidel ikka maksimumi anda ja kui hästi läheb siis ka midagi saavutama hakata.
Ehk oskate midagi soovitada, kui nö talvepuhkus sisustada, et vorm täielikult käesti ei läheks.
Lacos
Olen paaraastat juba aktiivselt Mtb'd sõitnud, võistlustel jne, klassikalised talved on lihtsalt puhkamine, ka suusatamine.
Tahaks ennast kätte võtta ja järgmine aasta etappidel ikka maksimumi anda ja kui hästi läheb siis ka midagi saavutama hakata.
Ehk oskate midagi soovitada, kui nö talvepuhkus sisustada, et vorm täielikult käesti ei läheks.
Lacos
Re: Talve puhkus.
Jõusaal, ÜKE jne.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Ujumine, jooks, rattasõit (jah, seda saab teha põhimõtteliselt läbi aasta).
If everything's under control, you're going too slow!
Soovitan kasutada spetsialisti abi ja endale treeningplaan koostada.
Spinni trenn pole paha. Ise tegin algust sellega esimest korda elus ja päris mõnus on
baar, naised, muusika... üks täiesti terve mees peab seda kõike saama, eriti talvelLacoste kirjutas:Ehk oskate midagi soovitada, kui nö talvepuhkus sisustada, et vorm täielikult käesti ei läheks.
Mida valjomine sa sõuad, seda kovam jalg om.
Mina olen paaris kohas maailmas näinud, et talvisel ajal on lumi maas. Noh, teate see valge tahke plöga... Selle peaks võiks näiteks mingisuguseid harjutusi teha - suuskade ja keppidega . Pidi üldfüüsisele päris abiks olema.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood