Tartus Varastatud ratas: Discovery Classic
Tartus Varastatud ratas: Discovery Classic
Nonii. Hommikul avastasin, et MINU ratas on haitunud õhku sealt, kust tavaliselt ei ole varastatud. Ratas on siis:
Discovery Classic .. eem oli vist 2.0 .. või oli isegi 3.0 .. Rattal oli/on peal KOLM rattalukku, ja joogitopsihoidja. Kaks lukku oli lenksule kinnitatud: Punane ja Roheline, Ning kolmas joogitopsi hoidja juures - Hall.
Kaduma läks TARTUS - Võru ja Vaba tänava nurgal!
Oleks tänulik, kui keegi oleks mu ratast näinud, siis helistada: 56989588
Discovery Classic .. eem oli vist 2.0 .. või oli isegi 3.0 .. Rattal oli/on peal KOLM rattalukku, ja joogitopsihoidja. Kaks lukku oli lenksule kinnitatud: Punane ja Roheline, Ning kolmas joogitopsi hoidja juures - Hall.
Kaduma läks TARTUS - Võru ja Vaba tänava nurgal!
Oleks tänulik, kui keegi oleks mu ratast näinud, siis helistada: 56989588
Re: Tartus Varastatud ratas: Discovery Classic
Lisaksin seda ka, et Ratas oli aint paari nädalane alles. Paar kriimu ka. Sooviks, et tõesti hoiaksite silmad lahti tartus.. Et ehk näete. Rattal on ka veel järelmaks peal.
Kuidas sellest aru saada: "Kaks lukku oli lenksule kinnitatud"? Et olid ümber lenksu? Kuidas ümber lenksu pandud lukk peaks ratta varastamist takistama? Iseenesest väga kahju, et ratas varastati, aga kui on lukud, siis peaks neid sihipäraselt kasutama. Olen ise näinud tänaval "lukustatud" rataid, kus lukk on pandud ümber sadulaposti või pakiraami ühe toe (piisab ühest kruvikeerajast või kuuskantvõtmest, et pakiraami tugi raami küljest lahti keerata ja ongi ratas vaba).arvo kirjutas: Rattal oli/on peal KOLM rattalukku, ja joogitopsihoidja. Kaks lukku oli lenksule kinnitatud: Punane ja Roheline, Ning kolmas joogitopsi hoidja juures - Hall.
If everything's under control, you're going too slow!
See hetkel, et varastati, oli minuviga... Ei saanud keldripanna, kuuri panna seda ratast, ega tuppa... Oli hästi kiire.. Ja jäigi lukku panematta - Koridorist napsati ära, KUST ei ole varem midagi varastatud... Jah, kaks lukku olid ümber lenksu.. ei oska päris seda seletada.
Just sellised tegelased nagu sina rattavaraste elu nii lihtsaks teevadki. Täna just töökojas loendasin ühe ratta küljes kolm tervet lukku. (töökojas on uus ports Lõuna politseiprefektuurilt saadud varastelt saadud/leitud rattaid.) Üleüldse pooltel neis ratastest ripub mingi lukk kuskil.
Tartu Eksperimentaalne Jalgrattatehas
http://www.facebook.com/rattatehas
http://www.facebook.com/rattatehas
Kas tohib küsida: "Mida need rattad üldse töökojas teevad?"Etsike kirjutas:(töökojas on uus ports Lõuna politseiprefektuurilt saadud varastelt saadud/leitud rattaid.)
Need on rattad, mis olid väljanäitusel ning mille vastu endised omanikud huvi ei tundnud. Selmet need Kuusakoskisse või merde viia, anti kõlbulikumad lastekodudele jne ning vähemkõlbulikud varuosadeks.MK777 kirjutas:Kas tohib küsida: "Mida need rattad üldse töökojas teevad?"
Eriti ei tahaks uskuda, et ratas on juba ühe päevaga leitud.. Täna teen avalduse ka politseisse. Sooviks siiski süveneda ratta leidmisele.
Teema alustuseks kaebasin, et ratas on kadunud, nuud kaeban, et ratas on LEITUD.
Ratas leiti Tiksoja kraavist kuskilt seal.. Toodi täna mu vanema ( empsi ) tööjuure. Rattal polnud midagi eemaldatud - Kett aint oli maas.
Soovin tänada inimest, kes leidis selle ratta 11.11.2011 ( sellel kuupäeval 9.00 paiku helistati ja toodi ära ). Palun ratta leidjal kontakteeruda minuga Privaatsõnumi kaudu!
Tänan ka teisi, kes aitasid mul levitada seda ratta kadumisest teadet!
Ratas leiti Tiksoja kraavist kuskilt seal.. Toodi täna mu vanema ( empsi ) tööjuure. Rattal polnud midagi eemaldatud - Kett aint oli maas.
Soovin tänada inimest, kes leidis selle ratta 11.11.2011 ( sellel kuupäeval 9.00 paiku helistati ja toodi ära ). Palun ratta leidjal kontakteeruda minuga Privaatsõnumi kaudu!
Tänan ka teisi, kes aitasid mul levitada seda ratta kadumisest teadet!
Tundub, et varguse eesmärk polnudki kasu. Lihtsalt mingi suvaline "võll" kiikas ukse vahelt sisse, nägi ratast ja otsustas lõbusõitu teha. Miks aga velo just Tiksojas hüljati? Kas oli ratast vaja selleks, et sõita linna piirile "hääletama" või oli varas sealkandist pärit?
No ei ole aimugi.. rattal olid osad märgid, nagu oleks oldud sellega avarii tehtud /kukutud , sest :
1. Kett oli täielikult maas
2. lenks oli allapoole nagu pööratud, ja paremalle poole nihkunud ( Käsitsi nii ei saa ).
Aga.. Vähemalt et ratas üles sai leitud...
Vist jah..
1. Kett oli täielikult maas
2. lenks oli allapoole nagu pööratud, ja paremalle poole nihkunud ( Käsitsi nii ei saa ).
Aga.. Vähemalt et ratas üles sai leitud...
Vist jah..