Peaks enam-vähem olema. Jah, mitmeid teada-tuntud võistlusi veel puudu. Täiendan kohe, kui infot saan !
Käib siin foorumiski mitmeid korraldajaid. Kui märkate kalendris mõnd viga või täiendamisvajadust, andke palun teada
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
KALENDER 2012
Kui sa suudad aastasse (suvesse) 53-nda nädala mahutada, ja veel nii, et keegi sellest ei tea, siis teen ära....tsainik kirjutas:Kas Ivar Haanja MNT tuuri mõtte on lõplikult maha matnud?
Jõelähtme kalendris - oli endal välja ununenud. Kuusalu ja Saku100 kohta info puudub.marion kirjutas:Jõelähtme, Kuusalu, Saku100?
Hetkel mul selline info ! Ei oska kuupäevi ja toimumiskohti kommenteerida !TAIX11 kirjutas:Jaanipäeva paiku on 3 kohas (Viimsi, Rõuge ja Palamuse) EMV MNT kõik korraga?
Usume aerobike.ee lehte - parandus tehtud.TAIX11 kirjutas: Tabasalu rattaralli algne kuupäev 02.09 on ka muudetud Aerobike andmetel 26.08.
Tänud - suur punane bold rist kalendrisse! Ja selliseid riste on veel paar-kolm, ehk siis must be üritus.tarmo kirjutas:Saku 100 - 12.05.2012
EMV osas on lõppseis säärane:rajko kirjutas:EMV-dega on asi päris segane.
20.-22.06. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-E, MU, M/N-J MNT Rõuge Haanja Rattaklubi
20.-23.06 EMV ühis- ja eraldistart, M/N-14,-16, N/M-E, MU, M/N-J, sport, seeniorid MNT Tallinn, Viimsi SK Ratta Agentuur
20.-22.06. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-E, MU, M/N-J MNT Palamuse JK Vooremaa Centrum
3.-04.08. EMV ühis- ja eraldistart MNT Vändra Jalgrattaklubi Viko
18.-20.08. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-14,-16, J, sport, seeniorid MNT Viljandi Viljandi Rattaklu
Jah, Raiko! See on sinu tragöödia...Raix kirjutas:Vist küll vaid minu tragöödia, kuid järgmisel päeval peale Saku 100 on Tartu Jooksumaraton.
Pigem 12.08 ! EJL andmed "värskemad" !powerman kirjutas:Kas Tallinna Rattaralli kuupäev 20.09 on õige?
http://www.ejl.ee väidab, et Tallinna Rattaralli toimub 12.08.
kui ainult teaks, missugusest kolmapäevast pihta hakataMati kirjutas:Vahet pole. Bronnige omal aprilli algusest oktoobri lõpuni kõik nädalavahetused ning üle nädala ka kolmapäevad ja asi ants.
ma ei ole ejl kalendri lugemise litsentsi ostnud ja seega mind huvitavad sõite sealt ei näegermo123 kirjutas:http://ejl.ee/index.php?page=149 midagi juba on...
Kalender 2013 uuendusi on siin juba alates oktoobrist postitatud ja teema täitsa olemas.holden kirjutas:Eksituste vältimiseks võiks keegi tegijam luua uue teema - Kalender 2013.
Ma ju lihtsalt mainisin, et teema kui selline on olemas.Lapeteus kirjutas:Maarek, mõeldakse ikka seda kalendrit kus kõik rattavõistlused sees oleks, mitte seda EJL kaldrit kuhu pannakse ainult obrokit maksnud võistlused sisse.
Eelmine aasta oli selline kalender proshopi lehel ja küllap nad ka sel aastal midagi sellist valmis meisterdavad.