Kalender 2012
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Kalender 2012
Niih...
Peaks enam-vähem olema. Jah, mitmeid teada-tuntud võistlusi veel puudu. Täiendan kohe, kui infot saan !
Käib siin foorumiski mitmeid korraldajaid. Kui märkate kalendris mõnd viga või täiendamisvajadust, andke palun teada
KALENDER 2012
Peaks enam-vähem olema. Jah, mitmeid teada-tuntud võistlusi veel puudu. Täiendan kohe, kui infot saan !
Käib siin foorumiski mitmeid korraldajaid. Kui märkate kalendris mõnd viga või täiendamisvajadust, andke palun teada
KALENDER 2012
Re: Kalender 2012
Jaanipäeva paiku on 3 kohas (Viimsi, Rõuge ja Palamuse) EMV MNT kõik korraga? Tabasalu rattaralli algne kuupäev 02.09 on ka muudetud Aerobike andmetel 26.08.
Tark ei torma .
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Küsin siinsamas teemas oma valusa-kõhkleva-mureliku-heietuse-küsimuse. Nimelt algaja-rookie maanteeratturina, olen vaadanud ja piilunud neid kalendreid siit ja sealt ja - tahaks järgmine suvi lisaks TRR-le ka midagi lisaks võtta. Nii et suu kohe lõhki ei käriseks.
Selline valik algajale- kas võiks olla sobiv?
9.05. Filter temposõidu karikasari I etapp
12.05. Filter maanteekarikasarja kandidaatetapp / Kuusalu 19. rattaralli
23.05. Filter temposõidu karikasari II etapp
27.05. SEB 31. Tartu rattaralli
6.06. Filter temposõidu karikasari III etapp
4.07. Filter temposõidu karikasari IV etapp
18.07. Filter temposõidu karikasari V etapp
8.08. Filter temposõidu karikasari VI etapp
20.09. Tallinna 29. rattaralli
Kas Ivar Haanja MNT tuuri mõtte on lõplikult maha matnud?
Selline valik algajale- kas võiks olla sobiv?
9.05. Filter temposõidu karikasari I etapp
12.05. Filter maanteekarikasarja kandidaatetapp / Kuusalu 19. rattaralli
23.05. Filter temposõidu karikasari II etapp
27.05. SEB 31. Tartu rattaralli
6.06. Filter temposõidu karikasari III etapp
4.07. Filter temposõidu karikasari IV etapp
18.07. Filter temposõidu karikasari V etapp
8.08. Filter temposõidu karikasari VI etapp
20.09. Tallinna 29. rattaralli
Kas Ivar Haanja MNT tuuri mõtte on lõplikult maha matnud?
Enne TRR proovi ära mõni grupisõit, seega Kuusalu.
Saad natukenegi mingit fiilingut. Eraldistart palju juurde kogemuse mõttes TRR jaoks ei anna.
Saad natukenegi mingit fiilingut. Eraldistart palju juurde kogemuse mõttes TRR jaoks ei anna.
Kui sa suudad aastasse (suvesse) 53-nda nädala mahutada, ja veel nii, et keegi sellest ei tea, siis teen ära....tsainik kirjutas:Kas Ivar Haanja MNT tuuri mõtte on lõplikult maha matnud?
Jõelähtme kalendris - oli endal välja ununenud. Kuusalu ja Saku100 kohta info puudub.marion kirjutas:Jõelähtme, Kuusalu, Saku100?
Hetkel mul selline info ! Ei oska kuupäevi ja toimumiskohti kommenteerida !TAIX11 kirjutas:Jaanipäeva paiku on 3 kohas (Viimsi, Rõuge ja Palamuse) EMV MNT kõik korraga?
Usume aerobike.ee lehte - parandus tehtud.TAIX11 kirjutas: Tabasalu rattaralli algne kuupäev 02.09 on ka muudetud Aerobike andmetel 26.08.
Saku 100 - 12.05.2012
Tänud - suur punane bold rist kalendrisse! Ja selliseid riste on veel paar-kolm, ehk siis must be üritus.tarmo kirjutas:Saku 100 - 12.05.2012
EMV-dega on asi päris segane.
20.-22.06. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-E, MU, M/N-J MNT Rõuge Haanja Rattaklubi
20.-23.06 EMV ühis- ja eraldistart, M/N-14,-16, N/M-E, MU, M/N-J, sport, seeniorid MNT Tallinn, Viimsi SK Ratta Agentuur
20.-22.06. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-E, MU, M/N-J MNT Palamuse JK Vooremaa Centrum
3.-04.08. EMV ühis- ja eraldistart MNT Vändra Jalgrattaklubi Viko
18.-20.08. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-14,-16, J, sport, seeniorid MNT Viljandi Viljandi Rattaklu
20.-22.06. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-E, MU, M/N-J MNT Rõuge Haanja Rattaklubi
20.-23.06 EMV ühis- ja eraldistart, M/N-14,-16, N/M-E, MU, M/N-J, sport, seeniorid MNT Tallinn, Viimsi SK Ratta Agentuur
20.-22.06. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-E, MU, M/N-J MNT Palamuse JK Vooremaa Centrum
18.-20.08. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-14,-16, J, sport, seeniorid MNT Viljandi Viljandi Rattaklu
Max: 203, Avg:190
EMV osas on lõppseis säärane:rajko kirjutas:EMV-dega on asi päris segane.
01.-02.09. EMV ühis- ja eraldistart, M/N-14,-16, sport, seeniorid MNT Vändra, Jalgrattaklubi Viko
Vist küll vaid minu tragöödia, kuid järgmisel päeval peale Saku 100 on Tartu Jooksumaraton.
Kui nüüd päris aus olla, siis kindlasti on kuskil ka Saku 100 päeval toimumas palju teisi võistlusi... Selle traagika kõrval on järgmise päeva üritus mudilasmäng . Milleks põdeda? Sellepärast kalender tehaksegi, et oleks ülevaade, mis võistlus/üritus millal on. Ega see tähenda automaatselt, et kõigil aktsioonidel osalema peab. Või eksin mina?
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Jah, Raiko! See on sinu tragöödia...Raix kirjutas:Vist küll vaid minu tragöödia, kuid järgmisel päeval peale Saku 100 on Tartu Jooksumaraton.
Tänaseks päevaks peaks kõik olema paika loksunud. Mõne võistluse taga on veel märge võimaliku muutumise kohta.
Valikuid on vägevalt. 124 võistlust hetkel kalendris kirjas. Ühe lõunamaa nädala sees toimuvate võistluste sarja kohta info puudub !
Valikuid on vägevalt. 124 võistlust hetkel kalendris kirjas. Ühe lõunamaa nädala sees toimuvate võistluste sarja kohta info puudub !
Samsungi onud selle kalendri hetkeversiooni üle ei rõõmusta
Samsung-Elion...ehh, rikkusin oma enda reeglit : muudatusi tuleb teha ühes kohas !
Parandatud/täiendatud.
Parandatud/täiendatud.
Täienda palun kalendrit ka 6. oktoobril toimuva II Karujärve Rattamaratoniga, distantsid 50km/20km ja lastesõit.
korraldaja: MTÜ Karujärve Tervisespordi Keskus
eelmise aasta info on lõustakas http://www.facebook.com/events/286034264740037/, selle aasta info ilmub maikuuks http://www.karutervis.ee
korraldaja: MTÜ Karujärve Tervisespordi Keskus
eelmise aasta info on lõustakas http://www.facebook.com/events/286034264740037/, selle aasta info ilmub maikuuks http://www.karutervis.ee
Pidasin veel korra vajalikuks upitada, kuna kalendrisse lisandus veel 3 sarja
KALENDER 2012 Kokku seega 149 võistlust (mõned neist juba muidugi toimunud)
KALENDER 2012 Kokku seega 149 võistlust (mõned neist juba muidugi toimunud)
Kas Tallinna Rattaralli kuupäev 20.09 on õige?
www.ejl.ee väidab, et Tallinna Rattaralli toimub 12.08.
www.ejl.ee väidab, et Tallinna Rattaralli toimub 12.08.
Pigem 12.08 ! EJL andmed "värskemad" !powerman kirjutas:Kas Tallinna Rattaralli kuupäev 20.09 on õige?
http://www.ejl.ee väidab, et Tallinna Rattaralli toimub 12.08.
Tuleb tuleb, ega ta tulemata jää
Vahet pole. Bronnige omal aprilli algusest oktoobri lõpuni kõik nädalavahetused ning üle nädala ka kolmapäevad ja asi ants.
velo clubbers
kui ainult teaks, missugusest kolmapäevast pihta hakataMati kirjutas:Vahet pole. Bronnige omal aprilli algusest oktoobri lõpuni kõik nädalavahetused ning üle nädala ka kolmapäevad ja asi ants.
http://ejl.ee/index.php?page=149 midagi juba on...
Eksituste vältimiseks võiks keegi tegijam luua uue teema - Kalender 2013.
Ja see eelmises postituses viidatud jalarattaliidu kalender jääbki ilmselt üsna lahjaks, ehk siis kajastab umbes viiendikku tegelikult Eestis toimuvaid rattavõistlusi. Kalendrimaks ei ole proportsioonis kalendris olemiselt saadava tulemiga!
Ja see eelmises postituses viidatud jalarattaliidu kalender jääbki ilmselt üsna lahjaks, ehk siis kajastab umbes viiendikku tegelikult Eestis toimuvaid rattavõistlusi. Kalendrimaks ei ole proportsioonis kalendris olemiselt saadava tulemiga!
ma ei ole ejl kalendri lugemise litsentsi ostnud ja seega mind huvitavad sõite sealt ei näe ja arvatavasti need sinna ei jõuagigermo123 kirjutas:http://ejl.ee/index.php?page=149 midagi juba on...
Kalender 2013 uuendusi on siin juba alates oktoobrist postitatud ja teema täitsa olemas.holden kirjutas:Eksituste vältimiseks võiks keegi tegijam luua uue teema - Kalender 2013.
Kalender 2013
Maarek, mõeldakse ikka seda kalendrit kus kõik rattavõistlused sees oleks, mitte seda EJL kaldrit kuhu pannakse ainult obrokit maksnud võistlused sisse.
Eelmine aasta oli selline kalender proshopi lehel ja küllap nad ka sel aastal midagi sellist valmis meisterdavad.
Eelmine aasta oli selline kalender proshopi lehel ja küllap nad ka sel aastal midagi sellist valmis meisterdavad.
Ma ju lihtsalt mainisin, et teema kui selline on olemas.Lapeteus kirjutas:Maarek, mõeldakse ikka seda kalendrit kus kõik rattavõistlused sees oleks, mitte seda EJL kaldrit kuhu pannakse ainult obrokit maksnud võistlused sisse.
Vahet ju pole, kelle kalendrit sinna postitatakse.