tellimus hibike.de
tellimus hibike.de
Pood: Hibike.de.
Transakulu ei sõltu summast, 18.90€ on paigas (st ei ole mingist summast alates tasuta transat). Soov oleks oma tellimuses seda kulu veidi lahjendada, seega kui ma leian veel tellimusi ca 150-200 EUR väärtuses, siis läheb ostmiseks. Muidu vaatan jooksvalt. Seal on hetkel kampaania, et vanale kliendile (nagu ma õnneks olen) on paljud kaubad praegu -10%. Kõik ei ole, kui saadad oma tellimuse, siis saan vaadata, millele soodus leieneb ja millele mitte.
Transakulu jagan summapõhiselt proportsionaalselt.
Tähtaeg 21. veebruar.
Transakulu ei sõltu summast, 18.90€ on paigas (st ei ole mingist summast alates tasuta transat). Soov oleks oma tellimuses seda kulu veidi lahjendada, seega kui ma leian veel tellimusi ca 150-200 EUR väärtuses, siis läheb ostmiseks. Muidu vaatan jooksvalt. Seal on hetkel kampaania, et vanale kliendile (nagu ma õnneks olen) on paljud kaubad praegu -10%. Kõik ei ole, kui saadad oma tellimuse, siis saan vaadata, millele soodus leieneb ja millele mitte.
Transakulu jagan summapõhiselt proportsionaalselt.
Tähtaeg 21. veebruar.
If everything's under control, you're going too slow!
Re: tellimus hibike.de
Oleks huvitatud ühe toote tellimisest nimelt Manitou R7 amordi tellimisest http://www.hibike.de/shop/product/p7da7 ... -2012.html - aga toote info all on kirjas umbes midagi taolist, et toode on tellimisel jne. Kuna mul oleks vaja V-piduri versiooni siis olen vaadanud ka tootja kodulehelt. Samas kodukal küll kuskilt ei avastanud, et nad v-piduri valmidusega amorte 2012a toodaksid - vb ma lihtsalt ei leidnud aga küsimus ongi selles, et kas oled taolisi tooteid tellinud ja juhul kui nad ikka ei leia kuskilt seda mida üritavad pakkuda siis kannavad nad raha tagasi või hakkab mingi ilge jura?
Hibike lubab sellest amordist nii 80 kui ka 100 m cantilever versiooni.
Tootja kodukad on ammu marketingip*sk.
Tellimine jah nii, et ennustavad tarneajaks enda juurde vähemalt 2 nädalat ja mighil ajal antakse mailiga teada, et mis ja kuidas.
Tootja kodukad on ammu marketingip*sk.
Tellimine jah nii, et ennustavad tarneajaks enda juurde vähemalt 2 nädalat ja mighil ajal antakse mailiga teada, et mis ja kuidas.
soovist võib kirjutada siia või saata PS. -common- on minuga avaliku foorumi väliselt aktiivses kontaktis ja päring võimalike tarneaegade osas (ja muude täpsustavate küsimustega) on poodi saadetud.
Hetkeseisuga on tellimus juba pigem nii suureks kasvamas, et võin varsti lukku panna. Hetkel veel võtan soove vastu.
Hetkeseisuga on tellimus juba pigem nii suureks kasvamas, et võin varsti lukku panna. Hetkel veel võtan soove vastu.
Aitab kah, löön tellimuse lukku. Huvi ületas kõige metsikumad spekulatsioonid
Nüüd vaja maraton ära sõita ja siis tegelen tellimusega edasi
Nüüd vaja maraton ära sõita ja siis tegelen tellimusega edasi
Küsin igaks juhuks, kas oleks huvilisi veel ühe tellimuse jaoks? Eelmises tellimuses oli asju, mille kätte saamine võtab aega. Hibike tegi ettepaneku, et nad saadavad olemasoleva kauba ära ja 2 puudu olevat vidinat saaks panna teise tellimusse. Küll aga tuleks sellele taas transakulu juurde. Ja kui juba uus transakulu oleks vaja maksta, siis miks mitte laiendada tellimust.
NB! Sel korral -10% lootust enam ei ole, kõik hinnad nii nagu kodukal näha: http://www.hibike.de.
Praegu ei ole vaja täpselt tootenimekirja veel saata, kui oled huviline, anna teada orienteeruv summa. Kui uus tellimus läheks, siis Eestisse jõuaks see aprilli keskel.
Kui saan täna õhtuks kokku 200 EUR eest huvilisi, siis läheb tegemisele.
EDIT: hetkel on laekunud soove 175 EUR eest
NB! Sel korral -10% lootust enam ei ole, kõik hinnad nii nagu kodukal näha: http://www.hibike.de.
Praegu ei ole vaja täpselt tootenimekirja veel saata, kui oled huviline, anna teada orienteeruv summa. Kui uus tellimus läheks, siis Eestisse jõuaks see aprilli keskel.
Kui saan täna õhtuks kokku 200 EUR eest huvilisi, siis läheb tegemisele.
EDIT: hetkel on laekunud soove 175 EUR eest
TULEB UUS TELLIMUS!!!
Ootan veel neljapäeva õhtuni ja siis vormistan ära uue tellimuse. Kiirustage seltsimehed unetud, kiirustage!
Ootan veel neljapäeva õhtuni ja siis vormistan ära uue tellimuse. Kiirustage seltsimehed unetud, kiirustage!
Kaup siis jõuab aprilli keskel kohale?
orienteeruvalt. Ei maksa hellitada lootust, et tuleb kiiresti. Paari artikli poodi saabumise ajaks on märgitud nädal 13, enne seda ei hakka sealtpoolt midagi ilmselt tulema.
Infoks, et tellimuse summa on praeguseks üle 302 EUR.
Infoks, et tellimuse summa on praeguseks üle 302 EUR.
Esimene tellimus kohal ja osa kaubast juba laiali jagatud. Ostjad, kes võibolla meilboksi ei loe aga siia vaatavad - võtke minuga ühendust!