@serxx, no vot kui mees lasi igapäev 7000kcal põletavaid päevi siis oleks tal vast ammu süda peetis olnud...
@Kaupor, Eesmärk oleks siiski kogukeha paremaks muuta(alakeha, ülakeha), võhma juurde saada ja vb kunagi ka kuskil võistlustel osaleda. Kaalulangetus polegi pea eesmärk, kui ma alandan rasvaprotsenti siis langeb ka mingil määral kaalu. Eelnevalt mainisin, et 4 pac on näha, nüüd oleks vaja rattaga üldist rasvaprotsenti langetada. Kõhulihaseid ma pigem rohkem ei treeniks, sest pole vaja. Kui ma selga ei treeni pole mõtet ka kõhtu rapsida(pärast selg nagu kreeka "e") Ja ainult kõhu treenimisest kogu 6pac välja ei tule kui kõhul on väike kiht pekki.
Ja mul ongi plaan lähiajal tlna/tartu spordiarsti juurde minna ja seda koormus testi teha:)
@tragun, see mida kirjeldasid ongi hiit, võib mitmel eesmärgil kasutada(jõusaal, jooks, ratas jne)
Hetkel teen aeroobse põhja alla ja tulevikus hakkan selle järgi hiiti tegema:
http://www.charlespoliquin.com/Articles ... s_to_.aspx
9kilo 3 kuuga? Millised olid sinu möödud enne trenniga alustamist? No tänu sellele karmile dieedile visk hakkaski sul jõud otsa lõppema. Ma ikka söön korraliku kodutoitu, lihtsalt väldin rohkem rasvast jms ei kavatse dieedile kunagi minna, olen 100% kindel, et see on hullem kui HIIT!
Aga milline oli sinu treening kava? (mitu päeva nädalas, ja mida millega tegid?) Oleks tore võrrelda:) Aitähh!