Hoo!
Soovitage tartu rätsepatöökodasid, kuhu hinna ja kvaliteeditasemelt talvist suusa- ja rattavormi parandusse julgeks viia? Küütri rätsepaäri vanemuise täbnava hiilgab eelkõige kõrge hinnatasemelga Tuttava-tuttavalt olen kuulnud, et kalevi / aleksandri tänaval olevat ka üks õmbleja, kes sellise tööga hakkama saab, kuid täpsemalt ei osanud ta juhatada.
Spordiriiete parandus tartus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Spordiriiete parandus tartus
Mu endise kursavenna ema mõtled vist Kalevi Aleksandri tänava õmbleja all. Olen lasknud tal enda asju parandada. Siiamaani väga rahul.
Alexsandri tänava õmblustöökoda (Pazaazis) kolis ühe maja linnapoole, korterelamu 1. korrusele. Sinna pääseb nii Turu tn poolt, kui Alexsandri Pazaazi juurest.
Rattapükste kulumine sadula alalt (papersi äär) - seda küll vict ei anna kuidagi parandada.
Rattapükste kulumine sadula alalt (papersi äär) - seda küll vict ei anna kuidagi parandada.
Kas keegi oskab soovitada samasugust teenust Tallinnas?