Polari stuff
Polari stuff
Väike turuuring.
Kas kellelgi oleks huvi järgnevate asjade vastu:
S720i hinnaga 4400.-
Power Sensor Kit hinnaga 4200.-
Tuttav käib aegajalt piiri taga ja saaks tuua.
S720i hinnaga 4400.-
Oddo
Re: Polari stuff
vabanda kas see s7201 hind on ikka tõepärane? selle saab juba Eestistki 4000-ga kätte.oddo kirjutas:Väike turuuring.
S720i hinnaga 4400.-
Kas just 4000-ga saab pole kindel, sul tõsised tutvused vb, aga 4 on esimene nr küllpriidik kirjutas:vabanda kas see s7201 hind on ikka tõepärane? selle saab juba Eestistki 4000-ga kätte.
I was made for this...
retseptiga saab. erilisi tutvusi ei ole vaja tegelt. endal seda pole aga tean et kuskil 4k kanti siia-sinna saaks ja on ostetud.tann kirjutas:Kas just 4000-ga saab pole kindel, sul tõsised tutvused vb, aga 4 on esimene nr küllpriidik kirjutas:vabanda kas see s7201 hind on ikka tõepärane? selle saab juba Eestistki 4000-ga kätte.
juhtumisi on Polari COM-porti ühendatav infrapunainterfeiss ülearu, kui sa seda vidinat silmas pead..tann kirjutas:Mind huvitaks selline asi, mis Polar XTRAINER Plus'i juurde käib, et arvutisse mingeid asju saaks tõmmata. Kui kunagi kell sai soetatud, siis 2,5-3 tuhat krooni selle jaoks võtta polnud, et kas kukilt lao nurgast odavalt ei saaks?
Novatt jälle see maagiline "retsept". Selline "perearst" kuluks endalegi ära, kes selliseid retsepte pidevalt väljastab. Samas ei maksa ära unustada, et on hulk kodanikke, kelle ainus retsept on poe kliendikaart. Mis paraku nii suuri privileege ei paku. Või tahab keegi siin välja hõigata koha, kuhu suva tüüp võib sisse jalutada ja "retsepti" saada? Ma usun et huvilisi jätkuks.priidik kirjutas:retseptiga saab. erilisi tutvusi ei ole vaja tegelt. endal seda pole aga tean et kuskil 4k kanti siia-sinna saaks ja on ostetud.tann kirjutas:Kas just 4000-ga saab pole kindel, sul tõsised tutvused vb, aga 4 on esimene nr küllpriidik kirjutas:vabanda kas see s7201 hind on ikka tõepärane? selle saab juba Eestistki 4000-ga kätte.
Oddo
Kuna enamik meist on niikuinii pool elu rattapoodidesse jätnud ei tohiks selle "retsepti" hankimisega probleeme tekkida (loe: 15-20% alla kaubelda)
to Oddo: ei taht tegelt varba peale astuda. alati üritan midagi hästi teha aga välja kukub nagu tavaliselt
to Oddo: ei taht tegelt varba peale astuda. alati üritan midagi hästi teha aga välja kukub nagu tavaliselt
Viimati muutis priidik, 30. 10. 2003. 11:43, muudetud 1 kord.
Tegelikult ma ei kujuta ette ka milline see asjandus välja näeb, aga kuna infrapuna võimalust kellal pole, siis kahtlen, et see nüüd päris mulle sobiv nimetus oleks.........võin eksida , sest tõesti ei tea, tean vaid seda, et kell käib kuidagi mingi asja peale ja muud ühendust nagu pole vajagi vistzafira kirjutas:juhtumisi on Polari COM-porti ühendatav infrapunainterfeiss ülearu, kui sa seda vidinat silmas pead..
Kui arvad, et siiski on see see asi mis mul vaja on siis palun paranda mind
I was made for this...
sa ei eksi, sul on vaja seda vidinat- Polar Advantage Interface, samas väidavad Polari vennad, et nad seda enam eestisse ei tootann kirjutas:Tegelikult ma ei kujuta ette ka milline see asjandus välja näeb, aga kuna infrapuna võimalust kellal pole, siis kahtlen, et see nüüd päris mulle sobiv nimetus oleks.........võin eksida , sest tõesti ei tea, tean vaid seda, et kell käib kuidagi mingi asja peale ja muud ühendust nagu pole vajagi vistzafira kirjutas:juhtumisi on Polari COM-porti ühendatav infrapunainterfeiss ülearu, kui sa seda vidinat silmas pead..
Kui arvad, et siiski on see see asi mis mul vaja on siis palun paranda mind
Nad ei too jah seda, aga neil oli seisma jäänud ja siis nad arvasid, et annavad mulle lõpp odavalt ära oma arust, mis tähendas siis et kaks tonni, nii et nii palju mul seda kindlasti vaja polnud ja pole ka nüüd. Lihtsalt mõtlesin, et kui tõesti kuskilt saaks kuidagi ülihästi siis tahaks ja testiks. See programm, mis selle juurde käib, et on see analoogne nagu nüüd nendel s-seeria mudelitel? ja mis põhjusel sul selline vidinake lihtsalt ülearu on? Kellaga juhtus midagi? Ja mis järku võiks siis see hind ka jääda?zafira kirjutas:sa ei eksi, sul on vaja seda vidinat- Polar Advantage Interface, samas väidavad Polari vennad, et nad seda enam eestisse ei too
I was made for this...