Postitus
Postitas mikulaine » 30. 04. 2012. 08:20
Esimene ühisstardiga sõit tehtud siis. Taktika oligi julgelt peale minna ja siis kannatama hakata lihtsalt, mõeldud-tehtud, peale esimest mülgast oli eespool ainult 5 võistlejat, tempo oli raske ja enne kruusateed juhtus paratamatu, ehk jäin liidergrupist maha. Ega teises grupiski kerge ei olnud, need pehmed imevad kruusateed ei olnud üldse minu jaoks, ning kannatasin täiega pundis ja jäin maha jällegi. Lisaks andis kett kõrgetel käikudel üle (hiljem avastasin, et tagakäikari alumine osa oli täiesti mudane ja lisaks taimseid objekte täis). Seejärel tuli tagant nelik, kelle tempo oli minu jaoks viispluss ja tulin nendega terve ringi ära, aga siis enne asfalti oli väike taktikaline error ja viimased 7km tulin puhta üksi, aga lõppkoht tuli hea ja kaotus võitjale ka norm. Küll järgmine võistlus top20 ära tuleb.
Rada ise oli selline minu jaoks, et ühtegi rajalõiku ma ei nautinud. Kruusateed olid pehmed ja mudased, ning plaan ilma prillideta sõitma minna oli väga loll. Ratas pole kunagi sellist muda saanud vist. Metsavahe lõigud olid jällegi väga künklikud ja raputavad. Aga siiski korraldus oli suurepärane ja ootan juba järgmist etappi. Kahju, et finišis enam jooki ei jagata.
Mihkel