Ruve kirjutas:
mul see siinidel masin kodus olemas,ise tegin enda mõõtude järgi..ma ei tea millised on jõusaalis,aga mul saab siinide kaldenurka reguleerida ja sellega ka hõõrdumist veidi vähendada...kasutan sellel masinal ca 35 kg raskust kangi ainult,teen 3*12-15 kükki...teiseks on mul jalapress-->ise tegin enda mõõtude järgi
jalapressil on ca 60 kg ja teen 4-5*10-12...siis teen siinidel masinaga sääretõsteid sama raskusega millega kükkegi,3-4*10-15...lisaks reie kakspealihastele sellise pingiga mida anttilaski müüakse,et kõhuli ja siis painutad sääri reie suunas,2-3*10-12...kuna see kõik koormab minu arust veel liiga vähe tuharaid mille nõrkus annab tunda just mäkke ronides,siis ehitasin ühe masina veel millega alaselga ja tuharaid veidi pingutada...kogu trenni teen ringidena mitte järjest ühe masinaga--->umbes nii sai trenni tehtud mödunud talvel...
See talv pole mul üldse plaanis jõutrenni teha
[/quote]
no sa oled ikka insener
millal sa jalgratta omale ise teed
mul ka plaanis tulevikus kang ja lihtsamad asjad kodus üles sättida. ise hakkan ka sel aastal ringmeetodil tegema, eelmine aasta proovisin ja meeldis rohkem. seda soovitas ka treener ning paaris raamatus soovitatakse samuti ratturitele ringmeetodit. kodus on seda lihtne teha, aga avalikus jõusaalis keerulisem, sest pead kellegi taga ootama jne...