Dt Swiss teha tubeless ready-ks?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Dt Swiss teha tubeless ready-ks?
Üks komplekt on mõeldud kahele jooksule, teises on teipi kõva varuga ja piima saad kasutada ka tulevikus kui rehve vahetad. Bike-discountist saad sama komplekti kokku lapata:
ventiilid 19,80€
2 pudelit piima 7,80€
teip 13,90€
Selle arvestuse järgi on EtBike pakkumine OK.
Sama funktsionaalsust pakkuv komplekt: http://www.hobisport.ee/Maastikurattad- ... t-UST.html
ventiilid 19,80€
2 pudelit piima 7,80€
teip 13,90€
Selle arvestuse järgi on EtBike pakkumine OK.
Sama funktsionaalsust pakkuv komplekt: http://www.hobisport.ee/Maastikurattad- ... t-UST.html
If everything's under control, you're going too slow!
ventiile saad Fixusest letihinnaga 1,6€/tk. - nn. seened.
Proovitud ! Enam ei kasuta, ega ka soovita !Rivo kirjutas:ventiile saad Fixusest letihinnaga 1,6€/tk. - nn. seened.
aga mis neis siis valesti on?Rivo kirjutas:Proovitud ! Enam ei kasuta, ega ka soovita !Rivo kirjutas:ventiile saad Fixusest letihinnaga 1,6€/tk. - nn. seened.
Õhuku pidavaks saamine on keerulisem/peab rohkem "joppama".SanderK kirjutas:aga mis neis siis valesti on?Rivo kirjutas:Proovitud ! Enam ei kasuta, ega ka soovita !Rivo kirjutas:ventiile saad Fixusest letihinnaga 1,6€/tk. - nn. seened.
Ma lihtsalt ise kasutan ja ei kurda. Võimalik, et minul siis lihtsalt vedas.
Eks see pidama saamine/jäämine sõltub ka palju pöiast. Bontrageri pöida tihti kirutakse mitmete eripärade tõttu - võib vabalt siiagi koer maetud olla. Igaljuhul, ei tahtnud ma enam riskida üllatusega, et hommikul enne võistlusele minekut on kumm täiesti tühi.SanderK kirjutas:Ma lihtsalt ise kasutan ja ei kurda. Võimalik, et minul siis lihtsalt vedas.
- vigurivänt
- Rattur
Ja pealkiri räägib hoopis DT Swissi tublessiks tegemisestRivo kirjutas:Bontrageri pöida tihti kirutakse mitmete eripärade tõttu
Tark ei torma!