mõlemad rajad on head ühtemoodi kuid siiski rattapesu võimalus paneb asjad paika.smdengo kirjutas:Mind huvitab, et kuidas teile rohkem meeldib sõita, kas sellise sopase ilmaga, nii et rajad on pehmed ja sopased, või kuiva ilmaga, nii et teed on kõvemad ja kuivad![]()
![]()
Tsiklil on ju mootor ja see muudab asja.Kirsa kirjutas:Näiteks tsikliga on küll igast märja sopa ja liiva sees jumalik möllata.
Ka teid jätkub mõlema jala otsa?Kirsa kirjutas: Vihm muidugi nii hea ei ole, vihm võiks olla enne ära sadanud ja siis tuleb sõitma minna.
Kui vihm ja pori ikka väga häirivad, siis võib "kirsad" jalga tõmmata.
Täpselt...tehku kasvõi talvel jääpeal trenni. Samamoodi mõned õppigu, kuidas libedaga mäest üles minna, sest nt TEC-il on ikka paar korda olnud nii, et ise läheks vabalt mäest üles, aga mõni rapsib nii ullult ja tõmbab ratta ringi(kuigi on knobbiline kumm all, ise sõidan kõiki etappe Kenda Grisp-iga)Cyc kirjutas: niiet kui mõni selline seda loeb siis soovitax treenida libedal rajal või sellistes kohtades teistele ette mitte ronida
TEC sarjas peaksin kõik tõusud ära kerima kuid see sadulasse hüppamine on küll müstika, ei saa hakakma, ehk paned õpetuse sõidutehnika foorumisse. aga käratada pole siin midagi. tahkos tulin singlilt eest kui nägin, et rong oli taha kogunenud, keegi ei räusanud ega käratanud taga enne seda, tänasid viisakalt, ütlesid, et pole vaja, küll me saame.... rohkem tolerantsust ja arusaamist, meil kõigil on oma nõrgad küljed. valimata sõnadega olukorras, kus kõigil adrenaliin jookseb, võid endale soovimatuid tagajärgi esile kutsuda....Lauri kirjutas: sest nt TEC-il on ikka paar korda olnud nii, et ise läheks vabalt mäest üles, aga mõni rapsib nii ullult ja tõmbab ratta ringi(kuigi on knobbiline kumm all, ise sõidan kõiki etappe Kenda Grisp-iga)Samamoodi võiks õppida kuidas kiiresti hoopealt ratta selga hüpatakse, mitte ei panda jalga pedaalile ja siis lükata ühejalaga hoogu (vahepeal on sellised nii marru ajanud, et kohe on käratatud neile)
Survega võib pesta, aga väldi joa sattumist keskjooksu ja rummude peale. Kaelalaagritest võiks ka eemale hoida. Vesi, mis jääb laagrite vahele, hävitab need päris kiirelt.smdengo kirjutas:Isegi olen survepesuriga pesnud, mitte midagi ei ole juhtunud, nii, et minu arvates ei ole sellest midagi hullu!NB! See ei ole experthinnang...
Ei oska öelda, kas ma olen eriliselt õnneseen oma Deore esikäikariga kuid siiani olen sellega täiesti rahule jäänud. Sõidetud ka päris korralikus mudamülkas. Samas on mu rattal tagakäikar Deore LX ning see pikema mudas viibimise peale ei tööta perfektselt, otseselt nuriseda ei tahaks kuid päris "bro" ka ei ole.Konflict kirjutas:Saaks ette parema käikari siis oleks parem lx -ile ei meeldi eriti sopp
siis pead ka trossi raamil ringi juhtima diagonaaltorult ülatorule ja sadulatorule. mis ei pruugi koduste vahenditega sugugi õnnestuda.profit4 kirjutas:Mul ees ka alttõmmatav esikäikar ja kogemusest tean et sopaga ta rsk ei tööta, rakvere etapil keeldus lõpuks üldse töötamas, sama juhtus ka elvas, kavatsen järgmine aasta vahetada ülalttõmmatava vastu vahetada.