![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://www.veloplus.ee/toode/Ratas-Cube ... nine-24661
http://www.hawaii.ee/index.php?id=86665&product=1798
Loodan, et aitate!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Mulle endale tundub ka imelik see multifunktsionaalne pedaal, aga kui inimene soovib seda, siis peab ta selle saamaindrek56 kirjutas:Palun vabandust OT pärast aga kuidas neid multifunktsionaalseid pedaale kasutatakse? selles mõttes et kui tahan sõidukingaga kinni panna et siis õige pool satuks ja tennaga jälle teine pool? Mulle vägisi tundub, et mõistlikum on 15mm võti käepärast hoida ja vahetada päris pedaale, aga mida mina ka tean
Misiganes ratta sa valid - pedaalide hind kujuneb sulle 5 % ratta hinnast. Niiet vali pedaalid ja me oskame sulle samaväärset ratast soovitada.gennu kirjutas:... soovin osta sellised millele käiks kingad ka külge. Kas on selliseid, millel ainult ühele poole käivad kingad ning teine pool on tavaline ?
Ja mis pedaalide hind umbes on ?
Kuna ratast ostes olid kohe peal nn. hübriid-pedaalid ning olles sõitnud omajagu kilomeetreid, siis teise punkti välistan praktiliste kogemuste pealt.tripp kirjutas:Ma arvan, et need platvormidega hübriid-pedaalid on kräpp, kahel põhjusel:
1) Klippide + tavalise tossuga saab sõita ka ilma selle "platvormita". Mul on time atac klipid, aga lastega sõites panen jalga tavalise tossu - ei ole mingit probleemi. Maratoni ehk nii ei sõida, 10-20 km vabalt.
2) Ma usun, et võistlustel jääb see platvormi-pool täiega segama. Kui on vaja jalg korraks välja ja siis kohe sisse - on sul jee aega seal nuputada, mispidi sul pedaalid on... Niisama sõpradega sõites on küll aega, aga seal pole jälle klippe vaja.
Sarved, nagu enamasti ka pedaalid, on lisavarustus, mis tuleb juurde osta. Komplektis kaasas neid üldjuhul ei ole.gennu kirjutas:kuid kas sarvedega rattaid on ka müügil või ?
Pead lihtsalt küsitluse tegematripp kirjutas:Ehk siis üks ütleb umbes seda, et
"hübriidpedaal on OK, kuna klipi pool on alati pealpool"
ja teine, et
"hübriidpedaal on OK, kuna platvormi pool on alati pealpool"
tripp kirjutas:Ehk siis üks ütleb umbes seda, et
"hübriidpedaal on OK, kuna klipi pool on alati pealpool"
ja teine, et
"hübriidpedaal on OK, kuna platvormi pool on alati pealpool"
18-19"gennu kirjutas:Tekkis veel üks küsimus. Olen 182 cm ja umb. 60kg, mis raami suurus v6iks olla ? Kas pigem 26" ?