Ostuabi - Cube ELITE 29 SUPER HPC
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Ostuabi - Cube ELITE 29 SUPER HPC
Tervitused... pole pikka aega siin foorumis figureerinud.
Tekkis plaan endale korralik carbon velo muretseda. Pikka aega otsitud... ja miskipärast jäi just Cube rattad silma.
Just selline antud velo:
http://www.cube.eu/29er/elite-29-super-hpc/
Eriline asjatundja pole jubinatel ning seega paluks teilt natuke arvamust - mida arvate Teie rattast ja juppidest.
Tekkis plaan endale korralik carbon velo muretseda. Pikka aega otsitud... ja miskipärast jäi just Cube rattad silma.
Just selline antud velo:
http://www.cube.eu/29er/elite-29-super-hpc/
Eriline asjatundja pole jubinatel ning seega paluks teilt natuke arvamust - mida arvate Teie rattast ja juppidest.
Re: Ostuabi - Cube ELITE 29 SUPER HPC
Suht viimasepeal kuubik.
Vinguda pole suurt midagi.
Vinguda pole suurt midagi.
Mul on sama seadega 26". Minu tähelepanekud: 1) raam suht pehme; 2) Formula 1 R pidur - igavene jama, kui sa oled raskem (mina üle 90kg), sest seda regullida niiet see vastu käima ei hakka on keeruline ülesanne (vähemalt mõne rattapoe jaoks). Väga väike vahe on piduriklotside ja ketaste vahe. Kettad on väga õhukesed ning hakkavad mängima ja vastu käima. Lahendus oli nati paksemad pidurikettad; 3) kinnitid olid ka paras kräpp - lihtsalt nihkus asi paigast ära kogu aeg; 4) kõrid ja trossid, see raamisisene lahendus on tüütu - tihti hakkavad mingit rämedat häält tegema; 5) pudi padi oli veel. Ühesõnaga: ei soovita.
ise sõidan neljandat aastat Cube'iga, millest 2 aastat oli alu raamiga ja nüüd teist aastat carbon raamiga ratas. Ainuke asi, millega nõustun, et Formula pidurid on juustud.. Nagu mainitud, siis ei saa eriti seadistada ning tunnetus on ka pehmemapoolne, kuid olen kindel, et Veloplusis saad kaubale ning teised pidurid peale lasta panna kui ratast ostad. Muud osas küll ei nõustu, sest minu meelest on raamisisene süsteem väga hea ning mul pole hakanud siiani veel häält hakanud tegema. Ja kuna tegemist on Cube'i ühe kallimaotsa rattaga/raamiga(väike kaal jm), siis 90+ kg juures võibki see kohati pisut pehmena tunduda.
Ei müü ise antud rattaid vms, kuid usun, et antud rattaga oled/oleksid väga rahul. Aga see on ainult minu arvamus.
Ei müü ise antud rattaid vms, kuid usun, et antud rattaga oled/oleksid väga rahul. Aga see on ainult minu arvamus.
kuna tegemist on Cube'i ühe kallimaotsa rattaga/raamiga(väike kaal jm), siis 90+ kg juures võibki see kohati pisut pehmena tunduda.
Kallimad asjad on ikka tugevamad ja jäigemad
Nii palju kui ma olen cubemetega kokku puutunud soovitaks neist eemale hoida.
Kallimad asjad on ikka tugevamad ja jäigemad
Nii palju kui ma olen cubemetega kokku puutunud soovitaks neist eemale hoida.
esimesed 1k km nimetatud rattaga sõidetud
selle raha eest ei leia ühtegi paremat ja kergemat 29erit. standard jooksud vahetad 350€ eest asjalikemate vastu ning on 9.5kgne 29er olemas
ees 3 hammakat on minu arust geniaalne, sest ei pea esimese hammakaga nii palju mängima. singlid eest väike, metsateed keskmisega ning kruus/asfalt suurega. lisa 100g õigustab ennast täiesti.
soovitan ainult raami enne proovida. sadula ja lenksu vaheline vahemaa on ntx võrreldes Merida sama suurusega raamidega märkimisväärselt väiksem.
kui tahad detaile kirjuta psi
selle raha eest ei leia ühtegi paremat ja kergemat 29erit. standard jooksud vahetad 350€ eest asjalikemate vastu ning on 9.5kgne 29er olemas
ees 3 hammakat on minu arust geniaalne, sest ei pea esimese hammakaga nii palju mängima. singlid eest väike, metsateed keskmisega ning kruus/asfalt suurega. lisa 100g õigustab ennast täiesti.
soovitan ainult raami enne proovida. sadula ja lenksu vaheline vahemaa on ntx võrreldes Merida sama suurusega raamidega märkimisväärselt väiksem.
kui tahad detaile kirjuta psi
kui võtta jooksude koha pealt, siis kallimad võivad jäigemad olla, aga samas seavad ka kaalupiirangud.. Võtame näiteks, et kui jooksudel on soovitatav kaal kuni 80kg, siis 90kg'se mehe jaoks tunduvadki need teatud oludes pehmed..
Ja miks soovitaks kaarega eemale hoida? Kui üldiselt võtta, siis on tegemist lihtsalt Cube kirjaga raamiga.. Ülejäänud on tuntud tootjate jupid küljes.. Praegune sõnavõtt on pisut kaitsekõne moodi, kuid seda seetõttu, et ei saa aru, miks peaks neist ratastest eemale hoidma..
Ja miks soovitaks kaarega eemale hoida? Kui üldiselt võtta, siis on tegemist lihtsalt Cube kirjaga raamiga.. Ülejäänud on tuntud tootjate jupid küljes.. Praegune sõnavõtt on pisut kaitsekõne moodi, kuid seda seetõttu, et ei saa aru, miks peaks neist ratastest eemale hoidma..
90 kg mees ei olegi kallimate juppide sihtkrupp.90+ on harrastaja ja harrastajale on ettenähtud odavamad asjad.
Olen selle isendiga (kõik originaal , va rehvid) 500 km sõitnud ja päris mõnus:), julgen soovitada, pidurid on väga väga head, timmimine on jah piiripäälne. 10 kg ratta kohta hea hind ja kõva varustus peal.
anna minna
anna minna
libeda ketsiga ei saa sõita
Olen ise 80kg mees, kellel 2000 maantee km all ... aga vana Scott S40 hetkel kodus Eestis (elan Saksamaal) ja maastiku pole sõitnud enam mõnda aega.
Sestap tekkis soov muretseda endale uus MTB.
Käisin eile kohaliku diileri juures tausta uurimas, et mis seis on ja kas oleks võimalik ratast tellida. Kutt täna uuris Cube headkorterist
ja öeldi talle, et täiesti väljamüüdud kõik ning suht Mission Impossible leida. Öeldi, et uus kataloog tuleb tutvustamisele septembri keskel
ning siis võimalus järgmise aasta varianti tellida - tootmisliinilt hakkavad tulema novembris
16. juuni liigun Eesti puhkusele mõneks ajaks... huvitav kas Eestis üldse leiaks seda ehk kes Eestis edasimüüjad Kuubikutele on?
Aga muidu nagu ikka - arvamusi seinast seina ja ega targemaks saa, kui ise ei proovi
Sestap tekkis soov muretseda endale uus MTB.
Käisin eile kohaliku diileri juures tausta uurimas, et mis seis on ja kas oleks võimalik ratast tellida. Kutt täna uuris Cube headkorterist
ja öeldi talle, et täiesti väljamüüdud kõik ning suht Mission Impossible leida. Öeldi, et uus kataloog tuleb tutvustamisele septembri keskel
ning siis võimalus järgmise aasta varianti tellida - tootmisliinilt hakkavad tulema novembris
16. juuni liigun Eesti puhkusele mõneks ajaks... huvitav kas Eestis üldse leiaks seda ehk kes Eestis edasimüüjad Kuubikutele on?
Aga muidu nagu ikka - arvamusi seinast seina ja ega targemaks saa, kui ise ei proovi
Eesti maaletooja-diiler-edasimüüja on Veloplus.
Helistasin täna Veloplusi - neil ka pole antud ratast ja pole võimalik enam tellida ka. Kõik otsas. Kõik rattad läksid ülikiirelt käest ära. Pmst kõik, mis telliti läks ka kohe kaubaks.
Ükski ratas ei seisnud neil poes pikka aega - tuldi ja võeti kohe ära.
Ehk siis ootan uut sügist kataloogi ja teen sügisel ettetellimuse uuele rattale. Kiiret mul pole ...
Pariisi 24 lähen sõidan siis oma vana Scottiga.
Teema lukku niikauaks kuni uus kataloog välja tuleb
Ükski ratas ei seisnud neil poes pikka aega - tuldi ja võeti kohe ära.
Ehk siis ootan uut sügist kataloogi ja teen sügisel ettetellimuse uuele rattale. Kiiret mul pole ...
Pariisi 24 lähen sõidan siis oma vana Scottiga.
Teema lukku niikauaks kuni uus kataloog välja tuleb
Vaata Eestis ka AT Spordis - vähemalt Tartus on mitmed "kuubikud" müügil. Konkreetse mudeli kohta ei tea, kuid kodulehelt saad telefoninumbri ja helista otse.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...