Pidurid ragisevad
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Pidurid ragisevad
Miks pidurid teevad sellist kahtlast häält , umbes nagu ragin aga natuke teistsugune , kui pidurdada ?
Mul on ketaspidurid .. Loogiline oleks sellest , et kettas on need augud sees .
Ja siuke küsimus ka , et miks pidurit lahti lastes ei lähe see täiesti tagasi , vaid link jääb loksuma ja pidur jääb natuke peale . Peab sõrmega lükkama et läheks lõpuni tagasi . See toimib selle kruviefektiga vist , et kui pidurdad siis see jublakas läheb sissepoole ja surub klotsi vastu ketast .
Mul on ketaspidurid .. Loogiline oleks sellest , et kettas on need augud sees .
Ja siuke küsimus ka , et miks pidurit lahti lastes ei lähe see täiesti tagasi , vaid link jääb loksuma ja pidur jääb natuke peale . Peab sõrmega lükkama et läheks lõpuni tagasi . See toimib selle kruviefektiga vist , et kui pidurdad siis see jublakas läheb sissepoole ja surub klotsi vastu ketast .
Re: Pidurid ragisevad
Klotsid kulunud? Vii hooldusesse.
Piduritel ja piduritel on vahe.Vaata seal peal peaks mingi kiri või number olema.Nimodi huupi on suht mõtetu pakkuda.
Klotsid on täitsa okeid. Need hakkasin mingi kuu aega peale ostmist siukest häält tegema.
Ma homme vaatan täpsematl mis pidurid need on .
Ma homme vaatan täpsematl mis pidurid need on .
http://i49.tinypic.com/23k7xad.jpg
Tegin ühe pildi, natuke pasane on, aga äkki aitab..
Tegin ühe pildi, natuke pasane on, aga äkki aitab..
Kõige tavalisemad mehaanilised ketaspidurid.
Uutena ehk töötavad veel enam-vähem, hiljem aga mitte.
Enamat neilt oodata ei saagi.
Uutena ehk töötavad veel enam-vähem, hiljem aga mitte.
Enamat neilt oodata ei saagi.
Sellise asja puhul aitab ehk kõride õlitamine.Glow kirjutas:Ja siuke küsimus ka , et miks pidurit lahti lastes ei lähe see täiesti tagasi , vaid link jääb loksuma ja pidur jääb natuke peale.
Sellisel juhul aitab ka uue trossi ja uue kõri panek .Glow kirjutas:Ja siuke küsimus ka , et miks pidurit lahti lastes ei lähe see täiesti tagasi , vaid link jääb loksuma ja pidur jääb natuke peale.
Kuidas neid kõrisi õlitada?
Üsna tummiselt liigub jah see tross seal sees..
Ühe koha pealt on see puruks ka (oli juba ostes vist, panin alles kodus tähele).
Üsna tummiselt liigub jah see tross seal sees..
Ühe koha pealt on see puruks ka (oli juba ostes vist, panin alles kodus tähele).
Kui nüüd asja reaalselt vaadata, siis peaksid oma ratta ikka mõne kõriõlitaja juurde viima...