Postitus
Postitas suuroja » 21. 06. 2012. 13:36
Kaks hullu sõidavad jalgrattaga. Järsku üks neist peatub, tuleb rattalt maha ja laseb tagumise kummi tühjaks.
“Miks sa nii tegid?” küsib teine.
“Iste on kõrge,” vastab esimene.
Teine tuleb samuti maha ja hakkab lenkstange keerama.
“Mis sa nüüd teed?” uurib esimene.
“Sa oled nii loll, et ma ei taha sinuga edasi sõita. Ma keeran otsa ringi ja sõidan koju tagasi.”
Kehvapoolse nägemisega mees läks jalgrattaga sõitma. Tuli tagasi must ja ratas katki.
- "No mis juhtus?"
- "Lehm oli teel."
- "Ei märganud õigel ajal või?"
- "Märkasin küll, antsin kella ka, kuid ta ei läinud teelt ära!"
Kaks blondi vestlevad. Esimene: "Ei tea kas Aafrika on kaugel?" Teine: "Vist mitte eriti kaugel, meil käib üks neeger tööle jalgrattaga".
Noor kena neiu sõidab jalgrattaga punase tule alt läbi. Politseinik vilistab mitu korda, kuid neiu ei peatu. Lõpuks, kolmandal korral, jalgrattur peatub. “Kas te ei kuulnud vilet?” küsib politseinik. “Kuulsin küll, aga täna õhtul olen ma kinni,” lausub neiu.
Seisab tüdruk tee ääres ja hääletab. Sõidab mööda neeger jalgrattal. Veidi aja pärast peatub ja tuleb tagasi. Tüdruk istub ratta pulga peale ja neeger paneb ta maha, kuhu piiga minna tahtis. Neegrile järgi vaadates märkab tüdruk äkki, et tol on naisteratas.
Mees sõidab jalgrattaga ja näeb, et tee ääres seisab vanaeideke lehmaga. Vanaeideke nutab suure häälega - mees küsib, mis viga. "Lehm tahab pulli," vastab vanaeit. "Pole probleem," ütleb mees, kes juhuslikult on kunstlik seemendaja. Seemendabki lehma ära ja sõidab edasi. Vanaeit lööb aga kahte kätt kokku ja imestab: "Ütessakümmend ütessa aastat olen ma ära elanu, aga tuud ma viil pole nännu, et pull sõidab jalgrattaga ja türa om portvellin!"
Juku saab sünnipäevaks uue ratta ja sõidab tiiru ümber maja. Siis kui esimene ring saab läbi hüüab Juku emale: “Vaata, emme, ma sõidan ühe käega!” Peale teist ring hüüab Juku: “Vaata, emme, ma sõidan ilma käteta!” Peale kolmandat ringi: “Vaata, emme, ma sõidan ilma hammasteta!
Said kokku kaks programmeerijat. "Kust sa omale nii ägeda jalgratta oled saanud?", küsis üks. "Selline lugu juhtus," rääkis teine, "et eile jalutasin pargis ja mõlgutasin mõtteid, kui korraga peatus minu juures jalgratas, mille sadulas istus üks väga ilus naine. Ta pani ratta kõrvale, kiskus omal kõik riided seljast ja siis ütles mulle: "Võta, mida sa soovid!"" "Hea valik," nentis esimene, "riided oleksid kindlasti sulle väiksed olnud."
Ratsapolitseinik peatab väikese tüdruku, kes sõidab jalgrattaga: "Kuule, tüdruk, sul on väga ilus jalgratas!" "Tänan, onu," vastab tüdrukuke. "Ja kes selle sulle kinkis?" "Sain Jõuluvanalt." "Kas tõesti? Siis ütle Jõuluvanale järgmisel korral, et ta rattale ka laterna külge paneks." Tüdruk silmitseb politseinikku ja küsib: "Onu politseinik, teil on jälle väga ilus hobune!" "Aitäh, tütreke!" "Ja kes selle teile kinkis?" "Mulle kinkis kah Jõuluvana." "Kas tõesti? Noh, siis öelge talle, et hobusel peab t...a olema kõhu all, mitte istuma hobuse seljas!"
Palaval suvepäeval sõidab Jaan jalgrattaga oma koduküla poole. Ta otsustab sillal peatuse teha ja märkab seal kalameest. Jaan astub ligi ja küsib: "Noh, kuidas on, vennas, püüad kala või?" Kalamees vaikib. "Ma küsin – kas sa püüad kala?" Vaikus. "Kurt oled või? Ma küsin sult ainult, kas sa püüad kala?" Ikka vaikus. Jaan kargab jalgratta selga ja kihutab minema. Kui ta on juba tükk maad sõitnud, vaatab ta korraks tagasi ja näeb sama kalameest, kes talle kõigest väest käega vehib. Jaan keerab otsa ringi ja sõidab tagasi. "Noh, kuidas on, vennas, sõidad jalgrattaga või?" küsib kalamees.
Veoauto sõidab mööda maanteed, furgoonis keeglikuulid. Maanteepervel hääletab väike neegripoiss jalgrattaga. Furgoonijuht peatub ja ütleb poisile, et kui see kaasa sõita tahab, tõstku ratas furgooni ja ronigu ise järele. Nii juhtubki ja auto sõidab edasi. Mõne miili pärast aga peab politseipatrull auto kinni, vaatab autojuhi dokumente ning seejärel soovib nagu pilgu peale visata, mida autojuht ka veab. Läheb auto taha, teeb furgooni ukse lahti ja jääb mokk töllakil jõllitama, ise näost surmkahvatu. Seejärel lööb furgooni ukse kiiresti kinni ja röögib hüsteeriliselt autojuhile, et see tema piirkonnast kiiresti minema kaoks. Veoauto sõidab minema ja paarimees küsib: "Kuule, mis juhtus? Sa oled näost täiesti ära ja värised. Mis sa seal nägid, mida ta vedas???" Ta-ta-tal oli terve furgoon täis neegrimune, üks oli neist juba välja hautud ning oli endale jalgratta jõudnud varastada!"
Viie aasta jooksul ületab üks prantslane iga päev jalgrattaga Šveitsi piiri. Alati on tal kaasas suur pakk. Kui tolliametnik temalt küsib: ”Kas teil on kaasas midagi keelatut?”, avab ta oma paki. Pakis on aga munakivid, mille ülevedu pole keelatud ja mis tollimaksu alla ei käi. Teda alati kontrollinud tolliametnik jääb pensionile. Kohates ühel päeval sedasama kivivedajat, küsib ta temalt: “Nüüd, kus ma olen pensionil, pole teil enam midagi karta. Öelge mulle, mis ikkagi oli nende igapäevaste kivivedude taga?” “Ei midagi erilist,” vastab kivivedaja, “ma kauplesin jalgratastega…”
Naine teritab käiaga nuga, vaatab, naaber sõidab jalgrattaga mööda. Hõikab: "Nael kummi". Naaber hüüab vastu: "Käi vittu!"
Mida valjomine sa sõuad, seda kovam jalg om.