Aga mingil hetkel on naistel teistmoodi kui meestel.
Kukkumine, nagu piltidelt on näha, mitu naist nukralt raja ääres peale kukkumist, siis ei oskagi kohe nagu aidata neid kullakesi.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Käed?riho kirjutas:Hea et mind näpud püsti ei tabatud:-)wylde kirjutas:üks pilt ütleb rohkem..![]()
Oh Priit-poiss, on Sul alles huvid. Meie eas saab seda asja ka ilma kätetööta aetud.PS kirjutas:Käed?riho kirjutas:Hea et mind näpud püsti ei tabatud:-)wylde kirjutas:üks pilt ütleb rohkem..![]()
kus on käed?
kus on käed?
kus on käed?
Teki peale!
Poisid, käed?
kus on käed?
kus on käed?
kus on käed?
Teki peal!
Kui tüdrukud tantsivad
.
Oleks pooldanud siiski juhendis lubatud ~30 km/h saateauto kiirust, sest sõitsin 6xx numbri sektorist kuni vana tartu mnt ärapöördeni koguaeg suht punases ja esimesele pundile järgi ei jõudnudki, isegi ei näinud selgasid. Et noh, ei antud võimalustki sinna pääseda. Mntrattaga.mar852 kirjutas:Kirjutan Mi.Re tagasiside tarbeks.
Mulle start Vabaduse väljakult väga meeldis. Feimi on vähem kui TRR-l, aga mõnus õhkkond oli. Päris sujuvalt sai saateautode taga liikuma ja kiirelt linnast välja. Osale sõitjaile oli saateauto tempo 35-40 km/h üle jõu (51 km start) ning peale Sossi mäge oli punt klaarim ja ohutum (MTB-ga ei peagi pelotonis istuma).
Sportinfosttarvis kirjutas:Härrasmees, kes andis mulle umbes 10. km-l oma pumba: Ma lubasin järgi sõita ja siis tagastada, aga juhtus nii, et väliskummis oli mingi kild sees ja teine kumm läks ka kohe tühjaks ja seega järgi ei jõudnud:D. Sooviks ikkagi pumba tagasi anda. Saatke meil reteep_sivrat@hotmail.com , et saaks kontakti.
Pärast sõideti ju veel kiiremini ja anti veel vähem võimalusi.shalm kirjutas:Oleks pooldanud siiski juhendis lubatud ~30 km/h saateauto kiirust, sest sõitsin 6xx numbri sektorist kuni vana tartu mnt ärapöördeni koguaeg suht punases ja esimesele pundile järgi ei jõudnudki, isegi ei näinud selgasid. Et noh, ei antud võimalustki sinna pääseda. Mntrattaga.mar852 kirjutas:Kirjutan Mi.Re tagasiside tarbeks.
Mulle start Vabaduse väljakult väga meeldis. Feimi on vähem kui TRR-l, aga mõnus õhkkond oli. Päris sujuvalt sai saateautode taga liikuma ja kiirelt linnast välja. Osale sõitjaile oli saateauto tempo 35-40 km/h üle jõu (51 km start) ning peale Sossi mäge oli punt klaarim ja ohutum (MTB-ga ei peagi pelotonis istuma).
Auto sõitis tegelikult küll lubatud kiirusel aga auto võttis kohe selle hoo üles ja nii ta minema sõitis pidulikust stardist. Need, kes hiljem startisid pidid alguses kurja vaeva nägema, et pundile järgi jõuda - start oli kohe pöördega ja masside liikumisel esimene ots saab ikka kiiremini minema kui tagumine.Oliver kirjutas:Pärast sõideti ju veel kiiremini ja anti veel vähem võimalusi.shalm kirjutas:Oleks pooldanud siiski juhendis lubatud ~30 km/h saateauto kiirust, sest sõitsin 6xx numbri sektorist kuni vana tartu mnt ärapöördeni koguaeg suht punases ja esimesele pundile järgi ei jõudnudki, isegi ei näinud selgasid. Et noh, ei antud võimalustki sinna pääseda. Mntrattaga.mar852 kirjutas:Kirjutan Mi.Re tagasiside tarbeks.
Iga aasta sama jama neil. Autojuht võiks tõesti järgmine aasta lolli mitte mängida.shalm kirjutas:Oleks pooldanud siiski juhendis lubatud ~30 km/h saateauto kiirust, sest sõitsin 6xx numbri sektorist kuni vana tartu mnt ärapöördeni koguaeg suht punases ja esimesele pundile järgi ei jõudnudki, isegi ei näinud selgasid. Et noh, ei antud võimalustki sinna pääseda. Mntrattaga.
"Piduliku ja tehnilise stardi vahel liigub võistlejaterivi ees punase lipuga kohtuniku auto ca 30km/h, millest möödumine on keelatud."
Aga muidu edasine sõit oli ka tore jah.
erikuga nõus, startisin 200 - .... grupist, esimesed pöörded ja suhteliselt kitsas tee kuni Radissonini venitasid grupi pikaks, aga kusagil bussijaama ristmikul ja hiljem Sossi mäel ning Ülemiste ristis oli auto ilusti näha ja hoog pidurdati paar korda peaaegu seisma jäämiseni maha, mul Garmini pealt ka esimeste kilomeetrite keskmine tuleb alla 30 km/herikr kirjutas:Pikal maal keskmisest grupist startinuna võin öelda, et sel aastal oli väga OK.
Auto sõitis tõesti 30 km/h. Nägin autot silmsides ja ta ei läinud mitte eest ära,
vaid ratturid jäid oma kollektiivsest lollusest maha.
Mul on esimesel viiel kilomeetril vaid kolm hetkelist üle 30 km/h tippu graafikul.
32, 35 ja 38.
Ülejäänu on kõik alla 30, ka keskmine on alla. Tipud tekkisid järelekiirendamistest.
peale kummipaelaefekti tõttu tekkinud ummikuid.
Kindel ikka, et "jõujook" oli?aigz kirjutas:Kallavere TP ulatas 1 proua mulle raja ääres topsi. Eeldades seal vett olevat, valasin selle endale pikemalt mõtlemata pähe. Siis aga tundsin magusat lõhna ja maitset, mis mulle üle näo nirises - tegemist oli mingi morsi või jõujoogiga. Igatahes see lõhn, käis veel pikka aega ajudele.
Kindel ei ole. Pigem meenutas see mingit siirupist tehtud morssi. Vähemalt lõhn oli selline. Kleepekas.Tr11 kirjutas:Kindel ikka, et "jõujook" oli?aigz kirjutas:Kallavere TP ulatas 1 proua mulle raja ääres topsi. Eeldades seal vett olevat, valasin selle endale pikemalt mõtlemata pähe. Siis aga tundsin magusat lõhna ja maitset, mis mulle üle näo nirises - tegemist oli mingi morsi või jõujoogiga. Igatahes see lõhn, käis veel pikka aega ajudele.
Tallinn, see ongi Eesti. Mingine Tartu Rattaralli toimub ju sealpool Emajõge ehk siis Liivimaal.MarttiM kirjutas:Mis poolest see nüüd siis suurim on?
Korraldaja on juba ka eksituse põhjust rattaprofid.ee sellesama uudise kommentaarides selgitanud.holden kirjutas:Tallinn, see ongi Eesti. Mingine Tartu Rattaralli toimub ju sealpool Emajõge ehk siis Liivimaal.MarttiM kirjutas:Mis poolest see nüüd siis suurim on?
Mania grandiosa????