![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kollane teema on siin!
Kuidas siis see kättemaks hakkab välja nägema?Aifs kirjutas:Oleksin tänulik ja maksan võimalusel ja kunagi tulevikus kätte!
Selge on see, et loll pole see kes küsib vaid see kes maksab, aga vahest on ka küsimised ...... This is your chance to compare yourself against the nation’s elite and ride some epic singletrack. The ScottWeek of Epic rides will be held in Idaho, but you can ride anywhere off-road and see how you compare...
Kui sa postitad siia mingi teema siis pead olema valmis ka negatiivseteks arvamusteks mitte ainult positiivseteks ning mitte kohe ära jooksma.Aifs kirjutas:Nagu mainisin on arvamusi rohkem kui inimesi. See jass ei tülita teie foorumi enam!
Sa ajad segamini Foorumi ja klubi. Foorumis on tuhanded kasutajad ja vaba sissepääs. Klubi on klubi. Kahtlen, kas sul on klubiga mingeid kokkupuuteid olnud.Aifs kirjutas:Olen teie klubiga päris pikka aega kokku puutunud ning siiamaańi on see meeldiv olnud. Foorumis olen lihtsalt vähe sõna võtnud. Loodan, et head muljed jäävad edaspidigi.
Vaatame endomondo leheküljelt sinu saavutust:Aifs kirjutas:Momendil tundub lihtsalt, et keegi siin kirjutajatest ei viitsi teemasse süveneda.
Loomulikult võib iga matkasell pikka maad sõita kuid arvan siiski, et 8 päevaga 1280km on päri hea saavutus üksinda läbi teha. Puhute siin ülesse ja haibite teie enda väljamõeldud ajuvaba hingepiina jne. Vastupidi!
Mul oli hoopis hea kogemus millest lihtsalt informeerisin kuna foorum on selleks ideaalne koht. Ja kui teie teemasse tagasi tulla siis minu prioriteet ei ole siin kellegi käest mingit abi loota vaid tähelepanu juhtida Endomondo üritustele.
Mul ei ole aega ja tahtmist siia igapäev kribada kuna treenin päris palju eesmärgi poole või teen tööd.
Aga täpsemalt miks mind peaks keegi toetama on see, et treenin omal käel järgmise aasta võistluse poole ja soovin seal head tulemust saavutada algusest lõpuni oma valmistatud rattaga. Et hea dtulemsut saavutada tuleb ju trenni ja veelkord trenni teha, et olla ise esimene katsejänes uue rattaga head tulemust pürgima..
Rom kirjutas:Ma tahaks väga teada (mitte, et mind huvitaks Teie suguelu) kes Te kõik vastasite Aifsile.
Saite te orgasmi või vähemalt suuremat sorti rahulduse???
Säärane tõusiklik lähenemine, mõtlemata enne kas on mõtet vastata on haige ja see hävitab seda niigi olematut seltskonnavaimu veel enam.
Masendav.
MK777 kirjutas:Pole siin mingit tõuslikut lähenemist. Ma arvan, et iga mees peaks suutma oma asjad ise lahendama.
Kui ülesanded käivad üle jõu, siis pole vaja neid lihtsalt ette võtta. Vastasel juhul pead olema valmis pingutusteks.
Mees peab jääma meheks!
MarttiM kirjutas:Rom kirjutas:Ma tahaks väga teada (mitte, et mind huvitaks Teie suguelu) kes Te kõik vastasite Aifsile.
Saite te orgasmi või vähemalt suuremat sorti rahulduse???
Säärane tõusiklik lähenemine, mõtlemata enne kas on mõtet vastata on haige ja see hävitab seda niigi olematut seltskonnavaimu veel enam.
Masendav.
Päris tabav sõnaleidAifs kirjutas:kõikide sõistlejate
Esindades liiki rattus officium ning kasutades jalgratast tööle ja tagasi sõitmiseks oli natuke tegemist et ette nähtud raamistikku mahtuda. Nõutud oli 50 miili MTB'd ja fun. Ainukesed piisava sõidukaugusega MTB'd nõudvad rajad on minu jaoks Kroodi/Ülgase ja Pirita. Valik langes Kroodi rajale. Scotti mõõduvõttu märkasin esmaspäeva õhtul, selleks hetkeks oli mul 50km õhtust kerimisasfalti juba käes. Reede kuni pühapäev langesid välja sest olid juba jaanuaris ära broneeritud. Sättisin oma töölesõidu motoriseerituna sest 15/15km igapäeva tööle/tagasi + 10/10km Kroodile/tagasi + 80 jagatud 3'eks Kroodi endurotsikli + MTB singlit värskelt kokkukasvatatud rangluuga ei paistnud eriti seksikas. Teisipäev kuni neljapäev 22/18/17km bikega cycling/sporti Kroodile + tagasi ning Kroodil 21(16,9km/h)/28,58(13,9km/h)/33,16(12,9km/h) siis Jõelähtme singli valitud hitte. Mahtusin nõutud 50 miili sisse ja hiliseim start Kroodil (20:14) oli jätkuvalt täiesti fun. Aumärki Scott'ilt ei saanud. Käisin selle asemel Test Scott üritusel. Oli samuti tore (kallis Hawaii, sebige palun XL raamiga Spark järgmisel aastal testipäevale).mart kirjutas:Tegelt huvitab mind hoopis eelnev aifi osalusmaining, Et kuis tal sõidu- ja tõusumeetreid kogunes tollest scotti endomondo nädalast?
aif kirjutas: PS. Olles oma Rockhopperist välja kasvanud vajan uut Stumpjumperit, annetused viia...
PPS. Eelnev PS. oli iroonia. Kes ei talu, siis perearst kirjutab teile ehk Prozac'i välja.
Ei taha küll ilkuda, aga kahtlen sügavalt, et sa ratta ise valmistasid. Äärmisel juhul keerasid jupid raami külge. Seda ei loeta valmistamiseks vaid ikka komplekteerimiseks ja seda teevad pea kõik võistlevad hobiratturid. Ema on sulle lapsepõlves liiga palju öeldnud vist, et sa oled eriline. Sinu saavutused on korratavad ja ületatavad iga asjaliku ratturi poolt.Aifs kirjutas:... soovin seal head tulemust saavutada algusest lõpuni oma valmistatud rattaga.