Tartu Neliküritus on super!
Tegin see aasta I korda kõik alad kaasa ja jäin oma tulemustega igati rahule:
Suusatamine 63km:
Seda ma kartsin kõige rohkem, sest mulle ei ole kunagi meeldinud klassikat sõita ja seega ma polnud peaaegu üldse selles osas trenni teinud. Aga samas vabakat sai kunagi päris palju suusatatud.
Enne võistlust suutsin trenni teha VAID 50km vabakat ja 15km klassikalist

Rajad, lumi ja ilm oli selle aasta suusamaratonil supersuper.
Lõpetasin 1954'na. Aeg oli 6h15min (sellest 1h läks mul TP'des

ja suuskade vahemäärimisele).
Te ei kujuta ette kui õnnelik ma olin, kui ma lõpetasin maratoni- üks elu unistustest oli täidetud!
Ja rahvas, kes seal sõidavad, on kõik nii positiivselt meelestatud ja õhkkond on super
Jooks 23km
Seda ma eriti ei kartnud, kuigi polnud sinnamaale kunagi nii palju järjest jooksnud. Ilm oli ilus ja feeling OK. Võtsin topsi jooki, geeli ning rosinaid ja pähkleid kaasa. TP'st läks vaja vaid viimases, kust võtsin ainult vett, et geel alla loputada.
Koht: 321, aeg 1h51min.
Jäin asjaga jällegi väääga rahule.
Ratas133 km:
Võtsin osa loll'ga ja slickid all. Väga hea oli!
Selles ma ei kahelnud, et läbi ei suuda sõita, pelgasin hoopis, et liiga vara hakkan suruma ja ei oska hoida jõudu (lähen liiga kiiresti anaeroobsele)ning hakkavad tekkima krambid. Nii see juhtuski, aga alles 99km. Olin jõudnud just Elva tee peale keerata ja vedasin ühte gruppi, kui äkki plaks ja parem reielihas krambis. Lasin ennast kohe grupi taha teiste tuulde ja edasi sõitsin põhimõtteliselt ühe jalaga ja samal ajal maseerisin teist jalga.
Uskumatu aga 2km jooksul sain krambist üle ja jätkasin jälle tempokamat sõitu. Enne Elva raudtee ülesõitu tulid aga lühema distantsi sõitjad sisse ja meeskonnatöö sellega katkes. Elva TP sõin korralikult soola, leiba; jõin vett, jõujooki ning tõmbasin ka geeli sisse. Sõit Elvast Tartusse oli suhteliselt piinarikas, sest gruppe enam moodustada ei õnnestunud ja puhus suhttugev eest-küljetuul. Enne finishit, mingi 5km, tekkis siiski jälle uus grupp ja sai seal ees päris hästi kangutatud. 700m enne finishit tõmbasin grupi eest minema ja keegi sappa ei jõudnud tõmmata. Olin selle üle väga happy- sain aru, et olin jõudu hoidnud siiski väga õieti ning suutsin vägeva lõpuspurdi teha.
Muide sooja oli tol päeval kohati kuni 30 kraadi ja "varukad" kättele sai terveks aastaks

Koht 630, aeg 4h38min
Tartu Rattamaraton 63km
No seda teate kõik kui hea üritus see on- nii, et sellest ma rääkima ei hakka
Koht 663, aeg 2h20min
Kõigile, kes kahtlevad Nelikürituse suhtes, tahaks öelda, et ei maksa muretseda, küll te hakkama saate- alati ei pea mingi vägev tulemus tulema! Pealegi õudsalt lahe rahvas võtab sellest osa!