Miskipärast tundub mulle, et see lugu on suurem kui me arvame, sh suurem kui L.A. ... äri, raha, kõik kaelani sees jne. Ehk minu jaoks ei ole see saaga juba mõnda aega enam ühe-mehe-nõiajaht.Kuldar kirjutas:Kus need usa dop.agentuuri paljastused siis on, mis pidid juba neljapäeval tulema? Kõik nende proovide tulemused, mis lubati tagantjärele lahti kiskuda ja tänapäeva metoodikaga testida ja puha ... Pigem tundub Hamiltoni elulooraamatu avaldamise meediakampaania ajastamisena, mil huvi Lance keissi kohta on üles köetud. Asus ju Hamilton USADA-ga koostööle, käsi peseb kätt.
Hamilton on siin vaid üks etturitest, kes loomulikult on USADA soosingus nagu iga "uurimisorganit" aitav "kurjategija". Samas ma pakun, et pigem ajastas Hamilton oma raamatu selle saaga kulminatsiooni, vähe kindlam müügieesmärki püüda.
Aga ... lugedes Cyclingnews.com resümeed Hamiltoni raamatust, siis jääb häirivalt kõlama kaks lõiku ja neis sisalduvad väiksed väited (esimene fakt; teine eeldatav fakt, kui kainelt mõelda) ...
1. Seoses Hamiltoni kunagise väidetavalt suunatud ülekuulamisega UCI's kommenteeris UCI esindaja Enrico Carpani... "While the UCI's meeting with Hamilton was public knowledge after his arbitration hearing, the motives behind it were simple, Carpani said. "At the time, it was the only strategy we could use. We did not have tests for all of the illegal methods," Carpani said. If a rider had abnormal blood values, he said they would ask them to UCI headquarters, a practice they no longer use."
2. Hamiltoni üldistav ütlus "The tests are easy to beat," he writes. "We're way, way ahead of the tests. They've got their doctors, and we've got ours, and ours are better. Better paid, for sure. Besides, the UCI doesn't want to catch certain guys anyway. Why would they? It'd cost them money."
Keegi muidu Vueltat ka jälgib? Päris põnev on.