Jalgratta kummide vastupidavus miinuskraadidele
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Jalgratta kummide vastupidavus miinuskraadidele
Tere,
kas keegi oskab öelda, kui madalatele miinuskraadidele üks tavaline rattakumm vastu peab?
Ette tänades,
muhv79
kas keegi oskab öelda, kui madalatele miinuskraadidele üks tavaline rattakumm vastu peab?
Ette tänades,
muhv79
Re: Jalgratta kummide vastupidavus miinuskraadidele
Ma olen -15..-18 kraadise ilmaga sõitmas käinud paar korda (~25km sõidud), pole midagi tähelepanuväärset nende kummidega juhtunud, sõidan siiani nendega (Rocket Ron-id).
Kaasaegsed peavad ilusti vastu, ära ei lagune. Võid magada rahulikult.
Aitähh!
Nii et kui jätan ratta ööseks õue -10 kätte, siis ei juhtu midagi?
Nii et kui jätan ratta ööseks õue -10 kätte, siis ei juhtu midagi?
Hommikul ei pruugi ratast enam alles olla
Minul seisab ratas väljas (kuuris) talv läbi ja sõidan ka rattaga talv läbi. Kummidega ei juhtu midagi ja kannatavad sõitmist ka suvel.
Aga,
kui rehvid tehtud piimaga?
Ma selle sügise esimese lume ja väikese miinusega sõitsin, ca 2h korraga. Polnud häda midagist. Seisab ratas soojas kohas.dirigent kirjutas:Aga,
Loogiliselt võttes peaks aeglase sõiduga piimast jäätis saama
Eks kindlasti oleneb ka rehvisegust ja sellest kas eelnevalt mõrasid sees kuhu niiskus koguneda saab ja külmudes tegusid tegema hakkab. Kui rehvid asised siis ainuke otsene hävitaja on rehvidele valgus looduslik ja ka tehis ei pidanud hea olema. Samuti tõestati minu teada, autorehvide puhul, et neid ei tasu kilekottides hoida kuna seal pidavat tekkima mingid toksilised ühendid mis mõjuvat halvasti rehvi segule ja rehvi omadustele kui need alla keeratud!
"Piim võib jäätiseks muutuda jah ja kui suvel peaks eriti rammusat kasutama siis läheb võiks
"Piim võib jäätiseks muutuda jah ja kui suvel peaks eriti rammusat kasutama siis läheb võiks
Green Oil because i care and we need clean environment!
Meile Meeldib Stiilselt Erineda!
Meile Meeldib Stiilselt Erineda!
Odav hiina kumm võib lõppeda paari talvega. Selleks on vaja vaid sõita nagu mina - iga päev ja ratast hoida külmas puukuuris. Kummi sisse tekivad praod ja mõneski praos hoiab rehvi koos vaid see segu sisse valatud niidistik.