Tere ja head uut aastat!
Sooviks endale enne kevadet natuke parema ratta soetada. Kuna rahakott on õhuke, siis uued rattad jäävad hetkel valikust välja (neid, mida saaks endale lubada, lihtsalt ei taha:)) ja uurisin siin foorumis kasutatud rattaid. Silma jäi üks Scott Scale:(viewtopic.php?f=143&t=41054).
Nagu ma aru olen saanud, on Scale juba natuke asjalikum ratas. Kuigi amordi peaks tõenäoliselt välja vahetama.
Põhiline küsimus on raami suurus. Antud ratta suurus on L, aga kas see on mulle sobiv? Ise olen 180cm pikk ja kaalu on umbes 90kg. Ei ole õnnestunud kusagilt leida selle aastakäigu ratta geomeetriat ka, et saaks võrrelda.
Oskab keegi midagi selle aastakäigu Scale kohta öelda? Head ja halvad? Ise plaanin sõita nii maanteel kui ka maastikul, loodetavasti 1000+ km ühel hooajal.
Ette tänades,
Priit.
Scott Scale 80 2007a.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Scott Scale 80 2007a.
Ma 2007. a ratta kohta ei tea, aga sõitsin mõnda aega 2010. a Scale 60 mudeliga. Kui raami geomeetria vahepeal oluliselt muutunud pole ja su käed-jalad pikkusega võrreldes väga ebatraditsiooniliselt pikad-lühikesed pole, peaks L raam kenasti sobima. Minu 187 cm pikkuse jaoks jäi ta igatahes veidi väikseks.
2010. a ratta raam oli üsna kerge ja viisakas, sai kiiresti sõita küll. Kahjuks ei saanud sama öelda sõitja kohta
2010. a ratta raam oli üsna kerge ja viisakas, sai kiiresti sõita küll. Kahjuks ei saanud sama öelda sõitja kohta
Re: Scott Scale 80 2007a.
Aitäh vastamast!
Ratas on ostetud ja vähemalt esialgu tundub kõik õiges suuruses olevat. Eks kevadel saab juba rohkem sõita ja sättida.
Minu poolt võib teema lukku panna.
Ratas on ostetud ja vähemalt esialgu tundub kõik õiges suuruses olevat. Eks kevadel saab juba rohkem sõita ja sättida.
Minu poolt võib teema lukku panna.