kahwel kirjutas:Väinz... kiidan teguviisi - rattasõit on eluviis ja palju nauditavaid kilomeetreid velol....
aga miks sa küsid ratta kohta pärast ostu, mitte enne ostmist?
Enne ratta ostu võiks küsida, et kas jupid ning hind on omavahel heas seoses jne...
Suur tänu, kahwel .. tean, et see aeg saab olema väga äge .. ootan kannatamatult juba lume sulamist (eriti arvestades seda, mis PRAEGU õues toimub
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
) ..
Miks ma aga küsisin arvamust PEALE ratta soetamist? Seda just seepärast, et veetsin siinsetes foorumistes päris palju aega ning iseeneses olin kindel, et tegin õige otsuse. Enamus rattureid on siis oluliselt kogenumad kui mina, seepärast tahtsingi veenduda, et ma midagi õppisin ja suutsin valida asjalikku ja korraliku hinna- ja kvaliteedisuhtega ratta.
siim_s kirjutas:Päriselt maksidki 1300€ selle ratta eest? Ei taha tujurikkuja olla, aga oled selle asja eest liiga palju raha välja käinud. Igal juhul head sõitmist!
siim_s: võin öelda, et EI MAKSNUD 1300 € .. maksin mitte küll oluliselt, kuid siiski minu jaoks arvestatavalt vähem + sain juurde SHIMANO kingad koos pedaalisüsteemiga (klotsidega)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)