Kann suretab jala ära
- Nominative
- Rattur
Kann suretab jala ära
Tere!
Selline mure, et kui tagumik sõites kangeks läheb siis see mingil arusaamatul põhjusel hakkab tuimaks muutuma ka vasak jalg. Enamasti tunneb tuimust varvastes.
Ei ole vahet kas sõidad klippidega võimitte. Samuti korralikud rattapüksid on jalas.
Kas keegi on varem samasuguse asjaga silmitsi seisnud ja mingi lahenduse leidnud?
Tänud vastamast
Viljar
Selline mure, et kui tagumik sõites kangeks läheb siis see mingil arusaamatul põhjusel hakkab tuimaks muutuma ka vasak jalg. Enamasti tunneb tuimust varvastes.
Ei ole vahet kas sõidad klippidega võimitte. Samuti korralikud rattapüksid on jalas.
Kas keegi on varem samasuguse asjaga silmitsi seisnud ja mingi lahenduse leidnud?
Tänud vastamast
Viljar
Kirjutan vahel ka siia - viljarsaare.com
Re: Kann suretab jala ära
Proovi teist sadulat.
Kuna endal ka see teema siis tekib hoopis küsimus, mis praktilised võimalused oleks üldse proovida sadulaid? Tuttavate omi külge kruvida? Mõni kaupmees ehk pakub seda võimalust? Milline?Road 2 kirjutas:Proovi teist sadulat.
Paljudes rattapoodides on test sadulad täiesti olemas. Tartus poode piisavalt, tasuks uurida.
Tallinnas näiteks mustamäe fixuses on prologo sadulaid, Hawaii´l oli sees Selle Italia sadulaid, Specialized´i poes Rocca al Mares on lausa poolteaduslik "ass-o-meter" kui ma ei eksi.
Ma pakuks, et sadul surub sul veresoone kinni, ilmselt liiga kitsas...
Ma pakuks, et sadul surub sul veresoone kinni, ilmselt liiga kitsas...
It never gets easier, you just go faster. Greg LeMond
Mul oli eelmisel aastal sarnane teema, kuid lahenduse leidsin hoopis füsioterapeudi juures. Selgus, et olen laisk venitaja, sõiduasendisse tuli asümmeetria ja seejärel koormust tõstes on erinevad probleemid kiired tulema. Paar raundi füsioterapeudi juures, koos ühe teipimise ja ühe uue ventitusharjutusega lahendasid mure kahe nädalaga.Nominative kirjutas:Selline mure, et kui tagumik sõites kangeks läheb siis see mingil arusaamatul põhjusel hakkab tuimaks muutuma ka vasak jalg. Enamasti tunneb tuimust varvastes.
Lisaks veel sõiduasendi. Lase see kuskil korralikus poes üle vaadata.
Arsti juures oled käinud? Diagnoosiks oleks S1 L5. Sul vasakult poolt seljas ketas väljas ja surub jalanärvi kinni.Sadulast ei tohiks asi olla sest närv mis seljast jalga läheb ei lähe sadula piirkonnast,pigem väljastpoolt.Pakun välja et tuimus on väikestes varvastes ja jalalaba välisküljel. Korralik kiropraktik on antud juhul abiks.
- Nominative
- Rattur
Ahoi
Tänud vastuste eest.
Füsioterapeudi juures olen käinud teiste probleemidega , kes on vaadanud mu igatepidi läbi, kuid L5S1 ei ole diagnoosinud. Ehk kiropraktik vaatab teise nurga alt - kindlasti tõstatan antud küsimuse üles. Kusjuures joostes olen varem tundud puusast allpool jala välisküljel kerget närvi pitsitamist küll vahel, kuid spetsialistid on soovitanud ainult venitamist ja spetsiaalseid harjutusi, mis praegusel hetkel on selle probleemi lahendanud.
Igaljuhul tore, vähemalt on nüüd mõned pidepunktid, kust asja harutama hakata.
Ps. Ass-o-meter kõlab naljakalt
V
Tänud vastuste eest.
Füsioterapeudi juures olen käinud teiste probleemidega , kes on vaadanud mu igatepidi läbi, kuid L5S1 ei ole diagnoosinud. Ehk kiropraktik vaatab teise nurga alt - kindlasti tõstatan antud küsimuse üles. Kusjuures joostes olen varem tundud puusast allpool jala välisküljel kerget närvi pitsitamist küll vahel, kuid spetsialistid on soovitanud ainult venitamist ja spetsiaalseid harjutusi, mis praegusel hetkel on selle probleemi lahendanud.
Igaljuhul tore, vähemalt on nüüd mõned pidepunktid, kust asja harutama hakata.
Ps. Ass-o-meter kõlab naljakalt
V
Kirjutan vahel ka siia - viljarsaare.com