Ratta tellimine Halfords.com

Rattapoed Eestis ja planeedil Maa. Kust osta, kuidas osta. Ja mida neist üldse arvata.
Vasta
aktuaalnek
Rattur

Ratta tellimine Halfords.com

Postitus Postitas aktuaalnek » 11. 05. 2013. 17:04

Tere!

Sooviksin kaasfoorumlaste abi ratta tellimiseks inglismaalt. Nimelt on mu vend enda jaoks välja vaadanud ratta, millega plaanib sel aastal kõrvemaale minna. Kahjuks ei suuda ei tema ega mina leida netiavarustest kohta kust seda kodumaale tellida saaks.
Rattaks siis Carrera Vulcan Mountain Bike 2011/2012 - Large 20" ja müüakse seda näiteks www.halfords.com
Kas antud ratast oleks võimalik mõnest teisest meile mitte teadaolevast rattapoest soetada?
Kui ei, siis kas on olemas sellele võrdväärseid alternatiive hinnaga kuni 500€?

Ette tänades
[Edit] Teiseks variandiks anti WooDoo Hoodoo

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: Ratta tellimine Halfords.com

Postitus Postitas erikr » 11. 05. 2013. 18:40

Isegi kui mõni pood on nõus saatma, on saatmiskulu minimaalselt pool ratta hinnast.
Sellises hinnaklassis ja konfis ei näe ma mingit pointi niimoodi talitada.
Vaadake midagi Eestist kohapealt või ntx Hobispordist vmt.

Olen kunagi üht telki ostnud nii, et tellisin ise Eestis veoettevõttelt veo ja
Saksa müüja oli nõus vedajale üle andma. Tasus ära.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

aktuaalnek
Rattur

Re: Ratta tellimine Halfords.com

Postitus Postitas aktuaalnek » 11. 05. 2013. 19:24

Mm..mõtlesime, et tellides tuleks kokkuvõttes odavam. http://chainreactioncycles.com/ ratas tellida maksab saatmine veidi üle 20 naela, mis ei ole sooda hinna puhul väga hull röövimine. Oskab keegi asjalik kasutaja soovitada, mida antud hinnaklassis vaadata? Eesmärgiks on siis hobisõitmine pigem metsavahel ja nagu eespool mainitud kõrvemaa..hinnaklass sinna 500€ kanti. Vend on ise selline pikemat sorti tegelane (190 cm), juhul kui peaks tähtis olema.

Vasta

Mine “Rattapoed”