Keegi oskab soovitada mõnda head MTB rattast ,mis oleks odav ,samas ka hea.
Hind võiks jääda 600euro juurde ,mitte üle 600.
Tean ,et siin foorumis on sellised inimesed kes jagavad hästi
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
182cm olen pikk ja raam võiks olla L või XL suurus .M785 kirjutas:Kõige ennem ütle oma pikkus, siis tead missuurus raamiga osta. Samuti sellises hinnaklassis soovitan vaadata kasutatud rattaid siit foorumist.
Tule maa peale! Varastatakse igas hinnaklassis jalgrattaid. Kui sa ratast lohakile ei jäta, siis ei pruugi ka rattast ilma jääda. Aga kui sa tead, et teema algataja ongi selline, siis on teine asi1rubla kirjutas:Nii kallist ratast ei ole mõtet osta.Sest see pannakse sul varsti pihta.
Ratas võiks maksta 200-300 euri ja mitte rohkem sest 200 eurost ratast iga varas ikka ei taha.
Maastikul kui ka linnas.Kert1800 kirjutas:Mis otstarveks sa ratast soovid,linnas,maastikul?
Eksole1rubla kirjutas:Minul Author Compact ( http://www.author.ee/ ) linnaratas.Peaks olema Tsehhis tehtud.
Maastiku ratast ei tahtnud sest maastikul ei sõida.Minu jaoks oli ka ratta suurus oluline.Maastiku ratas jäi mulle liiga väikeseks.
Sõber ostis Classicu(Eestis toodetud,Hiina juppidest) Aastaga lagunes keskjooks.Vist läks garantii alla.
See on ikka hea, et asjatundjad nõu annavad1rubla kirjutas:...Minu jaoks oli ka ratta suurus oluline.Maastiku ratas jäi mulle liiga väikeseks...
1rubla kirjutas:Sõber ostis Classicu(Eestis toodetud,Hiina juppidest) Aastaga lagunes keskjooks.Vist läks garantii alla.
Millega sa rahul ei ole?Road 2 kirjutas:1rubla kirjutas:Sõber ostis Classicu(Eestis toodetud,Hiina juppidest) Aastaga lagunes keskjooks.Vist läks garantii alla.![]()
Ei peagi kõik teemad tõsised olema. Laske edasi palun.
Mina soovitan seda mida mina kogenud ja leidnud olen.Sinu soovitusi mina ei saa kusagilt lugeda.UkuVel kirjutas:See on ikka hea, et asjatundjad nõu annavad1rubla kirjutas:...Minu jaoks oli ka ratta suurus oluline.Maastiku ratas jäi mulle liiga väikeseks....
Veidi nokiks teemal, et mis see moekas olema peaks ,lihtsalt enda harimiseks?tripp kirjutas:Ja 600 eur korral on küsimus, kas see on ratta hind või tahad sama raha eest "kõike" saada.
Pump-porikad-tuled-sarved-kiiver maksavad ka midagi.
Ja moekat 29" riista selle raha eest uuena ka ei saa.
Pead vana, tillukeste ratastega mudeli võtma.
Ja kuidas veel läheb! Sõltub muidugi kuidas ekspluateerida. Kui peaks maratone sõitma siis pigem tõesti jäigaga kui vedruamordiga...pärnu rattur kirjutas:Mis asi seal vedrupulgas ikka õhtale läheb?
Ja kui vedruamort õhtale läheb,siis hakkab see maastikul sind ülesse põrgatama.indrek56 kirjutas:Ja kuidas veel läheb! Sõltub muidugi kuidas ekspluateerida. Kui peaks maratone sõitma siis pigem tõesti jäigaga kui vedruamordiga...pärnu rattur kirjutas:Mis asi seal vedrupulgas ikka õhtale läheb?
+1vilts100 kirjutas:1rubla kirjutas:.....................
Ise hankisin eelmise suve lõpus Calssicu Team 2X10 ratta ja võiks öelda, et selle raha eest ratast küll, vahetajad jooksud (ka keskjooks) Sram-i toode, kaalu selle hinnaklassi juures piisavalt vähe ja veereb mis kole
Velo ise: http://www.hawaii.ee/index.php?id=86666&product=1738