Mul on selline probleem, et sõites künklikul teel või aukudest läbi lööb amort millegi pärast parema tihendi välja, nagu piltidel näha. Avastasin, et amordi allosas olevad mutrid on veidi lahti ning keerasin need kõvemini kinni, ehk see aitab? Või on mingi teine viga amordil?
PILT1:
PILT2:
SR SunTour Amordiga probleem!
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
SR SunTour Amordiga probleem!
T."Pedaaleerija".K. - Scott Sandora Adventure 21-Speed
Re: SR SunTour Amordiga probleem!
ära hakka vaeva nägemagi ja muretse korralik õhkamort omale
Kui kavatsed maratoonitada, siis ei ole selle putitamine jätkusuutlik (endal läbi käidud tee). Minul viskas tihendid välja keset maratoni. Nagu Sinu pildilt ka näha, vajub hark seal sees veidi viltu. Aga mul on ketaspidurid ja ei ole üldse tore pool maratoni poolkinnise esipiduriga sõita. Tegin ka väljamineku ja soetasin pärisamordi, nagu eelmises postis soovitatud. Vahe on ikka üüratu ja olen hetkel seisukohal, et parem sõita kerge kõvakahvliga kui selle mitme kilose pommiga, mille omadused on väga küsitavad.
P.S. iseasi kus kohast norm amorti enam V-pidurile saada....
Plaanis on ketaste peale üle minna, aga mõne amordi leiab V-pidurile Hobispordist.indrek56 kirjutas:Kui kavatsed maratoonitada, siis ei ole selle putitamine jätkusuutlik (endal läbi käidud tee). Minul viskas tihendid välja keset maratoni. Nagu Sinu pildilt ka näha, vajub hark seal sees veidi viltu. Aga mul on ketaspidurid ja ei ole üldse tore pool maratoni poolkinnise esipiduriga sõita. Tegin ka väljamineku ja soetasin pärisamordi, nagu eelmises postis soovitatud. Vahe on ikka üüratu ja olen hetkel seisukohal, et parem sõita kerge kõvakahvliga kui selle mitme kilose pommiga, mille omadused on väga küsitavad.
Niisiis, võtsin täna amordi lahti, ning liimisin need mustad ümarad plastik-asjandused uuesti amordi alumise valge osa külge tagasi, kasutades pildil olevat liimi. Loodame, et see liim peab ka, arvestades kirja pakendil (2 Ton Epoxy):
Liimitud amordi pilt
Liimitud amordi pilt koos kasutatud liimiga
Liimitud amordi pilt
Liimitud amordi pilt koos kasutatud liimiga
Peale liimimist lasin amordi alumisel osal seista kuskil ühe tunni, seejärel panin amordi uuesti kokku ja rattale tagasi. Lasin liimil edasi kivistuda järgneva päeva kella 14:00-ni ja läksin 14:30 Tallinna auklikele tänavatele seda liimimise tulemust testima. Liimimise tulemused on hämmastavad, sõitsin igast august täiskiirusel läbi ning samuti ka lamavatest politseinikest tänavatel - eelnevalt enne liimimist lahti tulnud detail, koos tihendiga püsis kindlalt omal kohal amordi sees. Seega julgen kindlalt, omal kogemusel seda liimi soovitada, kui kellegil peaks olema samasugune probleem antud amordiga. Infoks niipalju, et soetasin selle liimi Noore Tehniku poest, ning see maksis kuskil 8 € kanti.
Kasutatud liim
Kasutatud liim