Minu põlvede olukord ei luba metsas "laamendada"
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Tänud!!!!!!
P.s. Ilmselt saate aru, et tegu on isikuga, kel esimesed võistlused tulekul...
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
lisaks veel kohila cup, kus on sile rada ilma ühegi tõusu ja languseta. aga see eest on kiirused suuredEreliukas kirjutas:Authori etapid on suht lihtsad ja ühtlased.
Karksi maratonis suur osa kruusal, mullu oli
Rapla maraton vist ka selline kruusasõit.
no kui ätt sa siis praegult oled? ma ei usu, et nende põlvedaga midagi sellist on mida õige treeninguga parandada ei saa. endalgi ühte põlve opereeritud ja hüppeliigestega probleeme olnud, aga õige treeninga rattal saab kindlasti asja parandada. rohkem kui mistahes elektriravi vms-ga.rallik kirjutas:Asi ei ole mitte raputamises, vaid maastikusõidule omases "ebaühtlasemas" sõidutehnikas - kiirendamine, pidurdamine, kiirendamine, pidurdamine. Sõit on palju jõulisem.
Justnimelt see on see, miks ma oma valikuid pean tegema.... nii arsti korraldusel kui ka iseenda kogemusel - peale maastikul sõitu on põlved oluliselt kehvemad. Aga tahaks ka ätina tegus olla![]()
Küsimus ongi seega ühtlasemas koormuses...
Või mis mul saaks selle vastu olla, kui ma eksinAga ma kardan, et mul on õigus...
Olen osaliselt Ruve'ga nõus. Omal old jooksu osas põlvedega tõsised hädad ja kõige muu hulgas soovitati paar aastat tagasi ravina ka rattasõitu (põlve olulise koormuseta dünaamiline liikumine) ja nüüdseks ütlen, et kogu värk on olulisi tulemusi andnud. Samas tuleb anda aru, et valud ja muu jama võib olla väga personaalne ja mõnel just seotud rattasõiduga (jookseb muidu nagu noor kitsRuve kirjutas:...ma ei usu, et nende põlvedaga midagi sellist on mida õige treeninguga parandada ei saa. ... rohkem kui mistahes elektriravi vms-ga.
Meenub pere"arsti" vastus pärast seda kui lapsel oli mitu päeva järjest kõrge palavik olnud ja vaatama kutsusin......"mis ma tast ikka vaatan"tann kirjutas:Offtopic:
Aga nüüd üleeile käisin viimati arsti juures ja siis tehti selgeks, et puhkusel pole mõtet...................... ütles et söö kaks aastat ühtesid tablette siis vaatame
tablettide asemel võiksid sülti süüa, või veel parem osta üks seakoot, keeda ära ja saad palju materjali liigeste-kõõluste tugevdamisekstann kirjutas:Offtopic:
No mul ntx põlvedega hullud probleemid läbi terve 2003 hooaja ja olen jooksnud mööda arste ja söönud sisse, määrinud peale igast imeasju, aga miski ei tee mind terveks, et saaks treenida tunde, mitte aga põlvede olukorra järgiAga mina ei tea miks see nii on, aga mulle just teeb suuremat valu maanteel ja siledal osal sõitmine, et selline vahelduv asendi muutus nagu istub just paremini. Aga nüüd üleeile käisin viimati arsti juures ja siis tehti selgeks, et puhkusel pole mõtet, et kui vähegi saab siis treenida, sest mõjub nagu asjale vaata et paremini
Ja seal targemaks ühesõnaga ikka ei saanud, ütles et söö kaks aastat ühtesid tablette siis vaatame
rapla maakonna sari.René kirjutas: Kalendris säärase austusväärse nimega võistlusi polnud... ehk saad selgitada lähemalt, mis ja kus? Või on mõni sari ümber nimetatud?