Rakvere Rattamaraton 2013
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Rakvere Rattamaraton 2013
Mõnes mitteametlikus rattakalendris figureerib 20.08.2013 Rakvere Rattamaraton toimumiskohaga Mõedakul.
On see vaid hilistalvise soovmõtlemise tulemus või toimub päriselt ka midagi?
On see vaid hilistalvise soovmõtlemise tulemus või toimub päriselt ka midagi?
Re: Rakvere Rattamaraton 2013
Kuidagi kahtlane, kuna tegemist on siiski teisipäevaga. Aga mul on nädalalõpus sinna asja, ning saan pärida kohalike entusiastide käest.
Üks aasta jooksis rada ka minu talu hoovist läbi, ning peale seda otsustasingi endale ratta muretseda
seega sõidaks isegi, Mõdaku asub minust vaid mõne km kaugusel ja isegi võtaks sellest osa...
Rauno
Üks aasta jooksis rada ka minu talu hoovist läbi, ning peale seda otsustasingi endale ratta muretseda
seega sõidaks isegi, Mõdaku asub minust vaid mõne km kaugusel ja isegi võtaks sellest osa...
Rauno
Rauno
OT: Iga teisipäev pole tööpäev.kuga kirjutas:Kuidagi kahtlane, kuna tegemist on siiski teisipäevaga.
Sul täitsa õigus, aga uurin ikkagi... ei tahaks sellest ilma jäädaj6ukur kirjutas:OT: Iga teisipäev pole tööpäev.
Rauno
20. august on riigipüha - taasiseseisvumispäev
Sel päeval on lubatud rattaga sõita küll;)
Sel päeval on lubatud rattaga sõita küll;)
- meetodimees
- Rattur
Külapeal räägitakse, et täitsa toimub.
OT: aga nagu ikka, null infot ja reklaami, pärast imestame madala osavõtu üle. Tamsalu rattamaraton, iseenesest väga lahe asi, jäi see aasta juba ära, kuna vähe osavõtjaid.
OT: aga nagu ikka, null infot ja reklaami, pärast imestame madala osavõtu üle. Tamsalu rattamaraton, iseenesest väga lahe asi, jäi see aasta juba ära, kuna vähe osavõtjaid.
Rentida carbon raamiga "L"" suurus võistlusrattad: MTB Scott Scale; Scott Spark ja MNT Scott Foil ning rentida MTB rattakohver "Scicon". Info tel. 56 41 3OO
Kurb teatada, aga tehnilistel põhjustel (mõlemad ATVd on poolassi otsa ootamas) ei saa me seda rada seekord mõistlike kuludega teha ja seetõttu oleme sunnitud selle ürituse ära jätma.
Nunuhhh.... kõrvale valminud ATV rada on töö ikka korralikult ära teinud...gandalf kirjutas:Kurb teatada, aga tehnilistel põhjustel (mõlemad ATVd on poolassi otsa ootamas) ei saa me seda rada seekord mõistlike kuludega teha ja seetõttu oleme sunnitud selle ürituse ära jätma.
Tegelt on kahju seda lugeda... Sealne maastik on igati asjalik antud sõitude tarbeks... Soistest pinnastest, karjääridest, küngastest kuni lollusekroonini välja
Hoian Teile pöialt, et tulevikus õnnestuks see sõit kuidagi kalendrisse tsementeerida....
Rauno
Selle töö tegi ära Talv teeme mõlema ATVga ka suusarada ja kevadel ilmselt ei pannud haiget saanud kaitsekumme tähele.kuga kirjutas:Nunuhhh.... kõrvale valminud ATV rada on töö ikka korralikult ära teinud...gandalf kirjutas:Kurb teatada, aga tehnilistel põhjustel (mõlemad ATVd on poolassi otsa ootamas) ei saa me seda rada seekord mõistlike kuludega teha ja seetõttu oleme sunnitud selle ürituse ära jätma.
Kui ainult kumme vaja, siis Suzukile pidid Ford Taunuse omad (hinnaga alla 10€) ideaalselt sobima, kui aga kogu ots läinud, siis ilmselt b-varuosa ei aita...gandalf kirjutas:Selle töö tegi ära Talv teeme mõlema ATVga ka suusarada ja kevadel ilmselt ei pannud haiget saanud kaitsekumme tähele.
Mõlemal üks ots läbi, on juba tellitud, aga tulevad alles kuu lõpiks...dr Holden kirjutas:Kui ainult kumme vaja, siis Suzukile pidid Ford Taunuse omad (hinnaga alla 10€) ideaalselt sobima, kui aga kogu ots läinud, siis ilmselt b-varuosa ei aita...gandalf kirjutas:Selle töö tegi ära Talv teeme mõlema ATVga ka suusarada ja kevadel ilmselt ei pannud haiget saanud kaitsekumme tähele.
Nokkida on mul hea küll, kuid kahju on ikkagi....gandalf kirjutas: Selle töö tegi ära Talv teeme mõlema ATVga ka suusarada ja kevadel ilmselt ei pannud haiget saanud kaitsekumme tähele.
Mõned aastad tagasi sai tehtud sellest sõidust mõned pildid, kui see mul koduhoovist,metsasihilt läbi rallis, peale mida ma oma esimest MTB ratast ostma tõttasin.... Nüüd endalgi mingi pisiku moodi isjas sees, ning lapsed sama veaga...
See oli küll ainult pikk distants.. vist mingi 75km
Rauno