Tagumine ass??
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Tagumine ass??
Mul koguaeg tagumine võll pooleks ei jõua enam neid osta.Miks nad katki just talvel lähevad ja soovitage mõnda tugevamat võlli.(kiirkinnituse võlli)
I promised I`m going to take care of my bike
Re: Tagumine ass??
natuke palju jõuduKHS kirjutas:Mul koguaeg tagumine võll pooleks ei jõua enam neid osta.Miks nad katki just talvel lähevad ja soovitage mõnda tugevamat võlli.(kiirkinnituse võlli)
ise keerasin kah ühe pooleks ja arvan et liiga kõva surve alla tahtsin teist panna.
Aga moraal on see, et mis sinu elus ka ei juhtuks,
alati on seal ruumi veel ühe õlle jaoks!
Liiga pingul, muud põhjust ei ole tõenäoliselt. Omal on üks kord sellist juhtunud ja peale seda olen jõuga ettevaatlikum. Ütleme nii, et piisav on siis kui jõuad veel pöidlaga kinni vajutada.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Võll =võlli on üks vana hea koht bussipeatuse jõe ning vana veskigaTõnis M kirjutas:vabandust lolli küsimuse pärast, aga keegi võiks mulle õpetada, mis koht see võll on :/
aga rattal on see pulk mis hoiab sul rattaid hargi küljes.
Aga moraal on see, et mis sinu elus ka ei juhtuks,