VDO X2DW jahedaga ei tööta korralikult
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
VDO X2DW jahedaga ei tööta korralikult
Oman spidokat VDO X2DW ja viimastel nädalatel õhtujaheduses on seadmega probleeme olnud. Ühel hetkel näitab seade, et signaali pole. Noh, mõtlesin siis, et saatja patarei on tühi ja vahetasin ära. Ei miskit, järgmisel õhtul sama jama. Kuna ostsin spido alles kevadel, siis polnud nii jahedas veel sõitnud.
Kas keegi nimetatud seadme kasutaja on samuti sama probleemi kogenud ja tegemist ongi kapriisse seadmega üleüldiselt või on vaid see minu konkreetse seadme mure? Mis siis veel saab kui päris sügis kätte jõuab.
Kas keegi nimetatud seadme kasutaja on samuti sama probleemi kogenud ja tegemist ongi kapriisse seadmega üleüldiselt või on vaid see minu konkreetse seadme mure? Mis siis veel saab kui päris sügis kätte jõuab.
Re: VDO X2DW jahedaga ei tööta korralikult
Spidomeetri patarei ilmselt läbi saamas. On endal ka nii juhtunud - vahetasin saatja patarei ära - ei midagi. Spidole uus patarei ja korras.
seen
Kas sel spidol kustutab patarei vahetus mälu täielikult või suudab ta kiire vahetuse korral andmed alles hoida?
Juhendi järgi oleks patarei vahetus justkui täisreset.
Juhendi järgi oleks patarei vahetus justkui täisreset.
Kui lähedal magnet andurist on? Kui kaugel on andur spidokast?
Magneti ja anduri vahe on minimaalne paar-kolm mm. Spido ise on stemmil ja anduri kaugus spidost 44 cm (28'' ratas, andur kuskil kolmveerandi peal, jäik ilma amordita kahvel). Peaks nagu olema kõik vastavalt juhendile.
Eks vahetan järgmiseks spido patarei. Kuna spido elas edasi ja puuduva kiiruse juures muid tekste ja aega näitas korrektselt, siis seda patareid esmalt ei osanud kahtlustada.
Eks vahetan järgmiseks spido patarei. Kuna spido elas edasi ja puuduva kiiruse juures muid tekste ja aega näitas korrektselt, siis seda patareid esmalt ei osanud kahtlustada.
Olen ka omanud ja oman siiani VDO juhtmeta seadmeid. Kevadel ja sügisel on olnud samu probleeme. Oleneb temperatuurist aga vahel ei piisa isegi patarei vahetusest. Pead ootama soojemat ilma, et asi vunkaks . Seega talverattale kindlasti ei soovita juhtmeta varianti!
Olen ise ka kokku puutunud VDO X-seeria juhtmeta spidodega ning olen ka täheldanud ka teatud anomaaliaid.
Aga odavam A8+ variant töötab väga hästi, iga temperatuuriga ja pole kunagi alt vedanud. Ainult analoog-signaali tõttu on peale maratone alati max kiirus 119,midagi km/h ehk kui kellegil teisel on ligiduses sama kompuuter, siis signaalid segunevad.
Aga odavam A8+ variant töötab väga hästi, iga temperatuuriga ja pole kunagi alt vedanud. Ainult analoog-signaali tõttu on peale maratone alati max kiirus 119,midagi km/h ehk kui kellegil teisel on ligiduses sama kompuuter, siis signaalid segunevad.